Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğumlar oldukça yaklaştıkça insanlar napsinGrup birden sessizleşti Rabbim hepinizin yardımcısı olsun kolaylaştırsın sağlıkla kucağımıza alalılm inşallah bebişlerimizi
Günaydın herkese. Benim de 7 kaldı patikli. Çok heyecanlı ama senin 6dan önce de gelebilir. Bugün de cuma belki dua niyetine geçerGünaydın ana olmaya hazırlananlar ve günü ana olarak karşılayanlar bizimde az kaldı ki şafak 6
Bilmiyoruz ki gelmedi buralaragünaydın kıslar
eko ne yaptı doğurdu mu bilgileyin
Bebiş nasıl ? Çok geçmiş olsun Ne güzel kavuştun yavrunaSağol kuzum iyiydi şükür kalktım yürüdüm falan sorun olmadı sondayı çıkarmadılar daha çıkarsalar rahat edicem
Benim de aynı Bizi 20 gün bekletmesin bebişler 20 gün çok Biz ailecek sabredemiyoruz artıkBenim de son 20 olmuş
Benim kızlar da çok sabırsız artıkBenim de aynı Bizi 20 gün bekletmesin bebişler 20 gün çok Biz ailecek sabredemiyoruz artık
Geçmiş olsun kuzum maşallah Allah analı babalı büyütsün bebişi öp bizim yerimizeSağol kuzum iyiydi şükür kalktım yürüdüm falan sorun olmadı sondayı çıkarmadılar daha çıkarsalar rahat edicem
Çok şükür canım evet yaptık, ikimizde iyiyiz çok şükür rabbim sizleride sağlıkla sıhhatle sorunsuz sıkıntısız bir şekilde evlatlarınıza kavuştursun inşallah sütüm gelmiyor birtek bebekte memeyi tutamıyor, ilk doğdugunda şekeri düştü bebegin zorla sıka sıka bir iki damla geldi sütüm kaşıkla verdik hemen aklınızda kalsın sizinde inşallah ihtiyaç duymazsınız tutar bebişler memeyi, ama olurda tutmazsa bebek süt azsa kaşıkla iyi oluyor vermek, birde şekeri olan arkadaşlar yanınızda diyet biskivileri gliserinli çubuklar bulundurun başka bişeye izin vermiyorlarNaptınız canım doğum gerçekleşti mi, iyisindir inşallah
Gözün aydın canım çok sevindim iyi olmanıza, allah analı babalı sağlıklı sıhhatli mutlulukla ve huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah sütün gelir merak etme, bol bol su iç, en çok süt yapan şey o. Sezaryen oldum sütüm yok diye düşünme, plesanta ayrılması tetikliyor üretimi zaten. Vücut bebeğin doğduğunu anlıyor. Zaten 1 kaşıklık midesi var. Şifa olsun kuzuya. Şimdi yorgundur uzun yoldan geldiÇok şükür canım evet yaptık, ikimizde iyiyiz çok şükür rabbim sizleride sağlıkla sıhhatle sorunsuz sıkıntısız bir şekilde evlatlarınıza kavuştursun inşallah sütüm gelmiyor birtek bebekte memeyi tutamıyor, ilk doğdugunda şekeri düştü bebegin zorla sıka sıka bir iki damla geldi sütüm kaşıkla verdik hemen aklınızda kalsın sizinde inşallah ihtiyaç duymazsınız tutar bebişler memeyi, ama olurda tutmazsa bebek süt azsa kaşıkla iyi oluyor vermek, birde şekeri olan arkadaşlar yanınızda diyet biskivileri gliserinli çubuklar bulundurun başka bişeye izin vermiyorlar
Gozun aydin canim bol bol sutun onsun insaAllah H handelicious sen naptin kuzuÇok şükür canım evet yaptık, ikimizde iyiyiz çok şükür rabbim sizleride sağlıkla sıhhatle sorunsuz sıkıntısız bir şekilde evlatlarınıza kavuştursun inşallah sütüm gelmiyor birtek bebekte memeyi tutamıyor, ilk doğdugunda şekeri düştü bebegin zorla sıka sıka bir iki damla geldi sütüm kaşıkla verdik hemen aklınızda kalsın sizinde inşallah ihtiyaç duymazsınız tutar bebişler memeyi, ama olurda tutmazsa bebek süt azsa kaşıkla iyi oluyor vermek, birde şekeri olan arkadaşlar yanınızda diyet biskivileri gliserinli çubuklar bulundurun başka bişeye izin vermiyorlar
Ben kullanıyorum 25 mg idi benimde 3,38 çıktı benim en son bir de t3 değerim bozulmuş doktor sürekli olarak 50 mgye çıkardı bence dozun yetersiz gelmiş.Kızlar 35.haftamdayım ve tsh ım en başından beri yüksek olduğu için (4lerde) eutrox 25 mg kullanıyordum bi ara hafif yükseldi dozu 3gün 50, 4 gün 25 yaptılar. Ama hiç 2.5 altına inemedi hep 2.5 3 arasıydı. Yalnız dün test verdim ilaca başladığım değere geri dönmüş 4.37 başına gelen var mı?
