2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yolculuğu etkileyecek kadar olmaz inşallah Benim ilk hamileliğimde çok az sabahları bulantım oluyordu, sonra bir baktım geçmiş. Bir iki tane çubuk kraker iyi geliyor, bir de günlük 1-2 kase yoğurt .
Bende şuan sabah kalkıp diş fırçalayıp hemen çubuk krakere sarılıyorum , çok iyi geliyor bana inşallah bu noktada kalır daha artmaz

Kızlar benim sol bel tarafımda gebelik başından beri ağrı oluyor hafif hafif ama 2 gündür özellikle geceleri yatmaya yakın sol ayağımda karıncalanma oluyor. Aranızda olan varmı
Benimde sağ göğsüm ve kasığım dokunulmicak kadar ağrıyo geçmiyo hiç

Benim resmen yumru gibi agrıyor ve tüm gin evdeki 12 aylık kucagımda yerlerdeyim onla bi yandan ev işi bakalım nası bitecek bu hamilelik baya endişeleniyorum
Allah yardımcınız olsun zor bendede 5 yaşında var birde çalışıyorum inşallah çarçabuk biter

Kızlar kese en erken ne zaman görünür yarın 4+5 olacam görme ihtimalim var mıdır (dün beta hcg 798 di)

Hanımlar selam Sat 17 mayıs 11 inde bekliyordum regl testim pozitif çıktı.2 gün arayla 28,91,253 çıktı.Hemen progestana başladım.Pazartesi günü gel dedi doktorum.Muhtemelen 2000 i geçer diye düşünüyorum.Bir düşük bir kimyasal geçmişim var.Kanamam lekem yok ama baya ağrım oluyor.Bir çok yazışmayı okudum.Bence herkes sakin olsun hepimiz misler gibi doğuracağız inşallah

Bugün doktor kontrolüm vardı. İlk kez kalp atışını duymak için gittik. 7+0 ancak bir terslik var maalesef 6 haftalık görünüyor. Kalp atışı gözle görülüyor ama duyulmuyor. Geç döllenme ihtimali olabilir mi dendi ama yok tarihi biliyorum çünkü . Ayrıca yolk kesesi büyük ve çeperi inceymiş. Yani sorunlu bir gebelik görüntüsü bu dedi doktor. Çook üzgünüm Bu 4. bekleyişim Bugün kontrolleri olan bir kaç arkadaş daha vardı. Sizde durumlar nasıl?

Bende gittim bugün yazdım gruba karından kalp atımını duyduk ama boğuktu yavaş dedi drumu cımartesi bidaha çağırdı hayırlısıyla güzel haberler alırsınız yolk kesesinin küçülmesi gerekiyormuş benim küçülmüş canım. Ama sen içini ferah tut hakkımızda hayırlısı

Sağlıkla büyüsün sizin ki Benim için pek ümit yok maalesef

Sağlıkla büyüsün sizin ki Benim için pek ümit yok maalesef
Ama çok çabuk bıraktın kendini.Bol dua edelim hayırlısı olsun.Hele bir cumartesi kontrolün gelsin neler oluyor ne mucizeler gelişiyor bu hayatta.Sen umuduna tutun.Korkma bakalım ne olacak.

benimde kasıklarım çok ağrıyo neden acaba daha keseyide görmedim korkuyorum bişey olur diye baya sancılanıyorum

benimde aynıı hem ağlayasım geliyo hem böyle olması iyi diye düşünüyorum

Kızlar kese en erken ne zaman görünür yarın 4+5 olacam görme ihtimalim var mıdır (dün beta hcg 798 di)
Kuzu senin sat ne zaman senle aynıyız sanırım benim sat 14 mayıs ,ilk kanı 9 haziranda verdim akşam 10da 101 çıktı ertesi gün 145 cıktı sen ilk kaçında vermiştin kan

Bnmde aynısı Dr ile gorusebildin mı
Randevum pazartesi ilk gebeliğimde de böyle çok ağrı çektim dr düşük riskin var demişti ama ilaç vermemişti şimdi düşününce kızıyorum.Şuan elimden geldiğince kendimi yormuyorum o yüzden.Sen kaçıncı haftandasın randevun ne zaman ?

Çarşamba günü bnmkide. 4 haftalık

Hadi hayırlısı valla şuan bile ayaklarımı uzattım yastığa takılıyorum.Ben de şuan 4+3 teyim.Sen de mümkün mertebe dinlen.Ben bu ağrıların regl+yerleşme olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…