Demedi canım yaBize Dr ilişki yasak dedi size demedi mi
Canım Nesli başına gelenlere çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Ama neyse ki bebeğin iyiymiş kalp atışlarını duymuşsun. Doktorlar tüm gerekeni de yapmış. Şimdi sana düşen sadece dinlenip sakin kalmaya çalışmak. Insallah birsey olmayacakBenim moralim çok bozuk birkaç saat önce kanamam oldu apar topar doktora gittim kendi doktorum da doğumdaymis başka doktora göründüm vajinal ultrason ile baktı kese gayet iyi dedi bazen regl gibi kanama olsada sağlıklı olabilir ama düşük tehliken var dedi hatta kalbini dinletti inanılmazdı ama etrafında kanama olduğunu söyleyerek bir iğne ve serum yaptılar ve kanamam devam ediyor sanki regl olmuşum gibi bunu yaşayan var mı düşük mu yapıyorum çok tedirginim
İnşallah canım insan hayırlısıni Allah'tan istiyor bunun için sağlıklı olsun diye dua ediyor ama nedense yinede uzulmeden endişelenmeden.edemiyor . Çok teşekkürler inşallah iyidir Zeynep inşallahCanım Nesli başına gelenlere çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Ama neyse ki bebeğin iyiymiş kalp atışlarını duymuşsun. Doktorlar tüm gerekeni de yapmış. Şimdi sana düşen sadece dinlenip sakin kalmaya çalışmak. Insallah birsey olmayacak
Kesinlikle çok haklısın. İnsanın içine korku girince kafası allak bullak oluyor. Rabbım saglikla guzellikle birbirinize kavuşmayı nasip etsin. Yat dinlen film izle mesela kafanı dağıtmaya çalış canım Nesliİnşallah canım insan hayırlısıni Allah'tan istiyor bunun için sağlıklı olsun diye dua ediyor ama nedense yinede uzulmeden endişelenmeden.edemiyor . Çok teşekkürler inşallah iyidir Zeynep inşallah
Saatlerdir internete bakıyorum evet bir kitap alıp okusam film izlesem kafam dağılır çok haklısın sağol zeynepcim desteğin içinKesinlikle çok haklısın. İnsanın içine korku girince kafası allak bullak oluyor. Rabbım saglikla guzellikle birbirinize kavuşmayı nasip etsin. Yat dinlen film izle mesela kafanı dağıtmaya çalış canım Nesli
Benim moralim çok bozuk birkaç saat önce kanamam oldu apar topar doktora gittim kendi doktorum da doğumdaymis başka doktora göründüm vajinal ultrason ile baktı kese gayet iyi dedi bazen regl gibi kanama olsada sağlıklı olabilir ama düşük tehliken var dedi hatta kalbini dinletti inanılmazdı ama etrafında kanama olduğunu söyleyerek bir iğne ve serum yaptılar ve kanamam devam ediyor sanki regl olmuşum gibi bunu yaşayan var mı düşük mu yapıyorum çok tedirginim
İnsaAllah hicbir sey olmaz kuzum bi anda mi oldu yoksa agir bi is mi yaptinBenim moralim çok bozuk birkaç saat önce kanamam oldu apar topar doktora gittim kendi doktorum da doğumdaymis başka doktora göründüm vajinal ultrason ile baktı kese gayet iyi dedi bazen regl gibi kanama olsada sağlıklı olabilir ama düşük tehliken var dedi hatta kalbini dinletti inanılmazdı ama etrafında kanama olduğunu söyleyerek bir iğne ve serum yaptılar ve kanamam devam ediyor sanki regl olmuşum gibi bunu yaşayan var mı düşük mu yapıyorum çok tedirginim
Sen yine de dikkatli ol canım benim üçüncü gebeliğim bütün doktorlarım ilk üç ay tehlikeli demiştiDemedi canım ya
Ekliyorum canım :) hayırlı olsun gebeliğin@Ftlyztrk benı ekler misiniz tahmını doğum 14 Şubat
Dün kahvaltıya misafirim geldi ama doktorum da yat iş yapma gibi tembihlerde de bulunmadı cuma doktora gittim cumartesi kahverengi lekelenme oldu bugün saat 2 gibi pembeile başlar başlamaz doktora gittim şimdi de düşük oluyor gibi geliyor tuvalete gittiğinde yoğun pıhtılı kanama geliyor ped dolu değil ama idrarla epey gelmiş arada kasıgima ağrı giriyor . Hakkımızda hayırlısı bunun iş yapmakla alakası yok bence bebek sağlıklı değilse vücut kabul etmiyor sanirim . Hala bir umudum var çünkü birkaç saat önce kalbini duyduk kesede iyiydi ama neden bukadar kanıyor bilmiyorumİnsaAllah hicbir sey olmaz kuzum bi anda mi oldu yoksa agir bi is mi yaptin
Tabi bugün korktum artık kankayiz :)Sen yine de dikkatli ol canım benim üçüncü gebeliğim bütün doktorlarım ilk üç ay tehlikeli demişti
Ekliyorum hayırlı olsun gebeliğiniz :)Merhaba beni de ekler misin son adet tarihi 8 Mayıs bdt 12 Şubat
Ekliyorum canım :)Selam
Benide ekler misiniz? Sat 2 Mayıs
5 Şubat 2023 BDT
Ekliyorum canım :)Canım beni de ekler misin 18 Mayıs 22 Şubat
Ekliyorum canım :)Beni de ekleyin SAT 17 mayıs BT 21 şubat
Tabiki :) ekliyorumBenide ekleyebilir misiniz tahmini doğum 10 şubat son adet 2 mayis
Korkma canım çok şükür kalp atışını duymuşsun bazı kişilerin tam 5 aylık olana kadar kanaması olabiliyor önlemini almış kanama için de iğne hap ilaç vermiş doktorun dinlen çok yorma kendini kötüye yorma Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kanama alanı kendiliğinden de geçebiliyor devam da edebiliyor korkma sen sakin ol . Doktorunun telefonu varsa ona da ulaş içinde kuşku kalmasın en azından. Dualarım seninle ama geçecektir elbet kalbini ferah tutmaya çalışBenim moralim çok bozuk birkaç saat önce kanamam oldu apar topar doktora gittim kendi doktorum da doğumdaymis başka doktora göründüm vajinal ultrason ile baktı kese gayet iyi dedi bazen regl gibi kanama olsada sağlıklı olabilir ama düşük tehliken var dedi hatta kalbini dinletti inanılmazdı ama etrafında kanama olduğunu söyleyerek bir iğne ve serum yaptılar ve kanamam devam ediyor sanki regl olmuşum gibi bunu yaşayan var mı düşük mu yapıyorum çok tedirginim
Beni de ekleyebilir misin ?Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
İSİM SAT BDT CİNSİYET A aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat @kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası @the economist 4 mayıs 8 şubat Z ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat M MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat @bgm21 17 mayıs 21 Şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat @Renklirenkli Ocak sonu @MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat @Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat cerenay000 18 mayıs 22 şubat @mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat @Aylinry 2 mayıs 7 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?