2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
6+2 den merhaba kızlar. Bende bulantılar başladı sizde durum Ne
6+4 ten merhaba 4 gündür mide bulantısı var ama kusma olmadı. yanımda hep tuzlu çubuk kraker var. sürekli yataktayım. bu süreci yalnız atlatıyorum moralim çok bozuk hep ağlamak istiyorum. gerçekten bu süreç bitecek mi?

Canım bu dönem en fazla 2 ay daha sürer. Sonrası güzel ama. Daha enerjik olacaksın , günlük hayatın koşuşturmacasına ayak uyduracaksın tekrar. Moralin bozuk olmasın, inan çoğu kişi yalnız atlatıyor bu süreci. Sen bu grupta kal, yazışmaları oku, mesaj yaz .. bunlar vaktin daha hızlı geçmesini ve moralinin düzelmesini sağlar .
Ben de gece yarıları uykumdan uyandıran bel ağrılarından şikayetçiyim, ilk gebeliğimde de çok ağrım olmuştı. Geçeceğini umut ediyorum Bir de benim yatma uyuma dinlenme lüksüm yok. Bebeğim var 11,5 aylık. Zaman böyle böyle geçecek herhalde

Gunaydin guzel anneler, hayirli cumalar
Hayırlı cumalar, bitmeyen mide bulantılarım iki hafta oldu başlayalı kayınvalidem 40 gün sürer diyor eskiler öle dermiş daha çok var 40 güne 1,5 kilo verdim bu süreçte hiç bişey yemiyorum bebeiş iyisir inşaAllah bugün kontrolüm var bakalım

O senden alir yine alacagini ama az d aolsa biseyler yemeye calis canim. Benim devamli bi bulantim olmuyo cok sukur ama bu gafta 2 kere siddetli bi bulanti yasadim mutfaga bile girmek istemedim muthis koku hassasiyeti olustu ama farkettim ki açken daha fazla oluyo bulanti o yuzden 2 ogunumu aksatmadim midem bulansa da yedim

Aynen canım ama tpk herşey kpkuyor heryer kokuyor elimden geldiğince yemeye çalışıyorum ama olmuyor ilk çocuğumda da 12 ye kadar böleydim zayıflamıştım, kaybettiğim bebeğimdede 12 ye kadar böleydim ama hiç isyan etmiyorum çocuk sağlıkla hayırlısıyla gelsinde düzelir illaki bu bulantılar kusmalar.

Günaydın kızlar. Son adet tarihim 17 mayıs bugün 5+3 olmam gerek doktora gittim 4+6 çıktı geç döllenme sanırım. Haftaya kontrole çağırdı bebeği görmek için. Bir sonraki hafta da kalp atışını dinleriz dedi.en son pazartesi günü BETA HCG bakılmıştı kese sağlıklı tekrar bakmaya gerek yok dedi.

Kese görünce betaya bakmıyolar canım hakkında hayırlısı olsun sağlıklı bebwişler olsun

Benim de mide bulantım var sürekli ama kusma yok, sizde kusma oluyor mu?
Bayram öncesi misafirim var ya yabancı değil ama inşallah üzerlerine felan kusmam

Benim de mide bulantım var sürekli ama kusma yok, sizde kusma oluyor mu?
Bayram öncesi misafirim var ya yabancı değil ama inşallah üzerlerine felan kusmam
Ben günlük bi doz kesin kusuyorum işte tutuyorum kendimi bütün gün akşam acısı çıkıyoryok yok kusmazsınız kimsenin üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…