Yaaa ne güzeelBenimle aynısınız
6+1 olduğu gün gördüksiz ne zaman duydunuz kalp atışını
Pazartesi günü gittim beta hcg 1291 çıktı normal dedi doktor ama kese ve bebek için çok erkendi daha. Cuma günü kontrolüm varYaaa ne güzeelkontrolleriniz ne durumda ?
Benimde hic yok, bugun sanki yavastan basladi gibi, 5+4tteyim. Cogunlukla 7/8 haftadan sonra basliyormus. Benden korkmuyo degilim ama beklemekten baska caremiz yok. Insallah iyidir ve boyle devam ederizBende bulantım yok, acaba bir sorun mu var diye korkuyorum.
slm benide ekleyebilirsinizMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
İSİM SAT BDT CİNSİYET @aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 2 mayıs 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası @the economist 4 mayıs 8 şubat @ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat M MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat @Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat @bgm21 17 mayıs 21 Şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat R Renklirenkli Ocak sonu @MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat @Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat @cerenay000 18 mayıs 22 şubat M mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat @Aylinry 2 mayıs 7 şubat @rnkl23 15 Mayıs 19 şubat @She-Raa 17 mayıs 21 şubat @sadelik90 10 mayıs 14 şubat @miray9288 14 mayıs siremat 14 mayıs 14 şubat G gunesli gunler 17 şubat @melikei 6 mayıs
Ne güzel işte tadını çıkarBende bulantım yok, acaba bir sorun mu var diye korkuyorum.
Benim henüz başlamadı. İnşallah başlamaz. İlk iki hamileliğimde çok fena geçti ilk trimester.kizlarr galiba yavas yavas bulanti basliyor. Uzulsemmi sevinsemmi bilemedim
Tesekkür ederim bebiss amiin,vajinal evetMerhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahbu vajinal mi karından mı
Merhaba bişey Soracam benimde 6 haftalık şuan bugün hafif bir kahverengi lekelenme oldu sebebi nedirMerhaba benimde 6 Şubat görünüyorbence beta hcg ler güzel allahım sağlkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kasık ağrııs ve uyku benim sorunum bulduğum yerse uyuyacağım
Askim yesil elma yiyebilirsin yada biraz soguk erikÇubuk kraker ofsayt bendehicbisey ise yaramiyo aglicam
Cok saolasınKolay gelsin canım. Şahsen ben kızımın altını gece de açtım ki daha çabuk sonuç alalım. Ama bazıları gece bezliyor o zaman süreç uzuyor bence.
Ayy kardeşim ne vakitti amaHarika afiyet olsunBaş başa geçirilen vakitler çok kıymetli diğer bebek olmadan.
Kuzum olabilir bu haftalarda normal kirmiziya donmedikce sorun yok kuzum yine de icim rahat etsin dersen doktorunla bi gorus kuzumMerhaba bişey Soracam benimde 6 haftalık şuan bugün hafif bir kahverengi lekelenme oldu sebebi nedir
Teşekkür ederim içim rahatladıKuzum olabilir bu haftalarda normal kirmiziya donmedikce sorun yok kuzum yine de icim rahat etsin dersen doktorunla bi gorus kuzum
Ya kıyamam çok iyi anlıyorum seni. Soğuk bişiler denesen yoğurt meyve ya da ekşi tuzlu bişilerÇubuk kraker ofsayt bendehicbisey ise yaramiyo aglicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?