2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar ben şuan 5+2 yim doktora göre 6+2 çıktım. Bu gün kan verdim bilurubin seviyesi 1.58 çıktı biraz yüksek böyle olan var mı aranızda. Kontrolüm haftaya merak ediyorum bir sıkıntı olur mu diye nette felaket senaryoları var malum

Hayırlı olsun inşallah bence gayet güzel bı değer

Canım çok sevindim adeti kaç gün geçti değerin epey yüksek çıkmış maşallah bence kan vermene hiç gerek yok

Canım çok sevindim adeti kaç gün geçti değerin epey yüksek çıkmış maşallah bence kan vermene hiç gerek yok
Tesekkur ederim canim. Sende beni ilk mujdeleyenlerdendin benimde testim silik çıktı demistin. :)
Kanı 3 gün gecikmeyle verdim. Insallah seninde sorunsuz ilerler

Merhaba arkadaşlar benım de tahmını doğum 14subat insallah tüp bebek 3.denemem .4 tane gebelik kaybım var umarım bu defa her şey güzel olur .5+2 haftalık olduk bugün keseyi ve cok minik bi sekılde yolk sac ı gorebıldık cok şükür herkese saglıklı gebelikler diliyorum .bir de benıml hıc belirtim yok bu bile huzursuz edıyor Yenı mi başlar acaba

Biz de 5+2 yiz .bugün kese gördük doktor kalp atışı ıcın 15 gün sonra gelmemi istedı ...siz kaçıncı haftadasınız ?

Benimde tahmini 14 şubat bizde 5+5 olduk

Tabiki :) hayırlı olsun

Ben 6+2 de duydum sizde duyarsınız merak etmeyin o günlerde

Baya zaman sonra esimle kahvalti yapicaz ama hazirladigim her seyden midem bulaniyor yani ilk kez bu kadar yogun bulanti hissi geldi. Esimi bekliyorum masada oturuyorum fistik ezmesinin kokusu beni benden aldi ya bu neydi boyle iştah miştah kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…