- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Ay agzindan bal damliyor resmenEvet canım merak etme bulantı vs bıçak gibi kesilecek. O yorgunluk halleri, uykusuzluk hepsi geçecek. 3ten sonra ağırlaşana kadar hamilelik aşırı keyifli bir süreç
Off of valla bebek alışverişi aşırı keyifli. Hele sona doğru yıkayıp kurutup onları dolaba yerleştirip seviyorsun yaBaksana şunlara teyzesiii
Az kalmış senin merak etme canım geçecekAy agzindan bal damliyor resmen
Cok güzelmişşşDamla ve Duru kızlarım. İsim düşünmedim henüz. Seninkinin ismi neydi? Senin var mı aklında isim
inşallah olmamıştı, desteğe ve üzüntü paylaşımına şükran.İnsallah bir sey olmamistir. Sizin adiniza çok üzüldüm.
Ayy evetOff of valla bebek alışverişi aşırı keyifli. Hele sona doğru yıkayıp kurutup onları dolaba yerleştirip seviyorsun ya
Amin cümlesininCok güzelmişşşAllah şanslarını açık etsin inş.
Kaybettiğim bebeğimin adını Melis koymuştum.
Oğlumun adı Yağız.
Cinsiyet belli olunca acil yeni bi isim bulmamız gerekecek
İlk olarak çok geçmiş olsun, 5+4 teyim ve pazartesi akşamı kanama başladı, hemen acile gittim, hiçbirşey yok deyip gönderdiler, ertesi gün doktora gitmek istedim, endişelenmene gerek yok normal dediler, çrş günü zorla kan verdim, betahcg seviyem 2281 ve 2282, yani artma olmamı, yarın yine kan vereceğim. Pazartesi belli olacak, yarın belki muayne ederim dedi.Merhaba benimde p.tesiden beri kanamam var p.tesi hafif.kanama olunca doktora gidip iğne ve serum yaptı kanama devam ediyordu ama bu sabah pembe bir parça oldu ped de düşük yaptığımı hissediyorum ama yarın sabah doktora gideceğim 6 haftaligim siz ?
Valla okurken içim acıdı. İnş düşündüğün gibi kötü bi sey olmamıştır. Bari bi düşük önleyici iğne vs yapsalardı. İçin rahat ederdi senin de. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzSelamlar, Pazartesi akşamından beri kanamam devam ediyor, ancak bu sabah aşırı miktarlara ulaştı, Almanya'da yaşıyorum, doktora gittim ama beta hcg için kal aldı, başka birşey yapmadı ve yapılacak birşey yok dedi, kanama yaşayan ve sağlıkla bebeklerini dünyaya getiren insanlar olduğunu okudum, sizde durumlar nasıl? Yarın öğlen gibi sonuç belli olacak, eğer betahcg yükseldiyse bebek benimle, düştüyse düşük olmuştur dedi, bana dua eder misiniz?
Güzel haberlerle gel canımİlk olarak çok geçmiş olsun, 5+4 teyim ve pazartesi akşamı kanama başladı, hemen acile gittim, hiçbirşey yok deyip gönderdiler, ertesi gün doktora gitmek istedim, endişelenmene gerek yok normal dediler, çrş günü zorla kan verdim, betahcg seviyem 2281 ve 2282, yani artma olmamı, yarın yine kan vereceğim. Pazartesi belli olacak, yarın belki muayne ederim dedi.
Ay insaAllah kuzum zaten 10 gundur adapte oldum hamilelige simdi de bu bulantilar ayilip bayilmalar beni mahvettiAz kalmış senin merak etme canım geçecek
İnşallah güzel haber veririm, pek umudum kalmadı, desteğine ve güzel dileklerine teşekkürler.Valla okurken içim acıdı. İnş düşündüğün gibi kötü bi sey olmamıştır. Bari bi düşük önleyici iğne vs yapsalardı. İçin rahat ederdi senin de. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz
Belki muayene ederim ne ya eline yapisiyo sanki ne degisik insanlar tuhaf yurdumun doktorlari yine iyiİlk olarak çok geçmiş olsun, 5+4 teyim ve pazartesi akşamı kanama başladı, hemen acile gittim, hiçbirşey yok deyip gönderdiler, ertesi gün doktora gitmek istedim, endişelenmene gerek yok normal dediler, çrş günü zorla kan verdim, betahcg seviyem 2281 ve 2282, yani artma olmamı, yarın yine kan vereceğim. Pazartesi belli olacak, yarın belki muayne ederim dedi.
İnşallahGüzel haberlerle gel canım
Halsizlik, uykusuzluk çok oluyor ilk aylarda ya ama sonra bi enerji geliyorAy insaAllah kuzum zaten 10 gundur adapte oldum hamilelige simdi de bu bulantilar ayilip bayilmalar beni mahvetti
Bu gunler de gecer elbet napalim dayanacaz bebeişlerimiz için analik boyle bisey demek ki daha hamileyken basliyor cilesiHalsizlik, uykusuzluk çok oluyor ilk aylarda ya ama sonra bi enerji geliyor
Öyle valla yalan yokBu gunler de gecer elbet napalim dayanacaz bebeişlerimiz için analik boyle bisey demek ki daha hamileyken basliyor cilesi
Doktorum geceleri yastığı yukseltmemi söyledi 2 yastık kullan dedi sabaha daha rahatlamış olur miden dedi istersen Bi dene canım sendeKızlar öyle gazım var ki valla evde gazman gibi geziniyorum, ufak bebek gibiyim çıkmıyor sanki. Midemden boğazıma kadar yanıyorum gazım varağlıycam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?