2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bir kalp atışı duası alırım ben de
Ya var ya hamile kaldığımdan beri analıq güncellemesi geldi herhalde babannem gibi sürekli dua ediyorum koltuktan kalkarken besmele çekiyorum. tuvalette kanama vs görmeyince şükrediyorum. Hayat çok güzel. Ekonomiyi sorarlarsa ben de gözlerimdeki ışıltıyı gösterebilirim vallahi

Kese için erken benim Bat 17 mayıs bugün gittim doktora çok net olmamakla beraber bu kese olabilir dedi. Cuma günü tekrar gideceğim

Zannetmiyorum canım kese görünmesi için beta HCG nin daha yüksek olması gerekiyor
Doktora hemen gitmeyi düşünmüyorum ama bir yandan da icim içimi yiyor tabiki. Daha önce 3 aylik kaybım ve kimyasalim oldu. O yuzden her dakika birseu olacak paniği içindeyim.

Bu arada karından bakılması icin 1500 uzerunde mi olması gerekiyordu

Su an tam olarak bu durumdayım. Lavaboda dua ettiğim icinde bir garip oluyor tabi :)

Eşim de fazıl say konserine bilet almış diyor ki embriyom klasik müzik dinlesin ahdjshah ikimizin de karadenizli olması dışında sorun yok
Hersey bebeklerimiz için. Bende simdi urfadayim. Sesi güzel olsun diye şimdiden cig kofte yemeye basladik

Beni de ekler misiniz sat 10 Mayıs beklenen doğum tarihi 14 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…