2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Inşallah sagʻsalim kucağımıza almayı nasip olur korkmayın stres yapmayalım benimde belirtilerim yok yarın sağligʻ ocağına gidip Beta hcg baktiracam yükselmiş mi diye devlet hastanesi 6 temmuz rendevum var

Merhaba Allah izin verirse ben de şubat annesi olucam beni de ekler misiniz ? Sat a göre 15 şubat olarak gösteriyor tahmini doğumu. İnşallah bu salı keseyi göreceğim ♥

Merhabalar kızlar, Ben de Şubat 2023 annesi olmayı hayal ederken bekleme aşamasına geçtim birden Normalde sat 28 Nisan yani 8 haftalık hamile olmam gerekiyor ama ultrasonda 2 hafta geriden geliyor ve doktor kesenin içinde yolk görmesine rağmen embriyo göremedi beklemek lazım dedi yarın tekrar gideceğim doktora ama bu durumda olup da olumlu sonuçlanan çok az kişi var sanırım çok üzgünüm
Bir de bende hiç mide bulantısı, baş dönmesi gibi klasik hamilelik belirtileri yok.
Benimle aynı şeyleri yaşayıp bebeği sonradan gören oldu mu kesem 14 mm idi bir hafta önce.

İki hafta geriden geliyorsa geç döllenmedir yani 6 haftalıktır ve gözükmemizi normal diye biliyorum herkesi erken gözükmeyebiliyor 9 göreni bile duymuştum

Benide eklermisiniz

Benim de sat 15 nisandi ilk doktora gittiğimde 7 haftalık olarak düşünüyordum ultrasonda 5 haftalık çıktı gebelik. kalp atışını da duyamadık 6+5 de gelin dedi doktor.
Kalp atışını duyunca son adet tarihimi 26 nisan olarak güncelledi. Şimdi 8 haftalık kanama alanı dışında bir sorunumuz yok. Gec dollenme deniyor bu duruma böyle bir seyden bahsetmedi mi doktorunuz

Doktor yolk kesesi biraz büyük gibi görünüyor ve bu olumlu olarak yorumlanan bir şey değildir dedi. Geç döllenme ile ilgili bilgi vermedi fakat ben kendim ultrasona göre bebek kaç haftalık görünüyor diye sorunca "5 haftalık görünüyor" dedi. 2 doktora gittim ikisi de çoğu şeyi sen sormadan kendiliğinden anlatmıyor maalesef. Yolk kesesi var mı diye ben sordum o zaman yolk kesesi var dedi. Soru sormasak öğrenemiyoruz. Allah'tan şu forum var da bir şeyler öğrenip sorabiliyoruz

Çok sevindim, ne şanslısınız, bebeğinizi sağlık afiyet ile kucağınıza alın, benim kanamama kimse müdahele etmedi ve sanırım kaybettim bebişimi

SAT 14 Mayıs ve transfer 1 Haziran, 13 Haziran test günümde ve betahcg 150 çıktı, 20 Haziran kanama başlayınca 2281 ve 22 Haziranda 2282 çıktı, yani yükselmedi. Bunun anlamı bebeğin gelişiminin durduğu anlamına mı geliyor? Dış gebelik olabilir mi? Kasıklarımda korkunç bir ağrı var, Pazartesi akşamdan (20 Haziran) beri Salı ve Çarşamba gündüz yoğun kanamam oldu ve bugün Perşembe itibari ile kahverengi çamur gibi devam ediyor. Aranızda tekrar yükselme yaşayan veya dış gebelik yaşayan var mı?

Siz yurtdışında olan mıydınız? Tekrar beta verme şansınız var mı takşp etme? Ya da doktora gitme? Korkutmak istemem ama dış gebelik de olabilir boş gebelik de olanilir.

6+2 den merhaba kızlar. Bende bulantılar başladı sizde durum Ne
Bende 6+2 deyim ama acayip büyük hata yaptım. Canım acı biber yemek istedi ve yedim. Ertesi gün kusarak uyandım ve ishal vardı. Şimdi midem alev alıyor dünden beri perişanım hiçbirşey yiyemiyorum zaten gebelik mide bulantılarım vardı. İkisi mahvetti beni midem felaket gavıscon içtim fayda etmedi sizce ne iyi gelir alev alıyor midem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…