- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Canım sen bi doktora gitsene kanama normal değil benceSancı da var mıydı acaba benim öncesinde hissedilir bi sancım yoktu bu kadar sık kasılmam da olmuyodu ama şuan ayağa kalktığım an karnım taş kesiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen bi doktora gitsene kanama normal değil benceSancı da var mıydı acaba benim öncesinde hissedilir bi sancım yoktu bu kadar sık kasılmam da olmuyodu ama şuan ayağa kalktığım an karnım taş kesiyor
Amin kuzum allah razı olsun hamileliğin son zamanları duygusallık bastı biziAğlama kuzum lütfen ben de bi ağlamaklıyım bugun canım çok yanıyor göğsümün altı oğluşuna hem anne hem baba olmuşsun bak ne kadar gurur verici nice mutlu yaşları olsun inşallah sağlıklı, huzurlu , bir ömür .
Anladım kilosuda gayet iyi maşallah belkide kan nişanmıydı acaba sağlıcakla gelsin
Yarın sen de ananla hamama gitsene kız işteAllah ne zaman nasip ederse daha dusunmuycrm kiz karar verdim bebeme biraktim sureci valla dusununce de stres oluyo insan akişa biraktim
Ben temizliğe giriştim kızlar annem geldi memleketten onunla beraber yapıyoruz o yüzden yokum iki gündür bu gün cam sildim mesela kendimi tebrik ediyorumilk kaybımız @Queen_bee17 oldu
T the economist daha doğurmadan kayboldu
@kirmizipatiklikiz ve @MaviMabellee de.....
G gunesli gunler de gider
buralar şimdiden dutluk
İzmirdeyim canım. Aslında olacaktım annem engel oldu çok mu iyi olacak elletme falan dedi kaldı emzirme dönemi de bitince ilk iş aldırıp kurtulmakMimoza ben geçen sene estetik değil konka ve kıkırdak ameliyatı oldum. Eğer istanbulda olursan bakırköy de orhan altıntaş var o hocaya git. Şiddetle tavsiye ediyorum. Hayatım değişti diyebilirim. Benim burnum da dışardan güzel ama nefes sıkıntım vardı. Alerjim vardı. Hamilelikte o kadar rahat ettim ki iyi ki diyorum geçen sene olmuşum ameliyat.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sap Salim gelsin kuzucukRabbim bebeklerimizi, sağlıklı sorunsuz sıkıntısız stressiz bir şekilde kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah bende bugün ögrendim gün aldım doktordan 31 ocak salı günüde rabbim nasip ederse benim doğumum olucak inşallah
Kapalı yapacaktı doktor estetik operasyon değil kesinlikle ama anneme anlatamadım kaldı öyleBende çok korkuyordum boşuna korkmuşum 3 gün sonra topladım geçen sene ekimde oldum benimki kapalı ameliyat oldu cnm.
Çatı muayenesi sonrası bir kaç damla kan normalde sonrası normal değil hiç bence acile git mutlaka suyun falan da geliyordur belki aradaSancı da var mıydı acaba benim öncesinde hissedilir bi sancım yoktu bu kadar sık kasılmam da olmuyodu ama şuan ayağa kalktığım an karnım taş kesiyor
Cam silme tam doğum öncesi gelen enerji tebrik ediyorumBen temizliğe giriştim kızlar annem geldi memleketten onunla beraber yapıyoruz o yüzden yokum iki gündür bu gün cam sildim mesela kendimi tebrik ediyorum
Sanırım sponsor reklamın rengini veriyorlar da gözüm kanadı resmen cidden ofAllah rızası için buranın rengini düzeltsinler
duyun sesimi
alıntılardaki isimlerin fosforlu pembe olmasıSanırım sponsor reklamın rengini veriyorlar da gözüm kanadı resmen cidden of
Nst de hiç çıkmadı ama benim bebeğimds çok fazla taş gibi oluyorSancı da var mıydı acaba benim öncesinde hissedilir bi sancım yoktu bu kadar sık kasılmam da olmuyodu ama şuan ayağa kalktığım an karnım taş kesiyor
Kanama aktif devam ediyorsa doğum başlangıcı olabilir, bendeki lekeöenme gibiydi doktorum alttan muayne etti ona kan bulaşmadı bu sebeple progestan ve ciğdr geliştirici önermişti geçen hafta 3 gün yattım ben sonra düzeldikNişan mı değil mi bilmiyorum ama sancım hala devam ediyor ayağa kalktıkça kanama oluyor
Kan miktarı ne kadar nişan kıvamlı olur bi doktora git istersen .Nişan mı değil mi bilmiyorum ama sancım hala devam ediyor ayağa kalktıkça kanama oluyor
Var var bazen altıma mı kaçırdım sumu geldi acabalarındayımKızlar akıntıda artış varmı sizde renk beyaz ?
Bende cok var. Çamaşır dayanmıyor resmenKızlar akıntıda artış varmı sizde renk beyaz ?
bende oluyor canım. dün verdiğim tit de eritrosit yüksek çıkmış ama ondan mı bilemedimKızlar akıntıda artış varmı sizde renk beyaz ?