• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
tül önemli bacım devam et🤣🤣 doğuma kadar anca yuva yapcan zaten surda kaldı kaç gün🥲
Sorma. Neyse tül bitti şükür. Sabaha banyo ciflicem. Sonra annemleri almaya gidicem. Yarından sonra yoğum 😂 annem telefona şeytan diyor, elime alınca yine şeytanı elimde diyor 😅

Sorma. Neyse tül bitti şükür. Sabaha banyo ciflicem. Sonra annemleri almaya gidicem. Yarından sonra yoğum 😂 annem telefona şeytan diyor, elime alınca yine şeytanı elimde diyor 😅
hadi sen neyse seni artık biliyoz da şu patikli ve mabel kaybolunca hemen şüphe düşüyor içime🤣
gerilim filmi gibi oldu burası🤩

hadi sen neyse seni artık biliyoz da şu patikli ve mabel kaybolunca hemen şüphe düşüyor içime🤣
gerilim filmi gibi oldu burası🤩
Patikli anasına bez sıkıyordur, kapıları silmediler diye hatırlıyorum 🤣
Mabel bugün yarın doğuracak diye hissediyorum ben ya 😀

Anama gitmistim kizlar ya🤣 sonra da dinlenmece iste bebem gelene kadar keyif yapmaya karar verdim işine karismiycam🤣 annem de yarin hamama gidiyomus yarin dogurma dedi sabah haberleselim ona gore gidem dedi tamam dedim🤣🤣🤣
Perşembe doğur mabel hem kandil 😀

Doğum yapan tüm anneler geçmiş olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasib eylesin...
Bu hafta doğuracak olanlarada Rabbim kolaylıklar versin...
Cümlesi hayırlı evlatlar olsun 🤲🤲
Hoşgelmiş minnoşlar 🌼
Benimde kanama 1 gün oldu sonrasında 1 gün kahve leke daha sonrasında düzeldik. 1 şubatta kontrole gitcez.

Ağlama kuzum lütfen ben de bi ağlamaklıyım bugun canım çok yanıyor göğsümün altı :KK43: oğluşuna hem anne hem baba olmuşsun bak ne kadar gurur verici nice mutlu yaşları olsun inşallah sağlıklı, huzurlu , bir ömür .

Anladım kilosuda gayet iyi maşallah belkide kan nişanmıydı acaba sağlıcakla gelsin
Nişan mı değil mi bilmiyorum ama sancım hala devam ediyor ayağa kalktıkça kanama oluyor

Doğum yapan tüm anneler geçmiş olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasib eylesin...
Bu hafta doğuracak olanlarada Rabbim kolaylıklar versin...
Cümlesi hayırlı evlatlar olsun 🤲🤲
Hoşgelmiş minnoşlar 🌼
Benimde kanama 1 gün oldu sonrasında 1 gün kahve leke daha sonrasında düzeldik. 1 şubatta kontrole gitcez.
Sancı da var mıydı acaba benim öncesinde hissedilir bi sancım yoktu bu kadar sık kasılmam da olmuyodu ama şuan ayağa kalktığım an karnım taş kesiyor

Güneş gör bak ben senden de önce doğuracam🤣🤣 3 şubatta randevu var gitmek istemiyorum ben ya kasılmam da geçmiyor vay arkadaş Yaman oğlan çok sabırsız
Bak benim de sancım vardı nstde geçen hafta belli olmaz 🤣 hatta dünle bugün bariz sancım vardı da düzensiz diye çok tınlamıyorum. Bakarsın yarın doğururum 🤪 bakalım kim önce doğuracak

Rabbim bebeklerimizi, sağlıklı sorunsuz sıkıntısız stressiz bir şekilde kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah 🙏🏻 bende bugün ögrendim gün aldım doktordan 31 ocak salı günüde rabbim nasip ederse benim doğumum olucak inşallah 🥰
Oyy hadi hayırlı olsun canımmmm sağlıkla gelsin inşallah 🙏❤️

Arkadaşlar ben 19 ocak perşembe günü doğum yaptım. Sabaha karşı aniden suyum geldi. Normalde 30 ocakta sezeryan tarihi vermişti doktor ama erken gelmek istedi oğlum. 36+5 haftalık olarak doğdu. Çok şükür sağ salim kucağımıza aldık🧿💙Rabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Maşallah sağlıklı sıhhatli büyüsün bebiş ☺️🧿🧿

Back