2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Herkese merhaba, benim de SAT 13 Mayıs. 4+2 de Beta hcg 1811 ken vajinal ultrasonda çok küçük de olsa kese göründü. Bugün dr kontrolüm vardı.SAT’a göre bugün 5+3, vajinal ultrasonla kese 8 mm olmuş ama yolk sac görünmedi.beta hcg 8500 olmuş. Dr haftaya tekrar hem keseye hem de beta hcg bakalım dedi. Moralim çok bozuk. Böyle olup geç de olsa yolk kesesi ve embriyoyu gören var mı? Boş gebelik olmasından korkuyorum.

5+3 henüz çok erken. 8mm de çok küçük merak etmeyin. İkinci gebeligimde 25mmye kadar beklemistik ve yolk sac görunmustu :)

5+3 henüz çok erken. 8mm de çok küçük merak etmeyin. İkinci gebeligimde 25mmye kadar beklemistik ve yolk sac görunmustu :)
Cevabınız için çok teşekkür ederim. İnşallah benim de öyle olur. Arkadaşlar 5+4 te kalp atışını bile duymuşlar. Doktor da bekleyip göreceğiz dediği için iyice umutsuzluğa kapıldım. Beklemeye devam o zaman Kaçıncı haftada 25 mm olmuştu hatırlıyor musunuz?

Ne demek rica ederim :) 7. Haftadaydi yanlış hatırlamıyorsam. Doktorlar her zaman temkinli olmak istiyor siz içinizi ferah tutun insallah :)

Kese etrafında kanaması olan arkadaş yanlış. Anlamadıysam eğer nişastalı suyu bi araştırıp iç istersen bi tanıdığıma doktoru söylemiş

Geçmiş olsun canım. Yapılabileceklerini yapmışlar zaten. Sen de dinlen. Suyunu iç. Ama o iğne çok işe yarıyormuş. Belki haftada 1 bile vururler sürekli hiç zararı da yokmuş rahat ol.

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim buraya iyiki yazmaya başlamışim diyorum .

Ya bu yolk sac vs bana dr bişey demedi ne zaman gözüküyor bunlar? Ben. Kalp atışını duydum bugün, dr herşey yolunda dedi. Tamamdır dimi
Tamamsın gülüm
Önce keseyi ve yola sacı görüyorlar. Sonra kalp atışı. Ama vahinal dinlese de duyulur kalp aslında da. Beklemek daha iyi.

Be egi görüp kalp atışini duydunuz mu peki

Canim arkadasimda oldu 6 haftasında 2 gun adet gibi oldu kendiliğinden kesildi. Yerlesme kanaması demis doktor hic ilac felan vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…