• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ahahha bebekleri o kadar seviyor ki elinden gelse kendisi doğuracak. Hazır ol da bekliyor canım bir şey istesin diye, manyak oldu iyice 😂😂 gönder imkan varsa alsın gelsin istediklerini, benim canım da Ejder meyvesi istiyor bulamadım internetten alıcam şimdi

Doktora sormadan önce küçük bir parça yedim, tatsız ağızda dağılan yapış yapış olan beton bildiğin 😂 ama doktor kesinlikle yeme diye mesaj attı şimdi:KK43:
Acaba doktor esine dostuna bunları anlatıp gülüyor mudur 😁😁🙈🙈

ye desede yiyemeyecekmissin, bizim Turk yemek kulturune uymuyor demek ki 😂 benim esimde oyle imkani olsa o tasisa bebegi. en baslarda esim ikiz olsun birini sen birini ben tasirim diye takiliyordu simdide arada midesi bulansa beli agrisa bana bakip siritiyor 😂😂
Benim eşim de bu ara kokulara hassas nedense 😅😅😅 canım bi sey istese onun da canı cekiyor fln 🙈😂

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
��

İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
@kirmizipatiklikiz28nisan2 şubat
@tubikkoo2 mayıs6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
@the economist4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
@MaviMabellee30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
@tugce59344 mayıs8 şubat
@Limonsekeri16 mayıs20 şubat
@Ftlyztrk3 Mayıs7 şubat
R Renklirenkli Ocak sonu
@MaviFeslegen19 mayıs23 şubat
@epoh3414 şubat
@Dua46148 Mayıs14 şubat
@Petitoogofrett2 mayıs5 şubat
@cerenay00018 mayıs22 şubat
M mimozagerbera 17 mayıs21 şubat
@Aylinry2 mayıs7 şubat
@rnkl2315 Mayıs19 şubat
@She-Raa17 mayıs21 şubat
@sadelik9010 mayıs14 şubat
@miray928814 mayıs
@siremat14 mayıs14 şubat
@gunesli gunler17 şubat
M melikei 6 mayıs
@brnvkle17 mayıs21 şubat
@elionŞubat
@bebisibeklerkeen11 mayıs15 şubat
@bebisim92
Sine_01 Sine_01 18 mayıs21 şubat
S serabeyaz 5 mayıs10 şubat
@cukulatam28 şubat
@moonandstar15 mayıs19 şubat
@JustAurora3 mayıs6 şubat
@Esrabesler10 mayıs14 şubat
@kubik009 mayıs13 şubat
September Wind September Wind 9 mayıs20 şubat
@Phaedra14 mayıs
@Gokce679214 mayıs5 şubat
@nsl47211 mayıs
@ozlmbysl18 şubat
@birazeze7 mayıs11 şubat
@dandikfindik15 mayıs19 şubat
@Mymoomm6 mayıs10 şubat
Merhaba benide ekler misin canim sat 20 Mayıs bdt 24 Şubat ♥️ 7+6 yım

@Arzumsunn September Wind September Wind inanın çok üzüldüm. Oyle etkileniyorum ki boyle haberlerden bütün gün kendime gelemiyorum. Sizi yürekten anlıyorum kizlar bu süreçleri daha once yaşadım. Elim yüreğimde yaşıyorum bende resmen. Allah sizlere en güzelini en hayırlısını nasip etsin insallah. Kucağınıza alacağınız nur topu gibi bebeleriniz olsun inşallah
Canım benim üzülme nolur siz bebişlerinizi düşünün herşeyin en güzelini yaşatsın içinizde minik canlar. Allahım bekleyen herkese tekrar tekrar yaşatsın inşallah annelik duygusunu. Varlığını bilmek bu kadar büyük duyguyken kucağına alınca neler yaşanır düşünemiyorum bile. Hepimizin gönlünce, hayırlıysa olsun herşey inşallah. ❤🤲

İçim yandı okurken. Ah canım benim en kısa zamanda yeniden hamile kalıp sağlıkla kucağına alıp büyütebilmeyi nasip etsin Rabbim sana inş 💜 duamızda olacaksın 🙏🏻
Allah razı olsun canım benim verdiğin cevap o kadar içten ki gözlerim doldu. Hamilelerin duası kabul olurmuş 🤲❤ Allahım sizin bebişlerinize ömür versin inşallah. Banada hayırlı zamanda tekrar bu duyguyu tattırsın dilerim. ❤

Benim eşim de bu ara kokulara hassas nedense 😅😅😅 canım bi sey istese onun da canı cekiyor fln 🙈😂
bebekler anneyi, evcil hayvanlar sahiplerini taklit edermis bizim kocalarda bizleri taklit eder oldular 😂😂 benim ki midesini bastirmak icin krakerimi alip yiyor sagolsun birkac tanede ucundan bana veriyor 🙈 doguma girerse halini dusunemiyorum beraber bagrir dururuz artikkk

