Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar 10 aylık olduk ama geceleri hala çok ağlıyor saat başı uyanıyor napayım
Bizde öyleyiz saat bası kalkıyor ben uzun zamandır bir tog uyku tulumuyla uyutuyorum hala terleyince odasının kaloriferini de kapattım ama yine sık kalkıyor . Dün gece on kez kalktıKizlar 10 aylık olduk ama geceleri hala çok ağlıyor saat başı uyanıyor napayım
Bizde o da çözüm olmadı sizin adınıza sevindimBenimki de öyleydi, diştendir dedim ama gelen diş olmadı. Bu arada sürekli üstünü açıyordu üşüdüğü için sandım, uyku tulumu aldım 1 togluk. 23 derece oda sıcaklığında. Uyku tulumj bana ince gibi geldi üşür sandım üstüne battaniye örttüm. Bu arada hala gece ağlamaları uyanmaları devam. Ne zamanki battaniyeyi kaldırdım sadece uyku tulumuyla uyumaya başladı işte o zaman gece ağlamaları bitti. 6da falan ağlıyo o da sanırım acıktığı için çünkü gece uyanmaları bittiğinden beri emzirmiyorum gece. Sıcaktan uyanıyormuş meğer benimki. İstersen bide böyle dene.
Annemle bakıyoruz tek imkansız birkaç defa yalnız kaldım ağlama krizleri tuttuBizde daha iyiyiz.Allah kolaylık versin canım ikizlerle destek alıyor musun ?
Kizlar 10 aylık olduk ama geceleri hala çok ağlıyor saat başı uyanıyor napayım
Bizde o da çözüm olmadı sizin adınıza sevindim
Merhaba bebeğinize yapılan genetik testlerde bı sorun çıkmış mıydı ve testislerinde bı sorun var mi acabaEmbriyon sağlıklıdır ancak olayın birde doğal akışı var. Embriyonun rahime bırakıldığı bölge, yerleştiği bölgenin sağlıklı olması, o bölgeye tam tutunabilmesi, büyüme ve gelişim evresinde çeşitli sebeplerle plesantanın hasar almaması, hamileyken geçirdiğin enfeksiyonlar, kullandığın yediğin içtiğin ilaçlar çok önemli. Bebekler içeride yaşadıkları en ufak problemde hayati organları koruma altına alıyor. Aynı anda gelişimi devam eden diğer organları (beyin kalp gibi) tamamlamaya çalıştıkları için genital bölgenin gelişimi arka planda kalıyor. Dolayısıyla hipospadias gibi bir çok gelişim bozukluğu ortaya çıkabiliyor. İlla genetik bir hastalığa bağlanması gerekmiyormuş. Bize yapılan genetik test ve muayeneler sonucu söyledikleri bu en azından.
Merhaba, tek testisi kendiliğinden inmemişti onu yerine indirdiler. Hipospadiastanda ameliyat oldu.Merhaba bebeğinize yapılan genetik testlerde bı sorun çıkmış mıydı ve testislerinde bı sorun var mi acaba
Genetik test yaptırdınız mi peki
Genetik testler yapıldı ancak bizim birden fazla problemimiz var gibi görünüyordu. Siz hangi durum için genetik test yaptırdınız mı diye soruyorsunuzGenetik test yaptırdınız mi peki
Yani kromozom analizi yaptırdınız mi demek istedim. Başka ne sorunlar vardı acaba özel degilseGenetik testler yapıldı ancak bizim birden fazla problemimiz var gibi görünüyordu. Siz hangi durum için genetik test yaptırdınız mı diye soruyorsunuz
Semra özer hakkında bilgi alabilir miyim arkadaşlarBen d e kardeşim de 4.5 kilo doğmuşuz. Minyon bi kadın bide annem. Benim doğumumda başında 2 Dr varmış ne kesik ne yırtık hiçbir şey olmamış, ki ilk doğum. Ama kardeşimde Dr yok uş hastanede sadece ebeler varmış, hem epizyo var hem yırtık. İşin ehline düşmek çok önemli. Ama yinede şimdi 62 yaşında ve obölgeyle ilgili hiçbir sorunu yok şükür. Ben her şey yolunda vaktinde gitse Ssvd çok ama çok istiyordum. 8 sene olmuş zaten sezeryan olalı, yine sezeryan demek saçma geliyor. Arkadaşım amerikaya 13 ay arayla sezeryan ın üstüne normal yaptı. Hiç sormadılar bile ilk doğum şeklin neydi diye. Çok param olsa Acıbademde Semra Özerle yapardım doğum en doğalından...
