Ya benim kesin erkek olacak zaten annem de kayınvalidem de 3er tame erkek doğurmuş, abimlerde eltimlerde hep erkek ailenin tek kızı nenimAy cok güldüm
Ben cok merak ediyordum ikinci hamileliğimde. Eskiden hamilelikte eğer sağ göz bebekleri daha parlaksa ya da sag göğüsleri sola nazaran daha büyükse bebek erkekmiş. Benim de öleydi. Ya da öle denk geldi bilemiyorum ama ben inandımbi baksana aynaya sen ne hissediyorsun ?
Ay cok güldüm
Ben cok merak ediyordum ikinci hamileliğimde. Eskiden hamilelikte eğer sağ göz bebekleri daha parlaksa ya da sag göğüsleri sola nazaran daha büyükse bebek erkekmiş. Benim de öleydi. Ya da öle denk geldi bilemiyorum ama ben inandımbi baksana aynaya sen ne hissediyorsun ?
Sinir oluyorum işini düzgün yapmayan, robotlasmış insansı insanlaraDoktor yolk kesesi biraz büyük gibi görünüyor ve bu olumlu olarak yorumlanan bir şey değildir dedi. Geç döllenme ile ilgili bilgi vermedi fakat ben kendim ultrasona göre bebek kaç haftalık görünüyor diye sorunca "5 haftalık görünüyor" dedi. 2 doktora gittim ikisi de çoğu şeyi sen sormadan kendiliğinden anlatmıyor maalesef. Yolk kesesi var mı diye ben sordum o zaman yolk kesesi var dedi. Soru sormasak öğrenemiyoruz. Allah'tan şu forum var da bir şeyler öğrenip sorabiliyoruz
İçinizi ferah tutun biliyorum zor ama herşey güzel olacak. Bende kese görmeye giderken çok tedirgindim işk gebeliğim dış gebelikti. Doktorun yanında kese var lafını duyunca bayıldım sandım tansiyonum 8e 4tüAslında ilk muayeneye gideceğim bebeği görürmuyum var mi yok mu tereddüt içindeyim birazda şaşkınım yıllardır olmuyordu çok tedavi gördüm kendiliğinden beklenmedik zamanda oldu.
Ayran geldi aklıma ama inş geçmiştir şikayetinBende 6+2 deyim ama acayip büyük hata yaptım. Canım acı biber yemek istedi ve yedim. Ertesi gün kusarak uyandım ve ishal vardı. Şimdi midem alev alıyor dünden beri perişanım hiçbirşey yiyemiyorum zaten gebelik mide bulantılarım vardı. İkisi mahvetti beni midem felaket gavıscon içtim fayda etmedi sizce ne iyi gelir alev alıyor midem
Geçmiş olsun. En kısa zamanda sağ Salim kucağına alacağın bi bebeğe hamile kalman duasıyla diyorum@aysemah canım beni listeden silebilirsin kimyasal gebeliğe döndü
Ayrıca mide bulantısından gözümde parlaklık mı kalmış ferim gitmiş ferimAy cok güldüm
Ben de öle ya sürekli yatasım uzamasın geliyor. Şükür bulantı yaşamıyorum iştahım da iyi gayet ama yapıp hazırlayacak takatim yok. Bi çare bulmam gerekecek gibiBen bugun ordan oraya ayildim bayildim kizlar ya hic kendimde degildim.esim yemek getirmis oglen onu yedim tekrar bayildim koltukta uyumusum uyandim yataga gectim yeni kendime geldim gun gecti bos bos hicbir sey yaoamadim
Ben de bugun boyleydim ya mutfaga bile girmek istemedim disarda yedik her gun tutmuyo bu bulanti ama tutunca da mahvediyo carsida milletin ter kokusunu bile alir hale gelmistim ya koku hassasiyetinde nirvanadayimAyrıca mide bulantısından gözümde parlaklık mı kalmış ferim gitmiş ferim
Alla allaYa benim kesin erkek olacak zaten annem de kayınvalidem de 3er tame erkek doğurmuş, abimlerde eltimlerde hep erkek ailenin tek kızı nenimben eşime eşim bana sizin genlerde erkek yok diyoruz kız olursa baya büyük sürpriz olue
O değilde bebeklerin alışverişi de çok tatlı değil mi? İsimlere bak tulum, zıbın, müslinKızlar yaaa, su haftalar ilerlese, cinsiyetler kesinleşse de , su alışverişlere baslasakbirkaç yer var hala takipteyim. Tulumlar fln baksak ya
Ben ilk gebeliğimde tam da su yazdığın gibiydim. Bi ara eşim bile kokuyormuş gibi gelmeye başlamıştı ki günlük duş alır. Sırf ben tiksinmiyim diye her gece yatmadan da duş alıyorduBen de bugun boyleydim ya mutfaga bile girmek istemedim disarda yedik her gun tutmuyo bu bulanti ama tutunca da mahvediyo carsida milletin ter kokusunu bile alir hale gelmistim ya koku hassasiyetinde nirvanadayim
İsimleri neler kızların ? İsim düşünüyor musun hiç yaaaBen üçüncüm de kız gibi hissediyorum. Hiç alışveriş yapmama gerek kalmayacak gibi. Zaten ablalardan her türlü eşyamız var. Ama cidden şu ilk üç ay geçse de zevkli dönem başlasa.
Ya bu dogru mu ilk 3 aydna sonra daha iyi olcaz mi lutfen dogru deBen üçüncüm de kız gibi hissediyorum. Hiç alışveriş yapmama gerek kalmayacak gibi. Zaten ablalardan her türlü eşyamız var. Ama cidden şu ilk üç ay geçse de zevkli dönem başlasa.
Damla ve Duru kızlarım. İsim düşünmedim henüz. Seninkinin ismi neydi? Senin var mı aklında isimİsimleri neler kızların ? İsim düşünüyor musun hiç yaaacok şirin
Yemek yapabilsem valla hic tercih etmezdim ama mutfak komple kokuyodu bugun bana Allahtan her gun olmuyor boyleBen ilk gebeliğimde tam da su yazdığın gibiydim. Bi ara eşim bile kokuyormuş gibi gelmeye başlamıştı ki günlük duş alır. Sırf ben tiksinmiyim diye her gece yatmadan da duş alıyordu
Ama dışarda yerken dikkat et canım çünkü bakteri, mikrop gibi şeyler olabiliyor. Hamilelikte de bağışıklık düşüyor malum. Mümkün mertebe ev yemeği yemekte fayda var
Evet canım merak etme bulantı vs bıçak gibi kesilecek. O yorgunluk halleri, uykusuzluk hepsi geçecek. 3ten sonra ağırlaşana kadar hamilelik aşırı keyifli bir süreçYa bu dogru mu ilk 3 aydna sonra daha iyi olcaz mi lutfen dogru de
Baksana şunlara teyzesiiiO değilde bebeklerin alışverişi de çok tatlı değil mi? İsimlere bak tulum, zıbın, müslin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?