2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben aldım hiç taktırmadı boşuna aldım bide emekliyor diye dizlik aldım onları zorda olsa takiyor

Ben aldım hiç taktırmadı boşuna aldım bide emekliyor diye dizlik aldım onları zorda olsa takiyor
Yaa çıkardı mı bende şu omuzlarından geçen arı maymun falan gibi şekilli olanlardan almıştım o çok rahatsız alırken de zaten taktırmaz bunu dedim ama yine de aldım bi de kask şeklinde olana para bayılmaktan kendimi alamıyorum
Gerçekten öyle o yataktan kafa üstü ben düşsem bana bişey olurdu kesin Allah koruyor onları

Henüz değilim ama düşünüyorum nasıl olur bilmiyorum. Yaşım 39.daha fazla bekleme şansım olmayabilir o yüzden kendimi ikinci bebeye mecbur hissediyorum, bi kardeşi olsun istiyorum ama hem bukadar erken nasıl olur ben yapabilir miyim psikolojim müsait mi, kızıma haksızlık olur mu vs vs sürekli düşünüyorum
Kızlar bizim devreden yeniden hamile olan var mı merak ettim

Taktirmıyor uzaktan görünce bile ittiriyor beni gerisini sen hesap et bide emeklerken kafasını biyerlere vuruyorlar tutunarak kalkarken düşüyor o kafa mutlaka vuruyor

haksızlık olmaz güzellik olur bende 38im ikizlerin üstüne ben bile istiyorum ama ekonomik olarak endişeliyim

İşin bi de ekonomik boyutu var evet. Tek çocuk olarak kalsa çok mu kötü bişi yapmış olurum ki
haksızlık olmaz güzellik olur bende 38im ikizlerin üstüne ben bile istiyorum ama ekonomik olarak endişeliyim

Kızlar bi de hpinize bi sorum var. Meyve sularını yani su dışındaki içeceklerini neyle içiriyorsunuz? Suluğu dışıında biberona alıştıramadım ben kesinlikle almıyor. Alıştıırma suluğundan da sadece su içiyor. Ihlamuru falan neyle verebilirim. Bardaktan da daha tam içemiyor döküyor. Ne önerirsiniz bana, içebileceği suluk markaları da önerebilirsiniz

Merhaba bebeğinize kavuştunuz mu sağlıkla

Baş çapıyla ilgili bir sorun olmadı değil mi benim de bu zamana kadar olmamıştı 36 başlangıcında 34 sonu çıkınca korktum hc normal
Benim de öyleydi uzun süre makat gelişti bpd si özellikle geri çıkıyordu yanlardan basık gibi Kafa yapısı öyleymiş doğum sonrası beyin cerrahi prof una bile götürdüm avrupai bir şekli var dediler ismini unuttum Hatta bir kadın doğumcu bu bebekler çok güzel olurlat demişti Maşallah bize çok güzel geliyor Şu an gayet sağlıklı gelişimi normal Boy kilosuna göre baş çevresi persantili daha küçüktü

Ya fotoğrafını görmek isterdim çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz çok sevindim son haftalarda da bu şekilde miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…