2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Canim bu teoriye göre ilk 6 ile 7 hafta arasi baz aliniyor tam bebiş yeni oluşurken ben ramzi teorisinin yalancisiyim😂 İlerleyen zamanlarda zaten bu findiklar yerinde durmuyor😂
Canım görümcemin ultrasonu na bakabilir misin 🤗
Evet canim seninki ters cevirince solda kaliyor ve kesende fasulye seninki erkek gibi🤭😍😍

Eklentiler

• Screenshot_20220814_164120_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220814_164120_com.android.gallery3d.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 36
Sizin de eşleriniz kız istiyor mu ya benimki istiyor tabi sağlıklı sıhhatli olsunlar diyor ama gönlü kızdan yana kıyamam 🥰
Kız babası olmak çok farklı olurmuş, baba kız ikisi takılır bizi umursamazlarmış. Erkek olursa beni severmiş oğlan ama kız olursa babacı olurmuş. 😭😂😂 Ama bazı eski kafalı insanların bazı laf sokan sözleri yüzünden de ilki erkek mi olsa acaba diyor..

8+5 den herkese selamlar kızlarr umarım hepiniz iyisinizdir ve hamilelik güzel geçiyordur benim bulantı kusma git gide arttı dün rekor kırdım 6 kez kustum gece 3 de yatabildim ağlayarak bugünde uyanınca baktım ki iç çamaşırımdaki pedde yine kahverengi akıntı var ama bu seferki su gibi yani tuvalete oturuyum silmeme gerek yok kendiliğinden su gibi akıp gidiyor kahverengi sarımsı bişey sanki altıma ediyormuşum gibi geliyor hayırlara vesile olsun inşallah ama şu süreçte keşke önce bu lekelenmelerim sonra kusmam bitse keşke 😔😔 Bu persembe de kontrol var bakalım her sey yolunda mi benim icim nedense rahat degil 😔
Canım kusma için doğal mineralli soda iç cidden cooookk iyi geliyor

X