- 26 Mayıs 2020
- 537
- 698
- 30
Benim oğlum 8ay 17 günlük oldu oda çok tembel yaKızlar nasıl gidiyor büyüdü mü bebikler8. Aya girdik benimki hala emeklemedi geri geri sürünüyor ama dizleri üstüne emekleme pozisyonu ona çok zor geliyor. Çok tembel çıktı benim kız
Kabızlık da giderek zorlamaya başladı, ek gıda siz de böyle bi sorun yaptı mı ne alemdesiniz
sekiz buçuk aylık aynı sadece geri geriKızlar nasıl gidiyor büyüdü mü bebikler8. Aya girdik benimki hala emeklemedi geri geri sürünüyor ama dizleri üstüne emekleme pozisyonu ona çok zor geliyor. Çok tembel çıktı benim kız
Kabızlık da giderek zorlamaya başladı, ek gıda siz de böyle bi sorun yaptı mı ne alemdesiniz
Hepsi farklı canım . Oğlum 9 ay 3 günlük daha 5 gündür ileriye gidebildi öncesinde yüzünü yere koyuyordu. Yeni çözdüKızlar bebisleri emekleyen yürüyen varmı? Varsa kaç aylıktı bizimki hâlâ emeklemiyor 8 ay 26 günlük
Tam 8 ay 27 günlükken 4 5 adım emekledi, ondan önceki 3 gün öne doğru sürüklendi, bunların öncesinde 6 aydan beri hep geri geri gitti sürüklenerek. Öne gitmeyi çözemedi nbi ttürlü. İşte şu 3 gündür emekleme için dizlerinin üstüne çıkıp 4 5 adım ilerliyo sonra uatıveriyor çabuk mu yoruluyor sıkılıyor mu anlamadım. Ama şunu farkettim yatak üzerinde daha rahat ilerliyor yerler sert geliyor galiba.Kızlar bebisleri emekleyen yürüyen varmı? Varsa kaç aylıktı bizimki hâlâ emeklemiyor 8 ay 26 günlük
Benim oğlum hep sinirli9 ay bir haftalık oldu. Uyumamak için direniyor, asla uyuyamıyorum 6 saat 7 saat geçiyo yok zorla sallamaya kalksam sinir krizi geçiriyo evet bikdiğiniz sinir krizi, kendini yerden yere vurmalı teppine tepine nefessiz kalacak kkada rhıçkıra hıçkıra ağkıyor. Hiçbi şekilde sakinleşmiyor beni itiyor kucağıma gelmiyor, anca o odadan çıkarsa ağlamayo kesiyor ama bana da tavır yapıyor. Bu durumda olan var mı aranızda, 9 aylık bebek sinir krizi geçirir mi
Benden nefret eder gibi davranıyor ama çok üzülüyoruum ya bildiğin gibi değil,Benim oğlum hep sinirliçığlık atarak ağlar sesi de yüksek alıştık artık.
Gece mi uyumuyor gündüz mü?
Biz sekizinci ayda fena yaşadık uyku gerilemesini. Bizimki uyuyor ama gece çok sık kalkıyor (7 ortalama )
Bugün gündüz toplam bir saat uyudu.
Seviyor tabii canım olur mu öyleBenden nefret eder gibi davranıyor ama çok üzülüyoruum ya bildiğin gibi değil,
Gündüz yapıyor bu durumu, ilk gündüz uykusunda çok sıkıntı yok ama öğleden sonra uyumayı asla kabul etmiyo bir haftadır, e gündüz uyumayıp çok yorulduğu için gece de çok sık uyanıyor yatakta dönüp duruyor kendi dalamıyor, ilgillenmezsem memeye ya da ayağıma almazsam ağlamaya başlıyor, ama memede de ayağımda olsa geri uyuması en az bir saat bszen 2 saat sürüyor.
Bu uyku gerilemelerinde zorla uyutmak mı lazım yoksa uyumak istemiyorsa hiç denememeli miyim napacağımı şaşırdım.
İnşallah beni seviyordur
Hastaymış benim kız, ondanmış uyuyamaması. Kulak iltihabı diş sıkıntısıyla birleşti çok apır geçirdi kaç gün düşmedi ateşi. Şükür atkattık.Ben desteksiz uykuya karşıyım zaten. Henüz çok küçükler desteğimize ihtiyaç duyabilirler yatakta tek bırakmamakla iyi yapıyorsun. Sadece geri uyuması uzun sürüyormuş Allah kolaylık versin inşallah geçici bir dönemdir , büyüme atağındadır belki.
Bnce bunlara takılma tüm bebekler başka zamanda yapabilir. Geçmiş olsunHastaymış benim kız, ondanmış uyuyamaması. Kulak iltihabı diş sıkıntısıyla birleşti çok apır geçirdi kaç gün düşmedi ateşi. Şükür atkattık.
Cevaplar için teşekkür ederim
Sizin bebeler bay bay yapmaya gel gel yapmaya ne zaman başladı, benim kız hala başlamadı hiç de istekli değil yapmaya, ufak bi kaygılandım. Zaten bu kız doğdu doğalı kaygı profosoru oldum uzmanlık alanım endişe tasa pimpirik
MerhabaMerhaba asker arkadaşlarım gibisiniz ara ara mutlaka aklıma geliyorsunuz bebeler nasıllar
Geçmiş olsun canım biz atlattık benim ikizler yürümeye çabalıyorlar biri park yatakta ayağa kalkıp bekliyor artıkMerhabakatılıyorum sana pizza bende mutlaka bakıyorum pek kimse kalmadı ama :)
Oğlum hasta bize de bulaştı biz kırılıyoruz. Sen nasılsın ?
Bizde daha iyiyiz.Allah kolaylık versin canım ikizlerle destek alıyor musun ?Geçmiş olsun canım biz atlattık benim ikizler yürümeye çabalıyorlar biri park yatakta ayağa kalkıp bekliyor artık