2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benimki de öyleydi, diştendir dedim ama gelen diş olmadı. Bu arada sürekli üstünü açıyordu üşüdüğü için sandım, uyku tulumu aldım 1 togluk. 23 derece oda sıcaklığında. Uyku tulumj bana ince gibi geldi üşür sandım üstüne battaniye örttüm. Bu arada hala gece ağlamaları uyanmaları devam. Ne zamanki battaniyeyi kaldırdım sadece uyku tulumuyla uyumaya başladı işte o zaman gece ağlamaları bitti. 6da falan ağlıyo o da sanırım acıktığı için çünkü gece uyanmaları bittiğinden beri emzirmiyorum gece. Sıcaktan uyanıyormuş meğer benimki. İstersen bide böyle dene.
Kizlar 10 aylık olduk ama geceleri hala çok ağlıyor saat başı uyanıyor napayım

Bizde o da çözüm olmadı sizin adınıza sevindim

Bi gecesi bi gecesini tutmuyor. Gündüz uykularıyla mı ilgili acaba gece uyanmaları. Dün sabah çok erken kalktığı için gün uzadı tabi ona, gündüz birer saatten 2 uyku yapabildi çok mu yoruldu böyle olunca anlamadım. Akşam 7 buçuktu da uyudu ama ağalayarak okadar çok uyandı ki gece boyu sayamadım sayısını. Muhtemelen gündüz nasıl geçiirdiğiyle alakalı. Geçtiğimiz 10 günde bitti sanmıştım, demekki gündüz rutinleri de etkiliyor.
Kizlar 10 aylık olduk ama geceleri hala çok ağlıyor saat başı uyanıyor napayım

Bizde o da çözüm olmadı sizin adınıza sevindim

Merhaba bebeğinize yapılan genetik testlerde bı sorun çıkmış mıydı ve testislerinde bı sorun var mi acaba

Semra özer hakkında bilgi alabilir miyim arkadaşlar

Bebeğim gece yataktan düştü ağlamamı durduramıyorum baktım bekledim bir saat farklı bir durum yok kusma falan yok uyuyor şimdi ama sinirim bozuldu ya yatağı ölçtüm 64 cm uyudu diye yatağına yatırmıştım illaki kalkıyor yatağında ayakta bekliyor bu seferde kendi yatağından düşecek diye yanıma aldım bu seferde benim dalmamla düşmesi bir oldu yastıklar falan da koymuştum düşer diye aklıma da geldi nöbet tutuyodum başında ama sızmışım saat 1 buçukta yavrum da düşüverdi ah ben ya nasıl koruyacağız bu yavruları vallaha ölcem evhamımdan stresimden ya

Diğer yavrumu da daha 3 aylıkken babaannesi düşürmüştü bebek arabasından onun etkisinden hala çıkamamışken bu yavrumu da ben düşürdüm Allahım ya

Diğer yavrumu da daha 3 aylıkken babaannesi düşürmüştü bebek arabasından onun etkisinden hala çıkamamışken bu yavrumu da ben düşürdüm Allahım ya
Üzülme canım anlıyorum insanın içi gidiyor benim oğlum iki kere düştü yatağımızdan ve bizim yatağımızda yüksek. Evet benimde içim gitti ama bir sey olmadı. Gözlemle kusma bilinç kaybı yoksa hiçbir şey olmaz

Üzülme benimkide örümcekten düştü yüz üstü acile gittik 4 saat beklettiler çıktık gittik bişey olmadı bitek o olsa iyi birkere yıkarken şampuan yaladı bir kerede parkta bebek arabasında otururuken başka bir cocuk geldi parmağını ısırdı koptu sandık hep acile gittik kendimi her seferinde yetersiz beceriksiz hissetim ama öyle değil biz onlar için hep en iyisini yapmaya çalışıyoruz sadece bazen olmuyor üzülme sakın inşallah hiç birşey olmamıştır bebişin iyidir

Sağol canım inşallah 24 saat önemliymiş heralde yatağın ayaklarını çıkartcm ona karar verdim
Acile götürmekten de korktum burda çocuk acil fullmüş her yerde öyle gerçi de kafa koruyucu kaskları durdurmazlar diye almıyordum ama akıp deniycem

Korkma canım Allahın izniyle hiçbir şey olmamıştır. Bebim bebe de 6 aylıkken düştü yatağım da çok yüksek hemde kafa üstü düştü. Olabiliuor böyle düşüşler, aciz varlıklar daha sağlam oluyorlar galiba. Bişey olmamıştır inşallah üzme kendini.
Bende bu sıralar yanıma alıyorum yatağından sarkıyor diye ama yatağımdan düşme riski de var tabi. Bi videoda görmüştüm uzunca bir kurdale ile anne bbebeğini kendine bağlamış uyuyor, bebek de yanında oynuyor, bebek yatak ucuna doğru ilerleyince anne doğal olarak uyanıyor zaten bebek de çok ilerleyemiyor, yasstığımızıın altında bi kurdale bulundurup denenebilir böyle zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…