2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba canım ben 5+6 da kalp atışını duydum 8 .haftada da duyan var

14 Şubat bebekleri çoğalmış ne güzel kızlar ben henüz doktora gitmedim pazartesi randevum var acaba kalp atışını duyabilir miyim tam 6+0 oluyor birde aşırı tuzlu yeme ihtiyacım oluyor mide bulantısı gelince hemen tuzlu bir şeyler yiyorum ve galiba ödem yaptı bende

Zofer adında bi mide bulantısı ilacı vermişti önceki gebeliğimde doktorum canım. İstersen araştırıp kullanabilirsin şıp diye kesiliyor. Geçmiş olsun.
Folik asit kullanıyoruz ya , bu da gebeliğin etkilerini fazlaca hissetmemize sebebiyet veriyormuş. Ama sabret çünkü 11 inci hafta şıp diye kendiliğinden kesilecek tüm bulantı bas dnmelerin sen bile şaşıracaksın
Ben AVM’lerin yemek katından bile gecemezdim bulaşık makinesini açamazdım bile şimdi cok hafif ve arada oluyo ama dayanılmıcak kadar diil

Ben 3 gündür zoferide kullanıyorum banamısın demiyor çok az da olsa azalttı,, ama hiçbişey yemeden duruyorum kokularada danamıyorum. Ama etkili bir ilaç bana olmasada başkasına etki eder inşaAllah

Benim bugün 6 hafta tam bitmiş oluyor doktorun dediğine göre biraz kahverengi lekelenme oldu normal midir ?
Kasık ağrım yok misafir geldi yoruldum biraz ondan olabilir mi insan bir endişeleniyor .
Cuma doktora gittim düşük tehlisesi olsa söyler miydi ?
Herşey yolunda güzel dedi.

Yorulduğun için de olabilir canım ama doktoruna söyleyebiliyorsan sorabilirsin pembe veya kırmızı lekelenme sıkıntı

Günaydın bende de inanılmaz bir boğaz yanması var gece zor uyudum ne yapmak lazım
Canım ilk hamileliğimdr boğaz yanması sonra faranjit ve bogaz reflüsünden asırı çektim 3 ay kadar diyeyim. Doktorum bi süre sonra nexium hap verdi, sana dokunan şeyleri belirle ; bana mesela domates, salça, gece geç yemek, baharatlar hamileliğimin başından itibaren dokundu .

Kızlar hamilelikte hangi uygulamaları kullanıyorsunuz ?
Banu ciftci ama haftalık yorumları ilk hamileliğimde de kullanmıstım bi de uygulaması güncel değil hep aynı uyarıları veriyor 2 yıldır gebelik festivaline katılın uyarısı en iyisi happy mom bana göre

Yorulduğun için de olabilir canım ama doktoruna söyleyebiliyorsan sorabilirsin pembe veya kırmızı lekelenme sıkıntı
Teşekkürler canım yarın devam ederse ariyayim pembelik kırmızılık yok çok şükür kahverengi akinti şeklinde
Kızlar progestan kullanan var mı aranızda? Nasıl kullanıyorsunuz ?
Ben kullanıyorum hergun sabah akşam 1 er tane 100luk galiba lekelenme mi var sizde de ?

Ay bunların hepsi en sevdiğim şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…