• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ağlama kuzum lütfen ben de bi ağlamaklıyım bugun canım çok yanıyor göğsümün altı :KK43: oğluşuna hem anne hem baba olmuşsun bak ne kadar gurur verici nice mutlu yaşları olsun inşallah sağlıklı, huzurlu , bir ömür .

Anladım kilosuda gayet iyi maşallah belkide kan nişanmıydı acaba sağlıcakla gelsin
Amin kuzum allah razı olsun 😘 🙏 hamileliğin son zamanları duygusallık bastı bizi

Mimoza ben geçen sene estetik değil konka ve kıkırdak ameliyatı oldum. Eğer istanbulda olursan bakırköy de orhan altıntaş var o hocaya git. Şiddetle tavsiye ediyorum. Hayatım değişti diyebilirim. Benim burnum da dışardan güzel ama nefes sıkıntım vardı. Alerjim vardı. Hamilelikte o kadar rahat ettim ki iyi ki diyorum geçen sene olmuşum ameliyat.
İzmirdeyim canım. Aslında olacaktım annem engel oldu çok mu iyi olacak elletme falan dedi kaldı 😁 emzirme dönemi de bitince ilk iş aldırıp kurtulmak

Rabbim bebeklerimizi, sağlıklı sorunsuz sıkıntısız stressiz bir şekilde kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah 🙏🏻 bende bugün ögrendim gün aldım doktordan 31 ocak salı günüde rabbim nasip ederse benim doğumum olucak inşallah 🥰
Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏 sap Salim gelsin kuzucuk 💞

images (2).jpeg

T the economist

Sancı da var mıydı acaba benim öncesinde hissedilir bi sancım yoktu bu kadar sık kasılmam da olmuyodu ama şuan ayağa kalktığım an karnım taş kesiyor
Çatı muayenesi sonrası bir kaç damla kan normalde sonrası normal değil hiç bence acile git mutlaka suyun falan da geliyordur belki arada

Nişan mı değil mi bilmiyorum ama sancım hala devam ediyor ayağa kalktıkça kanama oluyor
Kanama aktif devam ediyorsa doğum başlangıcı olabilir, bendeki lekeöenme gibiydi doktorum alttan muayne etti ona kan bulaşmadı bu sebeple progestan ve ciğdr geliştirici önermişti geçen hafta 3 gün yattım ben sonra düzeldik

Back