Yok canm beli değil 10 haftalığız daha teorilere çözmeye çalışıyoruzmerhbaa
sizin cinsiyeti belli oldu mu acaba
Merhabalar bayanlar 15 ağustos transferim oldu sizler gebesiniz ve daha tecrubelisiniz size sorularım olabilir kabul edersenizMlk anns buradayız canm
AMerhabalar bayanlar 15 ağustos transferim oldu sizler gebesiniz ve daha tecrubelisiniz size sorularım olabilir kabul ederseniz
Teşekkür ederim canmMlk anns buradayız canm
Merhaba hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsınızMerhabalar bayanlar 15 ağustos transferim oldu sizler gebesiniz ve daha tecrubelisiniz size sorularım olabilir kabul ederseniz
Aminn inşallahMerhaba hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsınız
Ben kullaniyorum cnm oksapar ile birlikteKızlar grupta hala aktif olanlar var mı ? 35 yaş üstü olup coraspin kullanıyor musunuz ?
Pıhtılaşma bozukluğunuz mu var ? Benim yok 12. haftada perinatoloji dr u başladı 13. haftada başka bir perinatoloji dr u plasentada kanama alanları var riskli olabilir dediBen kullaniyorum cnm oksapar ile birlikte
Pihtilasma riski tasiyorum bozuluklugu degil dr o yüzden kullaniyorum cnm gebelik boyunca kullanicamPıhtılaşma bozukluğunuz mu var ? Benim yok 12. haftada perinatoloji dr u başladı 13. haftada başka bir perinatoloji dr u plasentada kanama alanları var riskli olabilir dedi
Kızlar grupta hala aktif olanlar var mı ? 35 yaş üstü olup coraspin kullanıyor musunuz ?
Ahahaha kan sulandırıcı lafini duyunca hemen geldin dimiBen de buralardayım gitmedim
Kendimi çociğimle ortada bırakılmış gibi hissediyorum hahahahah geldiğimde 10-15 sayfa okurken şimdi 1 sayfa bile ilerlemiyor
Ahahaha kan sulandırıcı lafini duyunca hemen geldin dimi
Nasıl gidiyor gebelik cinsiyet belli oldu muKanım çekiyor resmen hhahahah kan sulandırıcı nerede biz orada
Nasıl gidiyor gebelik cinsiyet belli oldu mu
Bana şimdilik kıza benziyor dedi doktorcum ama başıma cok geldi sonradan değişebilir o yuzden net kiz demek dogru degil dedi doktor bakalim ay sonu yine bakicakGeçen pazartesi gittim totosunu dönmüş göstermedibu pazartesi tekrar gidicem gösterir inşallah onun dışında alışverişe başladık baya bişeyler aldım.
Senin yada kızlardan belli olan var mıı
Çoğunluk kiz gidiyoruzGeçen pazartesi gittim totosunu dönmüş göstermedibu pazartesi tekrar gidicem gösterir inşallah onun dışında alışverişe başladık baya bişeyler aldım.
Senin yada kızlardan belli olan var mıı
Bana şimdilik kıza benziyor dedi doktorcum ama başıma cok geldi sonradan değişebilir o yuzden net kiz demek dogru degil dedi doktor bakalim ay sonu yine bakicak
Çoğunluk kiz gidiyoruzbenimde %70 kiz haftaya belli olacak
Tmm cnm sen de yazzAyy hadi bakalım kesinleşince yazın mutlakaaaÇok heyecanlııı