- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
Tamam kuzumTamamdir ozman sende ozelden bana numaranı yazarsin grubu açınca oraya direk alirim
İyidir böle bişi olmaz bacıBende aynı
Canım görümcemin ultrasonu na bakabilir misinCanim bu teoriye göre ilk 6 ile 7 hafta arasi baz aliniyor tam bebiş yeni oluşurken ben ramzi teorisinin yalancisiyimİlerleyen zamanlarda zaten bu findiklar yerinde durmuyor
Evet canim seninki ters cevirince solda kaliyor ve kesende fasulye seninki erkek gibi
Evet canim seninki ters cevirince solda kaliyor ve kesende fasulye seninki erkek gibi
Benim de instagramım yokKızlarım eksiklerimiz var girdikçe mesaj atın instagram : senusca_punch bekliyoruz
Rabbi Hebli Mines Salihin Azelya21 siz aklimdasiniz canlar
Baska Instagram kullanmayan varsa yazin canlarim
Tamamdir 3 kişinin buradan numarasini alicamBenim de instagramım yok
Kız babası olmak çok farklı olurmuş, baba kız ikisi takılır bizi umursamazlarmış. Erkek olursa beni severmiş oğlan ama kız olursa babacı olurmuş.Sizin de eşleriniz kız istiyor mu ya benimki istiyor tabi sağlıklı sıhhatli olsunlar diyor ama gönlü kızdan yana kıyamam
Biz gectikKızlar kızlaar wp geçmek yasaakkk
Gel kuzum sende
Banlanmak istemiyorum burayı da kullanıyorum ihtiyaç oluncaGel kuzum sende
Anladım tekrar yedek hesap felan açarsın tabi karar seninBanlanmak istemiyorum burayı da kullanıyorum ihtiyaç olunca
Canım kusma için doğal mineralli soda iç cidden cooookk iyi geliyor8+5 den herkese selamlar kızlarr umarım hepiniz iyisinizdir ve hamilelik güzel geçiyordur benim bulantı kusma git gide arttı dün rekor kırdım 6 kez kustum gece 3 de yatabildim ağlayarak bugünde uyanınca baktım ki iç çamaşırımdaki pedde yine kahverengi akıntı var ama bu seferki su gibi yani tuvalete oturuyum silmeme gerek yok kendiliğinden su gibi akıp gidiyor kahverengi sarımsı bişey sanki altıma ediyormuşum gibi geliyor hayırlara vesile olsun inşallah ama şu süreçte keşke önce bu lekelenmelerim sonra kusmam bitse keşkeBu persembe de kontrol var bakalım her sey yolunda mi benim icim nedense rahat degil
Aa grupta ne var kaç kişisinizBiz gectik
merhbaa@Eyllgvn benimki nur topu gibi bir erkek galiba doğru mu anlamışım vajinal muayenebu arada benim ki normaldede sola tutunmuş Eki Görüntüle 3111432