2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kendimden alıntı yapayım :) kan testi verdim 43 çıktı. Sanirim 1 gün gecikme için iyi bir sonuç değil mi
Merhaba benimde 1 gün gecikmeyle 54 çıktı köyde yaşıyoruz isimizden dolayı ilçemizde hastanenin labaratuvar bozuk sürekli gidip kan veremiyorum bu ayın sonunda 29-30 Haziran'da özel hastaneye gitcem kalp atışını duyar miyim

Merhaba benimde 1 gün gecikmeyle 54 çıktı köyde yaşıyoruz isimizden dolayı ilçemizde hastanenin labaratuvar bozuk sürekli gidip kan veremiyorum bu ayın sonunda 29-30 Haziran'da özel hastaneye gitcem kalp atışını duyar miyim
Merhaba tekrar hayırlı olsun :) 25 gün var neredeyse 6 7 haftalik olacak o zamana kadar. Insallah duyarsınız diye düşünüyorum. Ama insallah bebeği kesin görürsünüz

Simdi düşününce ben de o zamanlar gideceğim doktora. Erken gidince çok merakta kalıyoruz sürekli o mi olacak bu mu olacak. Önceki gebeligimde ilk defa 6. Haftada gitmiştim o bile erkenmis

Selammm 🙋 benim bat 1 Haziran'di ama adet olmadım henüz dun sabah test yaptim evde negatif çıktı bu zamana kadar hic gecikme yaşamamıştım 😔 Pazartesiye kadar gelmezse doktora gidip kan vereceğim. İnsallah bende 2023 Şubat ayi annesi olarak araniza katilabilirim 🙏
InşaAllah 😊 pzt yazın buraya da kan sonucunuzu muhakkak

Kuzum su an embriyo rahme yerlestiginden kahverengi pembemsi akintilar normalmis kirmiziya donmedigi surece sorun yok ama doktora git yine de istersen progesteron verebilir
cuma bakıldı progestanım çok iyi demişti doktor tamam teşekkürler o zaman büyük ihtimal yerleşme gene yarın bi acilde beta hcg baktırayım düşüş var mı yok mu kontrol ederim

Hanımlar dün adete 2 gün kala bthcg verdim 34.7 çıktı henüz doktora gidemedim pazartesiye kaldı sizce nasıl bir değer çok mu düşük anlayanlar bilenler varsa yazabilir mi ❤️
Hayırlı olsun önemli olan değer artışı. Zaten çok hızla yükselicektir sizde görüceksiniz merk etmeyin 🥰❤️❤️

Hanımlar dün adete 2 gün kala bthcg verdim 34.7 çıktı henüz doktora gidemedim pazartesiye kaldı sizce nasıl bir değer çok mu düşük anlayanlar bilenler varsa yazabilir mi ❤️
Hayırlı olsun benim de dünkü değerim 43 :) iki günde iki kat artması önemli olan. Insallah hayirla saglikla kucağımıza aliriz

X