- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ayy böyle kaliteli vakitlere de bayılırımCok saolasın
Ayy kardeşim ne vakitti amaöğle uykusuna uyuyamadım diye dar etti hayatı, kendini yerden yere atmalar, kendini yırtmalar derken... Cok kötü şeyler geçti aklımdan bi an. Nasıl doğuracam ikinciyi diye ama su an sakınledi şükür
Rabbim yardimcin olsun kuzum bebegin seninle olsun dikkat et kendine herhangibir kanamayi durduran bi igne ilac bisey vermediler mi bu ne sacma bi durum ya ya da bakarsin kanama alani var mi diye tovbe yaSelamlar, Pazartesi akşamından beri kanamam devam ediyor, ancak bu sabah aşırı miktarlara ulaştı, Almanya'da yaşıyorum, doktora gittim ama beta hcg için kal aldı, başka birşey yapmadı ve yapılacak birşey yok dedi, kanama yaşayan ve sağlıkla bebeklerini dünyaya getiren insanlar olduğunu okudum, sizde durumlar nasıl? Yarın öğlen gibi sonuç belli olacak, eğer betahcg yükseldiyse bebek benimle, düştüyse düşük olmuştur dedi, bana dua eder misiniz?
Vermediler maalesef, çok sağol bana yazman bana çok iyi geliyor.Rabbim yardimcin olsun kuzum bebegin seninle olsun dikkat et kendine herhangibir kanamayi durduran bi igne ilac bisey vermediler mi bu ne sacma bi durum ya ya da bakarsin kanama alani var mi diye tovbe ya
Canim sen dinlen yorma kendini nasibi varsa bebeginin her seye ragmen seninle olur gonlunu ferah tut Rabbim hayirlisini versinVermediler maalesef, çok sağol bana yazman bana çok iyi geliyor.
Deneyeceğim teşekkürler. Hicbiseyi ağzıma almak dahi istemiyorum.Askim yesil elma yiyebilirsin yada biraz soguk erik
Benim de cumartesi 1202 ydi pazartesi gördük keseyi sen de çok rahat görürsün cuma günüPazartesi günü gittim beta hcg 1291 çıktı normal dedi doktor ama kese ve bebek için çok erkendi daha. Cuma günü kontrolüm varsağlıkla gelsin inşallah tüm kuzularımız
Insallah baslamazzBenim henüz başlamadı. İnşallah başlamaz. İlk iki hamileliğimde çok fena geçti ilk trimester.
Çok üzüldüm kaybınıza. Teşekkür ederim cevapladığınız için. Dış gebelik geçirdiğinizde belirtiniz var mıydı birde kaç haftalıktıGünaydın, ben bunu biraz riskli buluyorum. İlk hamileliğimde ben de böyle düşündüm. Gitmedim. Dış gebelik geçirdim. Büyüktü ilaçla düşüremedik ameliyat oldum. En szından keseyi görün bence önce. 6+5te kalp atışı duydum ben, bence bekletmeyin gidin.
Hiç belirtim yoktu. Pztesi doktora gidecektim ctesi kanama gördüm. Pztesi doktora gittim anlamadı dr daha doğrusu karar veremediler. 3 gün oyalandım. Sürekli beta bakıldı vs.Çok üzüldüm kaybınıza. Teşekkür ederim cevapladığınız için. Dış gebelik geçirdiğinizde belirtiniz var mıydı birde kaç haftalıktı
Bendede bulantı yok ama iştahsizimBende bulantım yok, acaba bir sorun mu var diye korkuyorum.
Bende 28 aralikte bebişimin kalbi durdu 12 haftalikti alttan ilaç koydu aynı doğum gibi sancı çektim bebeğim duştu sonra rahmi temizlendi kürtaj harşeyi gelişmişti erkek bebekti şimdide hamileyim korkuyorum daha doktora gitmedim sadeca sagʻlik ocağında Beta 329 hamiş oldugʻumu öğrendimHiç belirtim yoktu. Pztesi doktora gidecektim ctesi kanama gördüm. Pztesi doktora gittim anlamadı dr daha doğrusu karar veremediler. 3 gün oyalandım. Sürekli beta bakıldı vs.
6 haftalıkken ameliyatım oldu, daha küçük olsaydı ilaçla düşürülebilirdi. Ama çok büyümüştü.
Ama neden gitmediniz ki?Bende 28 aralikte bebişimin kalbi durdu 12 haftalikti alttan ilaç koydu aynı doğum gibi sancı çektim bebeğim duştu sonra rahmi temizlendi kürtaj harşeyi gelişmişti erkek bebekti şimdide hamileyim korkuyorum daha doktora gitmedim sadeca sagʻlik ocağında Beta 329 hamiş oldugʻumu öğrendim
Ben de 11 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum . İki yıl oldu. Sonrasında tedavi tüp bebek İstanbul Ankara uğraştım durdum. Şimdi nasip oldu gebelik. Ama o kadar korkuyorum ki. 6 haftalık şu an. Hiç belirtim yok. Çarşamba doktor randevum var. Bir yandan zaman geçmek bilmiyor. Bir yandan zaman geçsin istemiyorum. Ama ne olursa olsun doktora gidip durumumuzu öğrenmeliyiz. Allah yardımcımız olsun.Bende 28 aralikte bebişimin kalbi durdu 12 haftalikti alttan ilaç koydu aynı doğum gibi sancı çektim bebeğim duştu sonra rahmi temizlendi kürtaj harşeyi gelişmişti erkek bebekti şimdide hamileyim korkuyorum daha doktora gitmedim sadeca sagʻlik ocağında Beta 329 hamiş oldugʻumu öğrendim
Benimde kanamam oldu. Oksapar kan sulandırıcı kullaniyordum onu kesti öncelikle. Prolutex iğneyi sabah aksama cikardi. Birde kalcadan pruluton depot yaptilar. Şükür durdu kanama. Ultrasonda kalp atisinida duyduk sorun yok dedi dr muz.Selamlar, Pazartesi akşamından beri kanamam devam ediyor, ancak bu sabah aşırı miktarlara ulaştı, Almanya'da yaşıyorum, doktora gittim ama beta hcg için kal aldı, başka birşey yapmadı ve yapılacak birşey yok dedi, kanama yaşayan ve sağlıkla bebeklerini dünyaya getiren insanlar olduğunu okudum, sizde durumlar nasıl? Yarın öğlen gibi sonuç belli olacak, eğer betahcg yükseldiyse bebek benimle, düştüyse düşük olmuştur dedi, bana dua eder misiniz?
Beeen izmirSelam kızlar bende şubat annesi olucam inşallahizmirden var mi aranizda
Merhaba sanırım benim de şubat olacakMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
İSİM SAT BDT CİNSİYET @aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat @kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 2 mayıs 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası T the economist 4 mayıs 8 şubat @ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat M MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat @Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat @bgm21 17 mayıs 21 Şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat @Renklirenkli Ocak sonu @MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat @Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat @cerenay000 18 mayıs 22 şubat @mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat @Aylinry 2 mayıs 7 şubat @rnkl23 15 Mayıs 19 şubat She-Raa 17 mayıs 21 şubat S sadelik90 10 mayıs 14 şubat @miray9288 14 mayıs siremat 14 mayıs 14 şubat G gunesli gunler 17 şubat @melikei 6 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?