2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kan tahlil sonucumu aldım 7719 çıkmış betahcg. Öğleden sonra da doktora gideceğim. Bakalım riskler için ne diyecek.

Kasık ağrısı akşamları bende de oluyor sanırım gün içinde yorulmaktan ya da ufak tefek de olsa iş yapmaktan kaynaklı.

Hiç mide bulantısı çekmeden doğuranlar var okadar değişiyoki kişiden kişiye uyandığımdan beri midem fena:) öğlen benimde randevum var kalp atışını duymayaa gideceğiz kısmetse
Sağlıklı olsunlar da varsın bulanti olsun bende merak ediyorum yarın ne diyecek kalbini duyabileceği miyiz

Aynen sağlıklı olsunlarda sağlıkla gelsinler inşaAllah drdan geldin karından bakıldı kalp atımı duyuldu ama cumartesi bidaha gidecez biraz boğuktu

Allah razi olsun canim içimi rahatlattın.
Birazdan yine kan verecem onun sonucu olumlu alırsam cok rahat edecem

Teşekkür ederim allah herkese sağlıkla doğum ve büyütmeyi nasip etsin

Baya da sürüyormuş ya bulantım çok olursa memlekete gitmem ben
Yolculuğu etkileyecek kadar olmaz inşallah Benim ilk hamileliğimde çok az sabahları bulantım oluyordu, sonra bir baktım geçmiş. Bir iki tane çubuk kraker iyi geliyor, bir de günlük 1-2 kase yoğurt .

benimde kasıklarım çok ağrıyo neden acaba daha keseyide görmedim korkuyorum bişey olur diye baya sancılanıyorum
1 hafta benimde adet ağrısı gibi ağrım vardı ama şuan çok şükür geçti acildede keseyi gördüler büyük ihtimalle. Yerleşme ağrısıdır kötüyü çağırmayalım. Yinede geçmiycek olursa artarsa ağrınız bi görünün.

TEŞEKKÜRLER İNŞALLAH GEÇER BAZEN BAYA VURUYO ÇÜNKÜ

Cok sevindim ins hepimiz duyalım ben de yarın gidiyorum muhtemelen keseyi görürüm sadece

benimde kasıklarım çok ağrıyo neden acaba daha keseyide görmedim korkuyorum bişey olur diye baya sancılanıyorum
Benim resmen yumru gibi agrıyor ve tüm gin evdeki 12 aylık kucagımda yerlerdeyim onla bi yandan ev işi bakalım nası bitecek bu hamilelik baya endişeleniyorum

Kizlar hamilelik bilgilerini nerden giriyorduk ben de takip etmek istiyorum gebeliği yeni öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…