2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yazzz harika ve heyecanlı aşırı sağlıcakla inşallah haberini bekliyoruz

Vala bilmiyorum canım. Medicanada takipli doktorum rapor yazdı ilaç için ilacı aldım eczaneden. Devlet Hastanesi aciline gittim kimse uygulamaz dediler yatış gerekiyor dediler. Medicanada da özel dahil hiç bir sigorta karşılamıyor diyip 550 TL uygulama bedeli istediler. Sonra sağlık kabini vardı tanıdık onu aradım doktorun onay verirse biz yapıyoruz dediler doktorda gözlemlesin sorun değil dedi yarın gidip sağlık kabininde yaptıracağım. Saçmasapan iş anlamadım vala

Alıntı kaybolmuş @kendimidurduracakdegilim

Ağlama kuzum lütfen ben de bi ağlamaklıyım bugun canım çok yanıyor göğsümün altı oğluşuna hem anne hem baba olmuşsun bak ne kadar gurur verici nice mutlu yaşları olsun inşallah sağlıklı, huzurlu , bir ömür .
Anladım kilosuda gayet iyi maşallah belkide kan nişanmıydı acaba sağlıcakla gelsin

Kurtardın sağlıcakla çok şükür canım Gözün aydın
Canım sağlıcakla gelsin bebeğin dualarımız seninle

Kızlar bu kasılma denen şey karnın birden kaskatı olup sonra gevşemesi mi acaba ?
Bir yerde toplanma sertleşme gb düşün zaman zaman toplanma çok sertleşiyor ve adet sancısının aynısı gb oluyor süreli o sancı 4 dak sürüyor mesela bende .

Güneş bence sende bu listenin bi yerlerine ilişeceksin artik

Benimde sağ tarafı %95 kapalı kıkırdak var alınması gereken cesaret edip aldırmadım estetik olmayacak sadece o parçayı alacaklar. Doğumdan ve emzirme döneminden sonra artık nasipse
Mimoza ben geçen sene estetik değil konka ve kıkırdak ameliyatı oldum. Eğer istanbulda olursan bakırköy de orhan altıntaş var o hocaya git. Şiddetle tavsiye ediyorum. Hayatım değişti diyebilirim. Benim burnum da dışardan güzel ama nefes sıkıntım vardı. Alerjim vardı. Hamilelikte o kadar rahat ettim ki iyi ki diyorum geçen sene olmuşum ameliyat.

Rabbim bebeklerimizi, sağlıklı sorunsuz sıkıntısız stressiz bir şekilde kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah bende bugün ögrendim gün aldım doktordan 31 ocak salı günüde rabbim nasip ederse benim doğumum olucak inşallah

Benimde sağ tarafı %95 kapalı kıkırdak var alınması gereken cesaret edip aldırmadım estetik olmayacak sadece o parçayı alacaklar. Doğumdan ve emzirme döneminden sonra artık nasipse
Bende çok korkuyordum boşuna korkmuşum 3 gün sonra topladım geçen sene ekimde oldum benimki kapalı ameliyat oldu cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…