2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canim hic belli olmaz ya dedigin dogru haklisin sagliklik gebeligi vucut sonlarndiriyo ama belli olmaz kanamasi olup gebeligi devam eden cok kisi var sen mumkun mertebe dinlen

Allah razı olsun ama bu kanama pek hayra yoramiyorum düştü gibi ağrım var ve kanamam az değil aşırı olursa gel dedi yarın da devam ederse gitmeyi düşünüyorum insallh iyidir ama içimden birşeyler kopuyor gibi

Canim hic belli olmaz ya dedigin dogru haklisin sagliklik gebeligi vucut sonlarndiriyo ama belli olmaz kanamasi olup gebeligi devam eden cok kisi var sen mumkun mertebe dinlen
Geldim hemen yattım zaten sağolsun kayınvalidem bebek gibi bakıyor bana ama kötü hissediyorum hayırlısı artık taktir Allah'ın

ya hemen korkma içini ferah tut. ocak anneleri topiğinde bir kadının 4 ayrı kanama alanı varmış 3e düşmüş. yatarak tedavi görüyor galiba. malesef her hamilelik güllük gülistanlık geçmiyor keşke geçse

Canım çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun ben 16 haftalık bebeğimi kaybetmiştim 12 hftad kanama oldu aonra durdurdular ama sancım geldi 16 . Haftada doğum oldu. Demem oki sen gönlünü rahat tut ne zaman ne olacağı belli olmuyor bazılarının bu haftalarda kanaması oluyor aonra geçiyor sağlıkla kucaklarına alıyorlar,, bazılarıda ilk 3ay geçsin bebeğe bişey olmaz artık diyor benim gibi kaybediyor inan sağlıklı ve hayırlısıyla alalım kucaklarımıza

Sana da çok geçmiş olsun üzerinden ne kadar geçti yine hamile kaldın canım evet hayirlisi bundan öteye geçilmez geleceği varsa sapasağlam oradadır yoksa taktir Allah'tan

Kuzum dusuk agrisi cok siddetli oluyormus yani olumlu dusunelim
Hafif hafif ama devamlı arada geçer gibi sonra yine oluyor vallaha ne düşüneceğini bilemedim bende aksi gibi eşim de yurtdisina çıkmasi gerekti onun aklı bende benim aklım onda kayınvalidem sağolsun çok güzel bakiyir bana ama insan yanında istiyor biraz zor bir süreç anlayacağınız . Dediğin gibi şiddetli bir ağrı değil inan kalbini duymamış olsam kesin düştü diyeceğim ama kalbini duydum ya bir umut var içimde bir yandan da bu kadar kanama normal değil diyorum bilmiyorum yaş

Kuzum dua edelim insaAllah her sey yolunda gider kalbini ferah tut kendini sakin strese sokma cunku gercekten cok etkili stres faktoru gun dogmadan neler dogar belki sabaha hicbir sey kalmamis olur kuzum

Sana da çok geçmiş olsun üzerinden ne kadar geçti yine hamile kaldın canım evet hayirlisi bundan öteye geçilmez geleceği varsa sapasağlam oradadır yoksa taktir Allah'tan
4. Ay hemile kaldım canım drumda çok ayrınrıya bakıyor şuan progestan ve kan sulandırıcı kullanıyorum bakalım kısmet hayırlısı artık hepimiz için

Git canım ihmal etme Allahım yardımcınız olsun üzülme. Azalsa bile yine git sen iğne tekrar verir belki erteleme geçse de hem için ferahlar görürsün rahatlarsın. Benim annem bana hamileyken 5 aylık olasıya kadar beni bilmemiş ve bildiğin adet görür gibi her ay olmuş parça parça hemde sonradan öğrenmiş yani Allahım ömür biçtiyse tutanacaksa tutunur sen iyi düşün Dualarım seninle bilirim bu korkuyu Allahım gönlünü ferahlatsın yardımcınız olsun

Kuzum dusuk agrisi cok siddetli oluyormus yani olumlu dusunelim
Aynen öyle canım iki büklüm kalmıştım ve ağrıdan ağlıyordum ki kolay kolay öyle ağlayan birisi de değilimdir düşük olsa epey şiddetli ağrılar oluyor sen düşük diye düşünme kanama alanından kaynaklıdır kuzum sen iyi düşün hep valla görünce yazıyı çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…