• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Siz hamileliği mi 5. Ay söylemeyi düşünüyorsunuz cinsiyeti mi? Bi de beklemek istemenizin bir nedeni var mı?
Benim suan hemileligimi ailem ve çevrem bilmiyor kısmetse 5.ayda herkese söyleme kararı aldık. Benim ilk pozitif tüp bebek tedavimde herkes duymuş ve tebrik icin aramisti bi süre sonra düşük olunca bu seferde geçmiş olsuna aradılar. Yıpratıcı surec bu şekilde ikiye katlandı… Zaten yurt dışındayım ailem fiziksel degisiklikleri farketmeyeceği icin ileriki zamanda soylemeyi uygun gördük ☺️

Kızlar benim 2-3 haftadır belirgin bir karnım vardı, biz de çok zayıf olduğum için erkenden belli oluyor sandık. Midemle birleşik şekilde karnım yusyuvarlaktı. Birde öksürdüğümde, hapşırdığımda karnımda kasılma hissediyordum. Hamile kalmadan önce sabah akşam düzenli tuvalete çıkan biriydim, hamilelikten sonra belki haftada bir çıkmaya başladım. Dün gece kabız olduğumu farkettim, afedersiniz 2 saat sonra tuvaletten bir çıktım karnım dümdüz 😂 Öksürünce falan o eski rahatsızlık yok. Tuhaf hissetmeye başladım. Önceden bağırsaklarımdan dolayı rahatsızlık hissediyordum galiba, şu an bir sorun yoktur değil mi? Hamile değilmişim gibi hissediyorum resmen, göbekim yok oldu 😂

Bence karnınız çıkınca saklayamayacaksınız 😂
Ama kimse görmeyecek ki 😉 arkadaslarla yuz yuze görüşmüyoruz. burda covid arttığı icin karantina yapıyoruz dedik, bizden başka dikkat edenlerde old icin hak verdiler. Ailem ise Tr de yaşıyor, kameradan sadece kafamı görüyorlar onlarda bisey anlamaz 🙃 benim bir arkadaşım Tr ye gidince kayınpederinin kucagina bebegi verip valizleri alıyor. Adamcaz hadi bebegi ailesine verin gidelim deyince o senin torunun diyorlar adam ağlamaya başlıyor 🥹 daha ne hikayeler var.. ben 5 e kadar anca durabilirim 😁

Hamile olduğumu öğrendiktan bikaç gün sonra annem aradı, kuzenimden erkek kıyafetlerini alıyormuş bana veriyormuş hamile misin dedi yok dedim. Gitmiş teyzeme demiş teyzem de madem senin kız hamile değil kesin benim ki hamile demiş kuzenimi paylamış hamile misin diye ahdjah iki tame çocuğu var da peş peşe 😀
İki bacı hamile arayışına çıkmış 😅😅 çok şeker

Kızlar ben 3 ayda çok kilo aldım . Sanırım şuan 65 kiloyum 60 kilo ile transfer oldum. Benim göbeğim kocaman oldu bebekle alakası yok çünkü bebek kasıklarımda o şişliği fark ediyorum. Belim kalinlasti. Göğüsler büyüdü. Yüzüm kilo aldı. Millet kilo veriyor kusarken beb kilo alıyorum çünkü aciktigim anda mide bulantilarim başlıyor. 3 öğün yiyorum. Bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde. Ama sıcaklarda meyvenin üstüne çok düştüm. Oda kilo yapmış olabilir. Bide sürekli karbonhidrat ağırlıklı yemek istiyorum diğerlerini içim almıyor. sizler ne durumdasınız

Arkadaşlar merhaba ben gebeliğimi üç gün önce öğrendim umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız👼🏻❤️ Bir şey sormak istiyorum gebeliğinizin ilk haftalarında baş dönmesi yaşadınız mi yasadıysanız ne yaptınız?
Hayırlı olsun canım 😍 hos geldin, sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah.. Ben yasadim canım ama uzun süreli olmadı, geçen hafta yine sabah baya döndü uyuyunca gecti. Bu sürede tansiyon takibinide yap bence.

Kızlar benim 2-3 haftadır belirgin bir karnım vardı, biz de çok zayıf olduğum için erkenden belli oluyor sandık. Midemle birleşik şekilde karnım yusyuvarlaktı. Birde öksürdüğümde, hapşırdığımda karnımda kasılma hissediyordum. Hamile kalmadan önce sabah akşam düzenli tuvalete çıkan biriydim, hamilelikten sonra belki haftada bir çıkmaya başladım. Dün gece kabız olduğumu farkettim, afedersiniz 2 saat sonra tuvaletten bir çıktım karnım dümdüz 😂 Öksürünce falan o eski rahatsızlık yok. Tuhaf hissetmeye başladım. Önceden bağırsaklarımdan dolayı rahatsızlık hissediyordum galiba, şu an bir sorun yoktur değil mi? Hamile değilmişim gibi hissediyorum resmen, göbekim yok oldu 😂
Hahaha yaa bende öyle karnım 5 aylık gibiydi erkenden çıktı diyodum iki gündür çok rahat wcye çıkıyorum karnım indi 🙄 karnımda ki gerginlikte gitti hamile değilim gibi 🤣

