2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
A aysemah canim beni de ekler misin listeye sat 19 mayıs. Bat 23 şubat

Ayyy yusuf suresini de cokca okuyun dinleyin bebeginize dinletin diyorlar guzel huylu guzel yuzlu olurmuş valla benim yuzumde kocaman 2 tane gamze var annem ayva degil de 2 tane kocaman nar yemiş
Evet ya cok güzel hatırlattın. Yasin de dinliyordum önceden belki ona da başlarım bende.
Yaaaa gamzelerin mi var ne güzellll ben cok severim hatta kendime yaptırmayı düşünüyordum

Herkese merhaba 5+6 hamileyim çok fazla mide bulantım var hayatla bağlantım koptu resmen hiç birşey yemek istemiyorum iştahım kapandı doktorum prilam yazdı bunun dışında iyi gelen yiyecekler var mı bildiğiniz

Canlarım bi de yazsam mı yazmasam mı bilemedim başta ama belki birinin işine yarar diye yazıyorum.
Ben ilk bebeğime hamile kaldım hersey sorunsuz ilerliyordu. Ama doktorum benden hiç idrar tahlili ya da idrar kültürü istemiyordu. Arkadaşımızdı hatta doktorumuz da. Sürekli sohbet muhabbet. Ara ara kaşık agrım oluyordu ama hamileliktedir nasılsa diye önemsemiyordum. Ve bu arada su içimim de cok azdı.
Sonra bi gün devlet hastanesine gittim detaylı ultrason için randevu almaya. Gel bi bakalım dedi direkt doktor ve birkaç kan idrar tahlili istedi. Tahlillerin sonucunda enfeksıyon kaptığımı, geç kalındığını , suyumun azaldığını öğrendim. Kendi doktorum da sehır dışındaydı. Sonra bi gün sabaha kadar agrım oldu. Meğer enfeksıyon sancımmıs ve ben 21 ıncı haftamda erken doğum yaparak bebeğimi kaybettim. Siz üzülün diye anlatmadım asla.
Kızlar su içmek cok önemli çünkü biz su içtikçe plesantadakı su değişimi de o ölçüde değişiyor. Bebeğin oksijeni gelişimi bi o kadar iyi oluyor gerçekten. Ve su an hepımızın kan kapasitesi ıkı katına çıktı damarlar genisledi. Bu yüzden önemi cok.
Bi de aylık kontrollerde doktor istemese bile siz bi idrar tahlili isteyin. Hatta idrar kabını alıp evdekı wcde yapıp 1 saat içinde hastaneye götürebilirseniz o cok daha iyi olur. Sonuçta kendı wcmiz temiz.

Bi de kendimce deneyimleyıp gözlemlediğim bi sey de, siz ne kadar mutlu bi hamile olursanız bebekler de doğunca o mizaçta oluyor. Su sıra beylerin de hormonu tırmanışa geçebiliyor ama artık bi sekılde orta yol bulunabilmeli. Cok mutlu ve güzel hamileler olabilelim inş.

Merhaba sanirim bende şubat annesi olacağım dün testte pozitif görünce bugün kan verdim beta hcg değerim 11573 çıktı ☺ acaba yine de iki gun sonra kan vermeli miyim yoksa değer yeterince yüksek mi? Haftasonu olunca doktora gösteremedim.

Baya güzel çıkmış sonucunuz hayırlı olsun tebrikler En son adet tarihiniz nedir

Cok cok gecmis olsun, cok üzüldüm. İnşallah bu süreci hepimiz saglikla geçiririz tavsiyeniz icin teşekkür ederim.

Teşekkür ederim amin:) 11 mayısta regl olmustum en son. Normal döngüm 35 gün de birdir. Iki günlük gecikme sonucu yaptim test.
Gayet yüksek geldi bana Benimde sat 14 Mayıs benim döngüm kıza 25 ile 28 gün arası. Beklemediğim bir hamilelik oluştu . 12 haziran kahve leke geldi adetim gelmeyince şüphelendim 14 haziran şüphelenip test yaptım. Koyu iki çizgi görünce 15 haziranda da kandan baktırdım. 842 çıktı daha doktora gitmedim testide yenilemedim.

Bende aynı durumdayım çok fenalardayım neyapacağımı şaşırdım kokuya tahammülüm yok midem sürekli bulanıyor ama olaun sonu güzel olsunda

Insallah hepimizin sağlıklı gebelikleri vardır ☺

Ben marketten aldım ama açıkçası yeni sezon değil galiba kıştan kalma ayvalardı. Dene tabi hem tok tutuyor. Şifa olsun
Ayva yiyen hamilelerin bebişleri beyaz tenli, gamzeli güzel olur derler ben ilk bebeğime hamileyken. Yemiştim. Şimdi siyah saçlı , beyaz tenli, gamzeli bir oğlum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…