- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Pizza nasil bir his. İnanabiliyor musun anne olduğuna onların senin oldugunaİvit canım bizde geldik dünyaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pizza nasil bir his. İnanabiliyor musun anne olduğuna onların senin oldugunaİvit canım bizde geldik dünyaya
Yazzz harika ve heyecanlı aşırı sağlıcakla inşallah haberini bekliyoruzSaolun güzel anneler yarın çok erken 7 gibi alacak dr öğlene kalmaz ecooo harikayım derim, örtüleri aldı eşim ama biraz ufakmış idare edecez 5 te hastanede olacağım inşaAllah uyurum hepiniz dualarımdasınız sağlıkla gelsin bebişler sizde dua edin banada
Alıntı kaybolmuş @kendimidurduracakdegilimVala bilmiyorum canım. Medicanada takipli doktorum rapor yazdı ilaç için ilacı aldım eczaneden. Devlet Hastanesi aciline gittim kimse uygulamaz dediler yatış gerekiyor dediler. Medicanada da özel dahil hiç bir sigorta karşılamıyor diyip 550 TL uygulama bedeli istediler. Sonra sağlık kabini vardı tanıdık onu aradım doktorun onay verirse biz yapıyoruz dediler doktorda gözlemlesin sorun değil dedi yarın gidip sağlık kabininde yaptıracağım. Saçmasapan iş anlamadım vala
Ağlama kuzum lütfen ben de bi ağlamaklıyım bugun canım çok yanıyor göğsümün altı oğluşuna hem anne hem baba olmuşsun bak ne kadar gurur verici nice mutlu yaşları olsun inşallah sağlıklı, huzurlu , bir ömür .Sizler doğuma girdikçe bana stres bastı. Hem istiyorum kucağıma alayım hemde öyle korkuyorum ki koruyup kollayamamaktan ağla ağla içim çıktı 10 dk dır. Hamilelik hormonları alt üst oğlumu özledim ben ya gelseler keşke hemen. Bugün 10 yaşına bastı aslanım annesinin bebeği. Hem anne hem baba oldum ona bir ömür de olurum
Anladım kilosuda gayet iyi maşallah belkide kan nişanmıydı acaba sağlıcakla gelsinYa düzenli diyemem ama muayeneden sonra daha sık bi hale geldi kan muayeneden çıktım bi kaç saat sonra geldi ki muayene de o kadar zorlanmamıştım bebişim 3 kiloyu görmüş normalde şekerim yoktu bi önceki muayenede suyu da normaldi ama bu seferki muayenede suyum da fazla çıktı
Kurtardın sağlıcakla çok şükür canım Gözün aydınBeni sabah gelir gelmez şak diye ameilayata aldılar Sezeryana ani yakalandım titreye titreye girdim ameliyata bebeler çıktı emzirmeye çalışıyoz 3-4 kişi falan hakkaten memeler orta malı oldu… olay yerinden son durum.
Canım sağlıcakla gelsin bebeğin dualarımız seninleSaolun güzel anneler yarın çok erken 7 gibi alacak dr öğlene kalmaz ecooo harikayım derim, örtüleri aldı eşim ama biraz ufakmış idare edecez 5 te hastanede olacağım inşaAllah uyurum hepiniz dualarımdasınız sağlıkla gelsin bebişler sizde dua edin banada
Bir yerde toplanma sertleşme gb düşün zaman zaman toplanma çok sertleşiyor ve adet sancısının aynısı gb oluyor süreli o sancı 4 dak sürüyor mesela bende .Kızlar bu kasılma denen şey karnın birden kaskatı olup sonra gevşemesi mi acaba ?
Güneş gör bak ben senden de önce doğuracam 3 şubatta randevu var gitmek istemiyorum ben ya kasılmam da geçmiyor vay arkadaş Yaman oğlan çok sabırsızSenin daha 21 gün var sıranı bekle balım peşindeyim ama senden önce doğururum gibi
Güneş bence sende bu listenin bi yerlerine ilişeceksin artikAy hadi senin bebiş de sağlıkla gelsin inşallah.
Yarın da Y Yazin Sevinci canım sana da şimdiden hayırlı doğumlar olsun inşallah Sağlıkla gelsin bebeğin, sağlıkla kucağına al.
23 Ocak semataha
24 Ocak LadyRuby
24 Ocak Pizza
25 Ocak Y Yazin Sevinci
27 Ocak @Didemir1
27 Ocak T the economist
30 Ocak @nsl4721
1 Şubat R Renklirenkli
2 Şubat @meyyke
3 Şubat @ZeynepBetulll
9 Şubat D dandikfindik
Var mı başka kaçan gözümüzden
Yarın şafak 8 kirmizipatiklikiz
Şafak 9 M MaviMabellee onları da doğurtalım bi başka var mıydı yakın olan
Bazen heyecan basıyor terliyorum ellerim falan titriyor inanamıyorum anne olacağım. beni habersiz bırakmaSıraya girdin çok şükür dandikcim, sağlıkla gelsinler vakitlice
Mimoza ben geçen sene estetik değil konka ve kıkırdak ameliyatı oldum. Eğer istanbulda olursan bakırköy de orhan altıntaş var o hocaya git. Şiddetle tavsiye ediyorum. Hayatım değişti diyebilirim. Benim burnum da dışardan güzel ama nefes sıkıntım vardı. Alerjim vardı. Hamilelikte o kadar rahat ettim ki iyi ki diyorum geçen sene olmuşum ameliyat.Benimde sağ tarafı %95 kapalı kıkırdak var alınması gereken cesaret edip aldırmadım estetik olmayacak sadece o parçayı alacaklar. Doğumdan ve emzirme döneminden sonra artık nasipse
Rabbim bebeklerimizi, sağlıklı sorunsuz sıkıntısız stressiz bir şekilde kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah bende bugün ögrendim gün aldım doktordan 31 ocak salı günüde rabbim nasip ederse benim doğumum olucak inşallahAy hadi senin bebiş de sağlıkla gelsin inşallah.
Yarın da Y Yazin Sevinci canım sana da şimdiden hayırlı doğumlar olsun inşallah Sağlıkla gelsin bebeğin, sağlıkla kucağına al.
23 Ocak semataha
24 Ocak LadyRuby
24 Ocak Pizza
25 Ocak Y Yazin Sevinci
27 Ocak @Didemir1
27 Ocak T the economist
30 Ocak @nsl4721
1 Şubat R Renklirenkli
2 Şubat @meyyke
3 Şubat @ZeynepBetulll
9 Şubat D dandikfindik
Var mı başka kaçan gözümüzden
Yarın şafak 8 kirmizipatiklikiz
Şafak 9 M MaviMabellee onları da doğurtalım bi başka var mıydı yakın olan
Bende çok korkuyordum boşuna korkmuşum 3 gün sonra topladım geçen sene ekimde oldum benimki kapalı ameliyat oldu cnm.Benimde sağ tarafı %95 kapalı kıkırdak var alınması gereken cesaret edip aldırmadım estetik olmayacak sadece o parçayı alacaklar. Doğumdan ve emzirme döneminden sonra artık nasipse
Ahahah ne güldüm zerefffilk kaybımız Q Queen_bee17 oldu
T the economist daha doğurmadan kayboldu
kirmizipatiklikiz ve M MaviMabellee de.....
G gunesli gunler de gider
buralar şimdiden dutluk
biz devamAhahah ne güldüm zerefff