Kızlar ben 3 ayda çok kilo aldım . Sanırım şuan 65 kiloyum 60 kilo ile transfer oldum. Benim göbeğim kocaman oldu bebekle alakası yok çünkü bebek kasıklarımda o şişliği fark ediyorum. Belim kalinlasti. Göğüsler büyüdü. Yüzüm kilo aldı. Millet kilo veriyor kusarken beb kilo alıyorum çünkü aciktigim anda mide bulantilarim başlıyor. 3 öğün yiyorum. Bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde. Ama sıcaklarda meyvenin üstüne çok düştüm. Oda kilo yapmış olabilir. Bide sürekli karbonhidrat ağırlıklı yemek istiyorum diğerlerini içim almıyor. sizler ne durumdasınız
Bende en son 3 kg almıştım bi 500 gr daha almışımdır herlde 🥲 her gün en az bir kez beyaz peynirli domatesli tost yiyorum çünkü çok güzel ve sürekli cnm çekiyor 🫠 Akşama kadar fındık ceviz ağzım boş durmuyor bir de saat başı atıştırmalıklarım var 🥸

Hayırlı olsun canım 😍 hos geldin, sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah.. Ben yasadim canım ama uzun süreli olmadı, geçen hafta yine sabah baya döndü uyuyunca gecti. Bu sürede tansiyon takibinide yap bence.
Çok teşekkür ederim canım benim amin insallah hepimiz rahat bir hamilelik geçirelim umarım 🙏🏻❤️ Tansiyon konusunu dikkate alıcam bir de tatildeyim su kaybı falan da oldu galiba diye tahmin ediyorum 🥲

Hahaha yaa bende öyle karnım 5 aylık gibiydi erkenden çıktı diyodum iki gündür çok rahat wcye çıkıyorum karnım indi 🙄 karnımda ki gerginlikte gitti hamile değilim gibi 🤣
Ay bir an önce şöööylee kocaman bir karnım olsa keşke 😂 7-8 aylık hamile olup küçücük karnı olanları görünce çok korkuyorum, çok severim şüşko hamileliği 😂 hayatım boyunca 55 kiloyu geçmedim ondandır belki de. En son 3 kilo vermiştim kusmaktan, 43 kiloydum. 15-20 kilo alırım inşallah kendimi biraz kilolu göreyim

Bende en son 3 kg almıştım bi 500 gr daha almışımdır herlde 🥲 her gün en az bir kez beyaz peynirli domatesli tost yiyorum çünkü çok güzel ve sürekli cnm çekiyor 🫠 Akşama kadar fındık ceviz ağzım boş durmuyor bir de saat başı atıştırmalıklarım var 🥸
😄😄 Afiyet olsun şekerim bebeğine kan olsun hepsi vitamin olsun. Kız ben kuruyemisten de tiksindim ya aman atıştırmalık ne yiyosun baska

Ay bir an önce şöööylee kocaman bir karnım olsa keşke 😂 7-8 aylık hamile olup küçücük karnı olanları görünce çok korkuyorum, çok severim şüşko hamileliği 😂 hayatım boyunca 55 kiloyu geçmedim ondandır belki de. En son 3 kilo vermiştim kusmaktan, 43 kiloydum. 15-20 kilo alırım inşallah kendimi biraz kilolu göreyim
Kız biz zayifa sen tombise mi imreniyorsun. Senin gibi zayıf olsam varya dünyaları yerim heralde 😄

😄😄 Afiyet olsun şekerim bebeğine kan olsun hepsi vitamin olsun. Kız ben kuruyemisten de tiksindim ya aman atıştırmalık ne yiyosun baska
Kuruyemisi zorla yiyorum bende iki üç güne bi birazcik. Ay ben sevdiğim herseyden tiksindim. Yediğim hicbirsey guzel degil. Suyun bile tadı yok.

Arkadaşlar merhaba ben gebeliğimi üç gün önce öğrendim umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız👼🏻❤️ Bir şey sormak istiyorum gebeliğinizin ilk haftalarında baş dönmesi yaşadınız mi yasadıysanız ne yaptınız?
Ilk hafta benimde dondu hep. Malesef birsey yapamıyorsun. Geçsin diye bekliyorsun ancak. Bide gecen hafta ciddi ciddi dondu. Acaba kulakta mi birsey var dedim. 2 gun once neredeyse gece gündüz uyudum ondan sonra gecti sanki. Uykunu iyi almaya dikkat et

Hoşgeldiniz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🧿Ben de ani kalktığımda göz kararması olmuştu . Dün Dr randevum vardı tansiyonun çıkar düşer bunlar normal dedi benim sanırım düşüyor .

Kızlar mide bulantısı hapını gece 2 tane içtim dün başladım daha bugün bir kez olsun kusmadım inanamıyorum 😊 Lakinn bu hap kilo yaparmı sizce ?

Back