2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
tül önemli bacım devam et doğuma kadar anca yuva yapcan zaten surda kaldı kaç gün
Sorma. Neyse tül bitti şükür. Sabaha banyo ciflicem. Sonra annemleri almaya gidicem. Yarından sonra yoğum annem telefona şeytan diyor, elime alınca yine şeytanı elimde diyor

Sorma. Neyse tül bitti şükür. Sabaha banyo ciflicem. Sonra annemleri almaya gidicem. Yarından sonra yoğum annem telefona şeytan diyor, elime alınca yine şeytanı elimde diyor
hadi sen neyse seni artık biliyoz da şu patikli ve mabel kaybolunca hemen şüphe düşüyor içime
gerilim filmi gibi oldu burası

hadi sen neyse seni artık biliyoz da şu patikli ve mabel kaybolunca hemen şüphe düşüyor içime
gerilim filmi gibi oldu burası
Patikli anasına bez sıkıyordur, kapıları silmediler diye hatırlıyorum
Mabel bugün yarın doğuracak diye hissediyorum ben ya

Anama gitmistim kizlar ya sonra da dinlenmece iste bebem gelene kadar keyif yapmaya karar verdim işine karismiycam annem de yarin hamama gidiyomus yarin dogurma dedi sabah haberleselim ona gore gidem dedi tamam dedim
Perşembe doğur mabel hem kandil

Doğum yapan tüm anneler geçmiş olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasib eylesin...
Bu hafta doğuracak olanlarada Rabbim kolaylıklar versin...
Cümlesi hayırlı evlatlar olsun
Hoşgelmiş minnoşlar
Benimde kanama 1 gün oldu sonrasında 1 gün kahve leke daha sonrasında düzeldik. 1 şubatta kontrole gitcez.

Nişan mı değil mi bilmiyorum ama sancım hala devam ediyor ayağa kalktıkça kanama oluyor

Sancı da var mıydı acaba benim öncesinde hissedilir bi sancım yoktu bu kadar sık kasılmam da olmuyodu ama şuan ayağa kalktığım an karnım taş kesiyor

Güneş gör bak ben senden de önce doğuracam 3 şubatta randevu var gitmek istemiyorum ben ya kasılmam da geçmiyor vay arkadaş Yaman oğlan çok sabırsız
Bak benim de sancım vardı nstde geçen hafta belli olmaz hatta dünle bugün bariz sancım vardı da düzensiz diye çok tınlamıyorum. Bakarsın yarın doğururum bakalım kim önce doğuracak

Oyy hadi hayırlı olsun canımmmm sağlıkla gelsin inşallah

Maşallah sağlıklı sıhhatli büyüsün bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…