Slm… yani bulantı kusma sebebiyle hiç yaptırmadım test. Ama illa baktıracam dersen bir tüp kan ver. Crp ye bakıyorlar kandan enfeksiyona yani.
İdrar verirsen de idrarda enfeksiyonun var mı diye bakılıyor
Gün içinde iyiydi çok şükür bugün değil de yarın gitmek istiyorum inşallah
Canım merhaba, ortalıkta fena salgın var enfeksiyon olma ihtimalin yüksek bence.tahlil mutlaka yaptır. Dün bende öyleydim. Sabaha kadar çıkardım, ishal de cabası. Dayanamadım en son acile gittim bulantı için iğne vurdular su kaybından dolayı da serum taktılar. Ama tabi ki tahlilde enfeksiyon olduğu görülmesine rağmen gebelikten dolayı ilaç veremiyorlar bol su iç dediler. Ben dünden bu yana faydasını gördüm. Ateşim 37.5 üstüne çıktığında da parol içtim. düne göre daha iyiyim. En azından mide bulantım yok. Bol su iç. Terleyerek enfeksiyonu atmaya çalış. Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Arzumsunn September Wind September Wind September Wind September Wind inanın ikiniz içinde çok dua edicem ama öncelikle bişey söylemek istiyorum 6 senelik evliyim 5 sene uğraştım 2 aşılama sonuç hüsran tam dedim ki eylül de tüp bebek yapıcam , haziran da hamile olduğumu öğrendim üstelik ne sigara ne alkol bıraktım arttırarak devam ettim.Hiç bir ek takviye almadan , yani lütfen umudunuzu kaybetmeyin , amh 0.01 di bana dr demişti ki tüp bebek olmadan olmaz ! Ve imkansız doğal olarak hamile kalamazsın ! Ve şimdi Allah kısmet ederse ikiz bekliyorum 🙏hiç bir zaman lütfen umudunuzu kaybetmeyin 🙏tüm dualarım sizlerle allah gönlünüze göre versin

Güzel anneler dün randevum vardı 8+2 olmuştum. Bebeği ilk kez kese içinde görmeyi ve artık kalp atışını duymayı çok isterdim. Ama bayram öncesi yaşadığım kanamada kese düşmüş, doktor kese yok deyince beynimden aşağı kaynar sular döküldü sanki. Rabbim sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim durumumda olanlara da tekrar anne olmayı nasip etsin dilerim. Kalbim bu grupta hep kalacak ama aynı sevinçleri yaşamak için doğru zaman değilmiş demek.😔 Allah ne derse o olur ❤
Canm çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah 🤲

Arkadaşlar bu mesajı yazdım fakat kimse görmedi galiba.sizlerin durumunu merak ediyorum
Kuzum bende ilk zamanlar sadece kasık ağrısı vardı göğüs hassasiyeti olmadı fazla bayadirda Kasım ağrım geçmişteki akşamdan beri adet Olcam gibi ağrıyor özellikle yürürken mide bulantısı koku hassasiyeti iştah kaybı var

Arzumsunn September Wind September Wind September Wind September Wind inanın ikiniz içinde çok dua edicem ama öncelikle bişey söylemek istiyorum 6 senelik evliyim 5 sene uğraştım 2 aşılama sonuç hüsran tam dedim ki eylül de tüp bebek yapıcam , haziran da hamile olduğumu öğrendim üstelik ne sigara ne alkol bıraktım arttırarak devam ettim.Hiç bir ek takviye almadan , yani lütfen umudunuzu kaybetmeyin , amh 0.01 di bana dr demişti ki tüp bebek olmadan olmaz ! Ve imkansız doğal olarak hamile kalamazsın ! Ve şimdi Allah kısmet ederse ikiz bekliyorum 🙏hiç bir zaman lütfen umudunuzu kaybetmeyin 🙏tüm dualarım sizlerle allah gönlünüze göre versin
hey maşallah hem de ikiz mi😍
çok duygulandım..olmaz diye bir şey yok
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🧡

Kızlar, canım duvar kemirmek istiyor diye eşim aktardan yenilebilir taş kil aldı 😂 doktoruma sordum daha cevap vermedi. Var mı böyle saçma sapan şeyler yemek isteyen veya çevresinde duyan? Benim canım hamile değilken de istiyordu hep, demir eksikliğimde yok. Aldığımız yer hamileler yiyor dedi ama çok zararı var mı acaba?
Kuzum benim diğer gebeligimde köyde bi ahirin önünden geçmiştik kalabalık tık herkes burnunu kapatıp hızlıca geçti bende kafamı camdan sokup koklayıp durdum en az yarım saat kokladım🙈😁ve hamileyim boyuncada hep canm çekti🤭

Back