2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Geçiş dönemleri için ideal aslında. Şu an brokoli vermek istemiyorum mesela kurutulmuş sebze daha güvenilir gelir rahatça verir insan. Ama ben çorbaya geçmedim doktorum ilk bir ay meyve ve sebze püresi sonra pirinç ve irmik dedi bana da mantıklı geldi katı gıdaya alışması açısından.

Kızlar benim bebeğim 6 aylık oldu. Öksürüyor sanırım ya hava bir sıcak bir soğuk o yüzden oldu ya da ablam geldi boğazı faranjitti ondan geçti. Ne yapmak lazım bileniniz var mı?

Kızlar benim bebeğim 6 aylık oldu. Öksürüyor sanırım ya hava bir sıcak bir soğuk o yüzden oldu ya da ablam geldi boğazı faranjitti ondan geçti. Ne yapmak lazım bileniniz var mı?
Pekmeze başladın mı ya da kuru dut özü şeker ilavesiz, iyi gelebilir. Anne sütü alıyorsa bol bol emzirmek en hızlı çözüm

İsiliğe çare bulamıyorum. Çok sıcak ve nemli bir memleketteyiz. Hem diş çıkarıyor ateşi yüksek hhem isilik.. İçerden dışardan ateşe maruz kalıyor bebeğim. Öneriniz va rmı kesin bir çözğm arıyorum. İsilik olmadığından şüphelenip doktora götürdüm alerjiye benzemiyor sıcaklardandır dedi. Fotoprafta belli oluyor mu bilmiyorum. Sudocream sürsem olur mu ki

Benim kızda da olmuştu isilik gibi ben bepantolün Onarıcı bakım merhamini sürdüm. günde bir kaz kere ertesi gün iyileşmeye başlamıştı. Şimdi de yüzünü çizince bile sürüyorum hemen etki ediyor. Yalnız aynısından alayım dedim bana bakım kremi verdiler aynı değil üstünde onarıcı bakım merhemi yazan olacak

Kızlar önemli bir sorunum var. Temmuz 12 de regl oldum 5. Regl idi. Bu ay olmadım 41. Gündeyim. Patlamak üzereyim. Test yaptım hamilelik yok ama tırsıyorum. Böyle olanınız ya da duymuşluğunuz var mı. Sinirlerim çok bozuk gerginim şişkinim niye böyle oldu ki şimdi ya

Pekmeze başladın mı ya da kuru dut özü şeker ilavesiz, iyi gelebilir. Anne sütü alıyorsa bol bol emzirmek en hızlı çözüm
Doktora gittik canım baktık olmuyor. Öksürük şurubu verdi ama çok mini ölçek ve 3 gün kullandık. Burun tıkanıklığına şu burun serum fizyolardan kullan dedi. Sonra başka bir kere daha gittik o doktor da otrivinşn bebekler için olanını verdi. O iyi geldi bir de gece yatmadan calpol verdik. Rahat uyuyup mamasını rahat içince iyileşti kuzum. Hee bir de ıhlamur içirdim.

Diş çıkarıyor alt kesicilerden biri ucundan göründü diğeri patlamadı hala. Birde enfeksiyon çıktı. Crp 36.antibiyotik başlattık. Sürekli ağlıyor asla uyumak istemiyor. Kucağıma almak onu rahatlatmıyor. Benden nefret ediyomuş gibi hissediyorum çok üzülüyorum. Bu dönemde bütün bebekler mi böyle yoksa, iyi bir şey duymaya ihtiyacım var

Sen onun her seyisin annesi asla öyle düşünme. Benim oğlumda ağlar ve teselli olmaz ama yine de yanında olduğumu hissettiğine inanarak motive oluyorum.
Yalnız değilsin uykusuz bir ana daha var dün gece yarım saatte bir uyandı sanırım yirmiyi geçmiştir sabaha kadar

Benim üst dişlerini çıkarıyor altlar çıktı ve uyumuyor ve uyuyana kadar yatakta bana vuruyor tekmeliyor saçımı çekiyor inan öyle düşünme nazları bize geçiyor bizden başka kimseleri yok minnoslarin enfeksiyon diş döneminde elleri sürekli ağızında olduğu için olabiliyormuş

Maşallah ne kadar erkenci bir bebe dört aydan beri kaşınan dişleri uyutmayan geceleri var ama hala bir tane diş yok.

Ben de iki ay önce herhalde, 1 hafta gecikmiştim korkmadım değil. Oluyor herhalde düzensizlik böyle doğumdan sonra 1 sene regl olmayan varmış

Ben de iki ay önce herhalde, 1 hafta gecikmiştim korkmadım değil. Oluyor herhalde düzensizlik böyle doğumdan sonra 1 sene regl olmayan varmış
1 hafta bişey değil ben 50 gündür gecikme yaşıyorum. Doktora gittim doktor adet sökücü ilaç verdi bitince olucaksın dedi. Reglinin 2. Gününde gidip kan vericem hormon testi yapılacak. Bu durum normal değilmiş arkadaşlar. 1 sene regl olmayanda normal değil. Başka bir hastalığın habercisi olabilir dedi doktor. Bu arada hamilelik testi de yaptı yumurtalıklara baktı sıkıntı sanırım yaşımda. Hamile değilim , yumurtalarda normal yaşıma göre ama hormonlar demekki garip

Ben iki aydır regl olamıyorum patlayacak balon gibiyim bir sene olamayanı düşünemiyorum bile

Doğumdan sonra 1 yıl regl olmayanlar varmış emzirme dönemi adet olmamak normal demişlerdi cevremdekiler burda da okumuştum ben 3 ay olmadım doğumdan sonra çünkü . Doktorlar ne diyor bilemem sormadım. Sadece anlatılanları biliyorum kulaktan dolma bilgiler tabi ki en iyisini yapmışsın doktora giderek. Çok geçmiş olsun

Benim doktorum doğumdan sonra hemen de olabilirsin emzirdiğin tüm süre boyunca da olmayadabilirsin 2side normal sadece regl olmuyorum diye kırunmamazlık etme demişti

Benim doktorum doğumdan sonra hemen de olabilirsin emzirdiğin tüm süre boyunca da olmayadabilirsin 2side normal sadece regl olmuyorum diye kırunmamazlık etme demişti
Kızlar siz yine de doktora danışın böyle bişi yaşarsanız çünkü gerçekten de hormonal bir durum olursa erkenden müdahale ile düzeltilebilir. Benim yaşım 42 olduğu için zaten hep bir soru işarti var da siz yine de hem korunun hem de doktora gidin . Ben halen olmadım regl söktürücü de işe yaramadı ptesiye randevu alıcam sanırım bu sıcaklarda çok zormuş arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…