- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Harika afiyet olsunKızlar kalp atışını duyduk bizde şükür.darısı diğer bekleyenlerin basına Biraz cılız geliyordu kalp atışı sesi, minnak olduğundan heralde. D vit eksik cıkmış , takviye verdi doktorum. Durumlar bu şekilde. Bugün arabayı da aldım eşimden, oğlumla bi de su karnımdakı no name arkadaşla beraber bi arkadaşa kahveye gitcez güzel bi gün olsun hepimize
Benim de çok düşük. Doktor vitamin takviyesi verdiKızlar tam kan sayımı yaptırdınız mı ?
Ben dün sağlık ocağında kan vermiştim. Özellikle B12 çok düşük çıkmış
Her sey yolunda gitsin insaAllah kuzumAllah razı olsun canım iyiyim şükür ağrım sızım kalmadı kanama çok azaldı ama doktora eşim gelmeden gitmek istemedim cuma sabah gideceğim
Özeli iptal etmeyin karından olmasa da vajinal olarak gözükür kese inşallah.kızlar merhabalar benim son adet tarihi 14 mayıs 12 haziranda gebelik testinde 13 haziranda kan da öğrendim dünde bir devlet hastahanesine gittim kese gözüktü ama bebek yok dedi şimdi hesaplayınca da 5+4 filan oluyorum normal mi bebeği görememesi karından bakıldı. yarında özel bir hastahanede randevum var acaba gitmesem mi beklesem mi yoksa gitsemmiki
Özeli iptal etmeyin karından olmasa da vajinal olarak gözükür kese ikeseyi gördü karından zaten
aslında kese gözüktü bebek gözükmediÖzeli iptal etmeyin karından olmasa da vajinal olarak gözükür kese inşallah.
şuan kaç haftalıksınız bu görüntü kaç haftalık ben dün baktırdım kese 10 mm ancak bebeği göremiyorum dediKızlar benim bu ultrason resmi kanamanın başladığı günden anlayananiz var mı Eki Görüntüle 3087830
Benim bu 6+1 günlük görüntü kalbini duyduk kesede sorun yok dedi ama aynı gün kanamam oldu pıhtılı biraz da ağrım vardı . Ama birdaha gitmedim henüz doktora kanama şiddetli değildi eşim cuma dönecek kontrole o zaman gideceğim inşallah bebeğim iyidir sizin kaçıncı haftaşuan kaç haftalıksınız bu görüntü kaç haftalık ben dün baktırdım kese 10 mm ancak bebeği göremiyorum dedi
benim sanırım 5+4 doğruysa yani devlette gittim ben yarın özel doktora gidicem muayeneye bakalım orada kalp atışı duyulurmu bilmiyorumBenim bu 6+1 günlük görüntü kalbini duyduk kesede sorun yok dedi ama aynı gün kanamam oldu pıhtılı biraz da ağrım vardı . Ama birdaha gitmedim henüz doktora kanama şiddetli değildi eşim cuma dönecek kontrole o zaman gideceğim inşallah bebeğim iyidir sizin kaçıncı hafta
5+4 çok erken kalbi için ben de alttan ultrasonla kalbini duyduk herşey yolundaysa kanama düşükden değilse sağlıklı tutunduysa inşallah mucizem olacakbenim sanırım 5+4 doğruysa yani devlette gittim ben yarın özel doktora gidicem muayeneye bakalım orada kalp atışı duyulurmu bilmiyorum
Tabii ki noröal 5+4 daha çok küçük sakın stres yapmayınkızlar merhabalar benim son adet tarihi 14 mayıs 12 haziranda gebelik testinde 13 haziranda kan da öğrendim dünde bir devlet hastahanesine gittim kese gözüktü ama bebek yok dedi şimdi hesaplayınca da 5+4 filan oluyorum normal mi bebeği görememesi karından bakıldı. yarında özel bir hastahanede randevum var acaba gitmesem mi beklesem mi yoksa gitsemmiki
Amin inşallahMerhaba ,ben 5 senede 2 aşılama sonu hüsran olan sürekli bekleyen sürekli takipte biriydim ama tam da tüp bebek için randevu oluşturacakken bir baktım ki son bat 6 mayısKalp atışları bile dinlendi Allah herkesin gönlüne göre versin beni de ekleyebilirsiniz arkadaşlar ,
Kalp atışı için erken haftaya gitme imkanın varsa o zamanda gidebilirsin sonuç olarak daha yeni gitmişsin hem o zamana da bebek de gözükür inşallahbenim sanırım 5+4 doğruysa yani devlette gittim ben yarın özel doktora gidicem muayeneye bakalım orada kalp atışı duyulurmu bilmiyorum
siz ne zaman duydunuz kalp atışını5+4 çok erken kalbi için ben de alttan ultrasonla kalbini duyduk herşey yolundaysa kanama düşükden değilse sağlıklı tutunduysa inşallah mucizem olacak
stres yapmıyorumda gebelik kayıplarım var genelde sulandırıcıyla geçirdim önceki gebeliğimi oğlum var 6 yaşında tedirginim biraz birde beklemediğim bir gebelik oluştu iğneyi yazdı . ama rapor yazmmaış devlletteki doktor onun için yarın gitmek istedimTabii ki noröal 5+4 daha çok küçük sakın stres yapmayın
gebelik kayıplarım var genelde sulandırıcıyla geçirdim önceki gebeliğimi oğlum var 6 yaşında tedirginim biraz birde beklemediğim bir gebelik oluştu iğneyi yazdı . ama rapor yazmmaış devlletteki doktor onun için yarın gitmek istedimKalp atışı için erken haftaya gitme imkanın varsa o zamanda gidebilirsin sonuç olarak daha yeni gitmişsin hem o zamana da bebek de gözükür inşallah
Merhaba yalnız değilsin inşallah
Evet baya kalabalık olduk maşallahMerhaba yalnız değilsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?