La tül ütülüyom tül yuvamı yapıyom yumurta dayanmış kapıyailk kaybımız @Queen_bee17 oldu
T the economist daha doğurmadan kayboldu
kirmizipatiklikiz ve M MaviMabellee de.....
G gunesli gunler de gider
buralar şimdiden dutluk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
La tül ütülüyom tül yuvamı yapıyom yumurta dayanmış kapıyailk kaybımız @Queen_bee17 oldu
buralar şimdiden dutluk
Devamkeeeee bacım birde bebekler uyumazsa artık burda sabahlarım ben vallabiz devam
tül önemli bacım devam et doğuma kadar anca yuva yapcan zaten surda kaldı kaç günLa tül ütülüyom tül yuvamı yapıyom yumurta dayanmış kapıya
Sorma. Neyse tül bitti şükür. Sabaha banyo ciflicem. Sonra annemleri almaya gidicem. Yarından sonra yoğum annem telefona şeytan diyor, elime alınca yine şeytanı elimde diyortül önemli bacım devam et doğuma kadar anca yuva yapcan zaten surda kaldı kaç gün
hadi sen neyse seni artık biliyoz da şu patikli ve mabel kaybolunca hemen şüphe düşüyor içimeSorma. Neyse tül bitti şükür. Sabaha banyo ciflicem. Sonra annemleri almaya gidicem. Yarından sonra yoğum annem telefona şeytan diyor, elime alınca yine şeytanı elimde diyor
Patikli anasına bez sıkıyordur, kapıları silmediler diye hatırlıyorumhadi sen neyse seni artık biliyoz da şu patikli ve mabel kaybolunca hemen şüphe düşüyor içime
gerilim filmi gibi oldu burası
Mabel ve patikli benimde aklıma geliyor hep M MaviMabellee kirmizipatiklikiz önce doğuran kazanirhadi sen neyse seni artık biliyoz da şu patikli ve mabel kaybolunca hemen şüphe düşüyor içime
gerilim filmi gibi oldu burası
Anama gitmistim kizlar ya sonra da dinlenmece iste bebem gelene kadar keyif yapmaya karar verdim işine karismiycam annem de yarin hamama gidiyomus yarin dogurma dedi sabah haberleselim ona gore gidem dedi tamam dedimilk kaybımız @Queen_bee17 oldu
buralar şimdiden dutluk
Perşembe doğur mabel hem kandilAnama gitmistim kizlar ya sonra da dinlenmece iste bebem gelene kadar keyif yapmaya karar verdim işine karismiycam annem de yarin hamama gidiyomus yarin dogurma dedi sabah haberleselim ona gore gidem dedi tamam dedim
Allah ne zaman nasip ederse daha dusunmuycrm kiz karar verdim bebeme biraktim sureci valla dusununce de stres oluyo insan akişa biraktimPerşembe doğur mabel hem kandil
Tamam mabel , bir güneş atasözü der ki fermente et içindeAllah ne zaman nasip ederse daha dusunmuycrm kiz karar verdim bebeme biraktim sureci valla dusununce de stres oluyo insan akişa biraktim
Ters psikoloji yapiyom ben belki bebemeTamam mabel , bir güneş atasözü der ki fermente et içinde
Nişan mı değil mi bilmiyorum ama sancım hala devam ediyor ayağa kalktıkça kanama oluyorAğlama kuzum lütfen ben de bi ağlamaklıyım bugun canım çok yanıyor göğsümün altı oğluşuna hem anne hem baba olmuşsun bak ne kadar gurur verici nice mutlu yaşları olsun inşallah sağlıklı, huzurlu , bir ömür .
Anladım kilosuda gayet iyi maşallah belkide kan nişanmıydı acaba sağlıcakla gelsin
Sancı da var mıydı acaba benim öncesinde hissedilir bi sancım yoktu bu kadar sık kasılmam da olmuyodu ama şuan ayağa kalktığım an karnım taş kesiyorDoğum yapan tüm anneler geçmiş olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasib eylesin...
Bu hafta doğuracak olanlarada Rabbim kolaylıklar versin...
Cümlesi hayırlı evlatlar olsun
Hoşgelmiş minnoşlar
Benimde kanama 1 gün oldu sonrasında 1 gün kahve leke daha sonrasında düzeldik. 1 şubatta kontrole gitcez.
Bak benim de sancım vardı nstde geçen hafta belli olmaz hatta dünle bugün bariz sancım vardı da düzensiz diye çok tınlamıyorum. Bakarsın yarın doğururum bakalım kim önce doğuracakGüneş gör bak ben senden de önce doğuracam 3 şubatta randevu var gitmek istemiyorum ben ya kasılmam da geçmiyor vay arkadaş Yaman oğlan çok sabırsız
Sanırım yavaştan sıra bana da geliyor gibiGüneş bence sende bu listenin bi yerlerine ilişeceksin artik
Oyy hadi hayırlı olsun canımmmm sağlıkla gelsin inşallahRabbim bebeklerimizi, sağlıklı sorunsuz sıkıntısız stressiz bir şekilde kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah bende bugün ögrendim gün aldım doktordan 31 ocak salı günüde rabbim nasip ederse benim doğumum olucak inşallah
Maşallah sağlıklı sıhhatli büyüsün bebişArkadaşlar ben 19 ocak perşembe günü doğum yaptım. Sabaha karşı aniden suyum geldi. Normalde 30 ocakta sezeryan tarihi vermişti doktor ama erken gelmek istedi oğlum. 36+5 haftalık olarak doğdu. Çok şükür sağ salim kucağımıza aldıkRabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Bir yıldız gibi kayıyoruz diyelimilk kaybımız @Queen_bee17 oldu
buralar şimdiden dutluk