• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çok şükür canım evet yaptık, ikimizde iyiyiz çok şükür rabbim sizleride sağlıkla sıhhatle sorunsuz sıkıntısız bir şekilde evlatlarınıza kavuştursun inşallah 🙏🏻 sütüm gelmiyor birtek bebekte memeyi tutamıyor, ilk doğdugunda şekeri düştü bebegin zorla sıka sıka bir iki damla geldi sütüm kaşıkla verdik hemen aklınızda kalsın sizinde inşallah ihtiyaç duymazsınız tutar bebişler memeyi, ama olurda tutmazsa bebek süt azsa kaşıkla iyi oluyor vermek, birde şekeri olan arkadaşlar yanınızda diyet biskivileri gliserinli çubuklar bulundurun başka bişeye izin vermiyorlar☹️
Geçmiş olsun Sağlıkla mutlulukla büyüsün bebiş 1-2 damla şifa olur canlanır bebiş Kızkardeşimin bebişi öyleydi ilk günler tutamadı memeyi şapşik Şimdi tosuncuk maşallah Şeker için tedarikli olalım sağol

Kızlar 35.haftamdayım ve tsh ım en başından beri yüksek olduğu için (4lerde) eutrox 25 mg kullanıyordum bi ara hafif yükseldi dozu 3gün 50, 4 gün 25 yaptılar. Ama hiç 2.5 altına inemedi hep 2.5 3 arasıydı. Yalnız dün test verdim ilaca başladığım değere geri dönmüş 4.37 başına gelen var mı?
kanları verdiğin gun ilacı kullanıyor musun. yoksa kan verdikten sonra mı içiyorsun

Merhaba canım, ben de çok öksürüyordum 2 haftadır. Dün bir yerde okudum. Biraz pekmezi ısıtıp, içine yarım limon sıktım. 1 çay kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve yarım çay bardağı kadar ılık su ekledim. 2 saatte 1 kere 1 tatlı kaşığı içtim, üstüne hemen su içmedim ama, boğazımda beklettim biraz. Öksürüğüm hafifledi, kaburga batmam vardı, o da hafifledi sanki. Sana da tavsiye ederim. Çünkü sezaryende öksürük çok can yakar
Ay çok sağ ol canım ekran görüntüsü alıyorum, deneyeyim hiç zarar gelmez valla denemekten. Aynen sezaryende çok zor hasta olmak.

ben de hafif bir yukselme gordum en son tahlilde ama doktorum bişey demedi. bence son ay oldugu için artık. doğuma bişey kalmadı bebegın herşeyi gelişti kilo alıyo sadece suan.
İlk zamanlar araştırmıştım şimdi bakmıyorum bile ama hep okuduklarım geliyor aklıma 😥

Merhaba canım, ben de çok öksürüyordum 2 haftadır. Dün bir yerde okudum. Biraz pekmezi ısıtıp, içine yarım limon sıktım. 1 çay kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve yarım çay bardağı kadar ılık su ekledim. 2 saatte 1 kere 1 tatlı kaşığı içtim, üstüne hemen su içmedim ama, boğazımda beklettim biraz. Öksürüğüm hafifledi, kaburga batmam vardı, o da hafifledi sanki. Sana da tavsiye ederim. Çünkü sezaryende öksürük çok can yakar
Beni de o iyileştirdi 🤲 üç yemek kaşığı dut pekmezine, yarım limon ve karabiber yaptım ben

Beni de o iyileştirdi 🤲 üç yemek kaşığı dut pekmezine, yarım limon ve karabiber yaptım ben
Ben doğal üzüm pekmezi ile yaptım. Dut pekmezi ile karışım yapıp, dut kurusunu kaynatıp faydasını gören de olmuş. Allah bu süreçte yardımcımız olsun . Hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah 🙏🏻

Yok bugün kontrole gidicem valizi arabaya koymayı düşünüyorum giderkene nolur nolmaz 🤪 belki yolda sancım gelir kim bilir 😂😂
ay ins bugün ben de gitcem pztden beri
erteliyorum yarin yarin diye simdi de aksam oldu🤣 koy bacim sen koy doğurmada eko gibi olcaksınız 3 gün sonraya hedef koy pırt doğur🤣

Back