ay hande de mi doğurduGozun aydin canim bol bol sutun onsun insaAllah H handelicious sen naptin kuzu
şükür sağlıkla gelmiş, güle güle mutlulukla büyüt inşallah. Ola ki Meme almazsa özel bir kaşık mı kullanılıyor? Hastane veriyor mu?Çok şükür canım evet yaptık, ikimizde iyiyiz çok şükür rabbim sizleride sağlıkla sıhhatle sorunsuz sıkıntısız bir şekilde evlatlarınıza kavuştursun inşallah sütüm gelmiyor birtek bebekte memeyi tutamıyor, ilk doğdugunda şekeri düştü bebegin zorla sıka sıka bir iki damla geldi sütüm kaşıkla verdik hemen aklınızda kalsın sizinde inşallah ihtiyaç duymazsınız tutar bebişler memeyi, ama olurda tutmazsa bebek süt azsa kaşıkla iyi oluyor vermek, birde şekeri olan arkadaşlar yanınızda diyet biskivileri gliserinli çubuklar bulundurun başka bişeye izin vermiyorlar
Bebeğin hayırlı olsun canım inş bol sütün olur strese girmemeye çalışÇok şükür canım evet yaptık, ikimizde iyiyiz çok şükür rabbim sizleride sağlıkla sıhhatle sorunsuz sıkıntısız bir şekilde evlatlarınıza kavuştursun inşallah sütüm gelmiyor birtek bebekte memeyi tutamıyor, ilk doğdugunda şekeri düştü bebegin zorla sıka sıka bir iki damla geldi sütüm kaşıkla verdik hemen aklınızda kalsın sizinde inşallah ihtiyaç duymazsınız tutar bebişler memeyi, ama olurda tutmazsa bebek süt azsa kaşıkla iyi oluyor vermek, birde şekeri olan arkadaşlar yanınızda diyet biskivileri gliserinli çubuklar bulundurun başka bişeye izin vermiyorlar
hayırlı olsun canimmmm çok sevindim ay geldikçe geliyor bebislerÇok şükür canım evet yaptık, ikimizde iyiyiz çok şükür rabbim sizleride sağlıkla sıhhatle sorunsuz sıkıntısız bir şekilde evlatlarınıza kavuştursun inşallah sütüm gelmiyor birtek bebekte memeyi tutamıyor, ilk doğdugunda şekeri düştü bebegin zorla sıka sıka bir iki damla geldi sütüm kaşıkla verdik hemen aklınızda kalsın sizinde inşallah ihtiyaç duymazsınız tutar bebişler memeyi, ama olurda tutmazsa bebek süt azsa kaşıkla iyi oluyor vermek, birde şekeri olan arkadaşlar yanınızda diyet biskivileri gliserinli çubuklar bulundurun başka bişeye izin vermiyorlar
Off bu tiroid başımıza bela oldu yaa düzeldi diyorum yine yükseliyor çok geriyo beniBen kullanıyorum 25 mg idi benimde 3,38 çıktı benim en son bir de t3 değerim bozulmuş doktor sürekli olarak 50 mgye çıkardı bence dozun yetersiz gelmiş.
Bende hiç göremedim 3ün altını bir kere gördüm sadece maalesef
Merhaba canım, ben de çok öksürüyordum 2 haftadır. Dün bir yerde okudum. Biraz pekmezi ısıtıp, içine yarım limon sıktım. 1 çay kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve yarım çay bardağı kadar ılık su ekledim. 2 saatte 1 kere 1 tatlı kaşığı içtim, üstüne hemen su içmedim ama, boğazımda beklettim biraz. Öksürüğüm hafifledi, kaburga batmam vardı, o da hafifledi sanki. Sana da tavsiye ederim. Çünkü sezaryende öksürük çok can yakarBi paket daha aldım hatta çok öksürüyorum geceleri ayyy Doktora haftaya diyeceğim biraz daha ertelesek olmaz mı sezaryeni