2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
A aysemah canım beni listeden silebilirsin kimyasal gebeliğe döndü
Ah canim gecmis olsun. Allah daha iyisini daha sagliklisini hemen nasip etsin sana insallah. Gercekten cok üzüldüm. Bende defalarca kimyasal yaşadım. Ve su an test vermeye korktuğum için vermiyorum. Bekliyorum öylece. Allah bir daha buhayal kirikliklarini yaşatmasın bizlere. Saglikli evlatlar nasip etsin inşallah.

Merhabalar kızlar ben salı devlette bir doktora gitmiştim . Keseyi gördü bebeği görmedi normal dedi. Son adet trihim .14 mayıs . Ve bugün özelde randevum var radevu aldığım da tahlilleri istemişlerdi. Beya 10000 üzeri çıkmış . Bebek görülür mü kalp atılı duyulurmu randevum 18.20’de merak ettim

Soguk süt mide agrisina iyi geliyor diye biliyorum. Süt denedinizmi?

Benimde son adet tarihim 14 mayis. Doktorum anca 6+2den sonra garanti gorunur dedi. Ayin 29unda randevum var insallah gorebilirim

Salatalık yemek yada cacik yemek iyi gelebiliyor. Bir deneyim isterseniz

Canım beni de ekler misin Sat 18 mayis tahmini beklenen doğum 22 Şubat

Amin inşallah rabbim sağ salim gebelikler hayırlı sağlıklı imanlı bebişler nasip etsin inşallah

İnşallah güzel haberlerinizi alırız buradan tekrar ne zaman muayeneye çağırdı doktor

Kızlar ben buraya nasıl katılacağım. Buralarda yeniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…