Hiç ama hiç şaşırmadım bu bilgiye ilk doğumumda okadar sancı çektim 8cm açılmayla bin tane korkuttu lar beni ve sezeryan aldılar. Doğumdan 1 hafta sonraki kontrolümde Dr diyorki, bak biz burada 11 bayan kadın doğumcuyuz 1imiz bile normal doğum yapmadık. İyi bir şey olsa biz yapardık
Yaptırdık hiç bir problem çıkmadı. Bağırsak genişlemesi, polihidramniyoz, uzun kemiklerde kısalık, vertebralde kısalık, cücelik vs. Hamdolsun hiç biri yok çocuğumdaYani kromozom analizi yaptırdınız mi demek istedim. Başka ne sorunlar vardı acaba özel degilse
Üzülme canım anlıyorum insanın içi gidiyor benim oğlum iki kere düştü yatağımızdan ve bizim yatağımızda yüksek. Evet benimde içim gitti ama bir sey olmadı. Gözlemle kusma bilinç kaybı yoksa hiçbir şey olmazDiğer yavrumu da daha 3 aylıkken babaannesi düşürmüştü bebek arabasından onun etkisinden hala çıkamamışken bu yavrumu da ben düşürdüm Allahım ya
Üzülme benimkide örümcekten düştü yüz üstü acile gittik 4 saat beklettiler çıktık gittik bişey olmadı bitek o olsa iyi birkere yıkarken şampuan yaladı bir kerede parkta bebek arabasında otururuken başka bir cocuk geldi parmağını ısırdı koptu sandık hep acile gittik kendimi her seferinde yetersiz beceriksiz hissetim ama öyle değil biz onlar için hep en iyisini yapmaya çalışıyoruz sadece bazen olmuyor üzülme sakın inşallah hiç birşey olmamıştır bebişin iyidirBebeğim gece yataktan düştü ağlamamı durduramıyorum baktım bekledim bir saat farklı bir durum yok kusma falan yok uyuyor şimdi ama sinirim bozuldu ya yatağı ölçtüm 64 cm uyudu diye yatağına yatırmıştım illaki kalkıyor yatağında ayakta bekliyor bu seferde kendi yatağından düşecek diye yanıma aldım bu seferde benim dalmamla düşmesi bir oldu yastıklar falan da koymuştum düşer diye aklıma da geldi nöbet tutuyodum başında ama sızmışım saat 1 buçukta yavrum da düşüverdi ah ben ya nasıl koruyacağız bu yavruları vallaha ölcem evhamımdan stresimden ya
Sağol canım inşallah 24 saat önemliymiş heralde yatağın ayaklarını çıkartcm ona karar verdimÜzülme canım anlıyorum insanın içi gidiyor benim oğlum iki kere düştü yatağımızdan ve bizim yatağımızda yüksek. Evet benimde içim gitti ama bir sey olmadı. Gözlemle kusma bilinç kaybı yoksa hiçbir şey olmaz
Acile götürmekten de korktum burda çocuk acil fullmüş her yerde öyle gerçi de kafa koruyucu kaskları durdurmazlar diye almıyordum ama akıp deniycemÜzülme benimkide örümcekten düştü yüz üstü acile gittik 4 saat beklettiler çıktık gittik bişey olmadı bitek o olsa iyi birkere yıkarken şampuan yaladı bir kerede parkta bebek arabasında otururuken başka bir cocuk geldi parmağını ısırdı koptu sandık hep acile gittik kendimi her seferinde yetersiz beceriksiz hissetim ama öyle değil biz onlar için hep en iyisini yapmaya çalışıyoruz sadece bazen olmuyor üzülme sakın inşallah hiç birşey olmamıştır bebişin iyidir
Korkma canım Allahın izniyle hiçbir şey olmamıştır. Bebim bebe de 6 aylıkken düştü yatağım da çok yüksek hemde kafa üstü düştü. Olabiliuor böyle düşüşler, aciz varlıklar daha sağlam oluyorlar galiba. Bişey olmamıştır inşallah üzme kendini.Bebeğim gece yataktan düştü ağlamamı durduramıyorum baktım bekledim bir saat farklı bir durum yok kusma falan yok uyuyor şimdi ama sinirim bozuldu ya yatağı ölçtüm 64 cm uyudu diye yatağına yatırmıştım illaki kalkıyor yatağında ayakta bekliyor bu seferde kendi yatağından düşecek diye yanıma aldım bu seferde benim dalmamla düşmesi bir oldu yastıklar falan da koymuştum düşer diye aklıma da geldi nöbet tutuyodum başında ama sızmışım saat 1 buçukta yavrum da düşüverdi ah ben ya nasıl koruyacağız bu yavruları vallaha ölcem evhamımdan stresimden ya