- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
İsmiyle yaşasın kuzucuk lar maşallah nazar değmesinDamla ve Duru kızlarım. İsim düşünmedim henüz. Seninkinin ismi neydi? Senin var mı aklında isim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmiyle yaşasın kuzucuk lar maşallah nazar değmesinDamla ve Duru kızlarım. İsim düşünmedim henüz. Seninkinin ismi neydi? Senin var mı aklında isim
6+4 ten merhaba 4 gündür mide bulantısı var ama kusma olmadı. yanımda hep tuzlu çubuk kraker var. sürekli yataktayım. bu süreci yalnız atlatıyorum moralim çok bozuk hep ağlamak istiyorum. gerçekten bu süreç bitecek mi?6+2 den merhaba kızlar. Bende bulantılar başladı sizde durum Ne
Canım bu dönem en fazla 2 ay daha sürer. Sonrası güzel ama. Daha enerjik olacaksın , günlük hayatın koşuşturmacasına ayak uyduracaksın tekrar. Moralin bozuk olmasın, inan çoğu kişi yalnız atlatıyor bu süreci. Sen bu grupta kal, yazışmaları oku, mesaj yaz .. bunlar vaktin daha hızlı geçmesini ve moralinin düzelmesini sağlar .6+4 ten merhaba 4 gündür mide bulantısı var ama kusma olmadı. yanımda hep tuzlu çubuk kraker var. sürekli yataktayım. bu süreci yalnız atlatıyorum moralim çok bozuk hep ağlamak istiyorum. gerçekten bu süreç bitecek mi?
Hayırlı cumalar, bitmeyen mide bulantılarım iki hafta oldu başlayalı kayınvalidem 40 gün sürer diyor eskiler öle dermiş daha çok var 40 güne 1,5 kilo verdim bu süreçte hiç bişey yemiyorum bebeiş iyisir inşaAllah bugün kontrolüm var bakalımGunaydin guzel anneler, hayirli cumalar
O senden alir yine alacagini ama az d aolsa biseyler yemeye calis canim. Benim devamli bi bulantim olmuyo cok sukur ama bu gafta 2 kere siddetli bi bulanti yasadim mutfaga bile girmek istemedim muthis koku hassasiyeti olustu ama farkettim ki açken daha fazla oluyo bulanti o yuzden 2 ogunumu aksatmadim midem bulansa da yedimHayırlı cumalar, bitmeyen mide bulantılarım iki hafta oldu başlayalı kayınvalidem 40 gün sürer diyor eskiler öle dermiş daha çok var 40 güne 1,5 kilo verdim bu süreçte hiç bişey yemiyorum bebeiş iyisir inşaAllah bugün kontrolüm var bakalım
Aynen canım ama tpk herşey kpkuyor heryer kokuyor elimden geldiğince yemeye çalışıyorum ama olmuyor ilk çocuğumda da 12 ye kadar böleydim zayıflamıştım, kaybettiğim bebeğimdede 12 ye kadar böleydim ama hiç isyan etmiyorum çocuk sağlıkla hayırlısıyla gelsinde düzelir illaki bu bulantılar kusmalar.O senden alir yine alacagini ama az d aolsa biseyler yemeye calis canim. Benim devamli bi bulantim olmuyo cok sukur ama bu gafta 2 kere siddetli bi bulanti yasadim mutfaga bile girmek istemedim muthis koku hassasiyeti olustu ama farkettim ki açken daha fazla oluyo bulanti o yuzden 2 ogunumu aksatmadim midem bulansa da yedim
Başka bi grubtada yazmışlar grevdekermiş canım randevuyu değiştir istersenTemmuz 1 de doktorlar grevdeymis diye duydum kizlar bilgisi olan var mi ya 1 temmuzda gitmeyi dusunuyodum kontrole
Çok teşekkür ederim cümlesi inşallahİsmiyle yaşasın kuzucuk lar maşallah nazar değmesin
Ozelde de grevde degillerdir heralde dimiBaşka bi grubtada yazmışlar grevdekermiş canım randevuyu değiştir istersen
Yok değiller canım ben özelde geev zamanı çok gittim onlar çalışıyorOzelde de grevde degillerdir heralde dimi
Kese görünce betaya bakmıyolar canım hakkında hayırlısı olsun sağlıklı bebwişler olsunGünaydın kızlar. Son adet tarihim 17 mayıs bugün 5+3 olmam gerek doktora gittim 4+6 çıktı geç döllenme sanırım. Haftaya kontrole çağırdı bebeği görmek için. Bir sonraki hafta da kalp atışını dinleriz dedi.en son pazartesi günü BETA HCG bakılmıştı kese sağlıklı tekrar bakmaya gerek yok dedi.
Ya bende 30 haziran da gidecektim şehir hastanesi etkilenmez dedi bana bi arkadaş ama bilemiyorumTemmuz 1 de doktorlar grevdeymis diye duydum kizlar bilgisi olan var mi ya 1 temmuzda gitmeyi dusunuyodum kontrole
Benim de mide bulantım var sürekli ama kusma yok, sizde kusma oluyor mu?Hayırlı cumalar, bitmeyen mide bulantılarım iki hafta oldu başlayalı kayınvalidem 40 gün sürer diyor eskiler öle dermiş daha çok var 40 güne 1,5 kilo verdim bu süreçte hiç bişey yemiyorum bebeiş iyisir inşaAllah bugün kontrolüm var bakalım
Ben günlük bi doz kesin kusuyorum işte tutuyorum kendimi bütün gün akşam acısı çıkıyoryok yok kusmazsınız kimsenin üstüneBenim de mide bulantım var sürekli ama kusma yok, sizde kusma oluyor mu?
Bayram öncesi misafirim var ya yabancı değil ama inşallah üzerlerine felan kusmam
Canım bu dönem en fazla 2 ay daha sürer. Sonrası güzel ama. Daha enerjik olacaksın , günlük hayatın koşuşturmacasına ayak uyduracaksın tekrar. Moralin bozuk olmasın, inan çoğu kişi yalnız atlatıyor bu süreci. Sen bu grupta kal, yazışmaları oku, mesaj yaz .. bunlar vaktin daha hızlı geçmesini ve moralinin düzelmesini sağlar .
Ben de gece yarıları uykumdan uyandıran bel ağrılarından şikayetçiyim, ilk gebeliğimde de çok ağrım olmuştı. Geçeceğini umut ediyorum Bir de benim yatma uyuma dinlenme lüksüm yok. Bebeğim var 11,5 aylık. Zaman böyle böyle geçecek
oyyy inanamıyorum Allah güç kuvvet versin bebeğin daha küçücük yavrumm benim burdayım artık lütfen birbirimize destek olalım bugün doktorda randevum var kalp atışını dinlemeye gidecem inşallah sıkıntı yokturCanım bu dönem en fazla 2 ay daha sürer. Sonrası güzel ama. Daha enerjik olacaksın , günlük hayatın koşuşturmacasına ayak uyduracaksın tekrar. Moralin bozuk olmasın, inan çoğu kişi yalnız atlatıyor bu süreci. Sen bu grupta kal, yazışmaları oku, mesaj yaz .. bunlar vaktin daha hızlı geçmesini ve moralinin düzelmesini sağlar .
Ben de gece yarıları uykumdan uyandıran bel ağrılarından şikayetçiyim, ilk gebeliğimde de çok ağrım olmuştı. Geçeceğini umut ediyorum Bir de benim yatma uyuma dinlenme lüksüm yok. Bebeğim var 11,5 aylık. Zaman böyle böyle geçecek herhalde