• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
cidden bende öyle oldum. bu ara ota boka ağlar oldum ağlamadığım zaman da angry bird şeklinde öfkeliyim herşeye çemkiriyorum. lohusa sendromu mu bunlar yav
Hepimiz aynı moddayız telaş , korku , stres hepsi karıştı bugün diyorum ki doğursam hastane sürecini atlatsam bir an önce eve gelsek

Hepimiz aynı moddayız telaş , korku , stres hepsi karıştı bugün diyorum ki doğursam hastane sürecini atlatsam bir an önce eve gelsek
herşey gözüme büyür oldu. bi geçseydi şu günler. bebeğimizi kucağımıza alınca hepsi geçecek gibi geliyor.

Bebişler ne yapıyo canım 😊 annenle eşin ne yapmış beklerken sıkıntı olmuş mu
Kızcağızımız şekeri düşüyo habire çok halsiz mamayı bile yemeye hali yok bi görseniz o kadar mecali yok ki yazık onu beslemeye çalışıyoz oğlan da halsiz gibiydi ama o daha iri olduğu için biraz toparladı gibi.. dualarınızı bekliyoz.. ya ben ameliyata girdim herkes çil yavrusu gibi bi yere dağılmıştı çok komikti kimi ameliyathanede kimi servis odasında kimi yoğunbakımda fırsat kalmadı bugün belli olur eşimin yiyeceği laflar 😬😬

Uyuyamıyom bende o yüzden başlarında nöbet tutuyom bi de dünden uykusuzum zaten ama gözümü kırpmak istemiyom kızı takip etcem diye
Olur canım okadar uzun yoldan geldiler annem 3.5 kilo doğmama rağmen sabaha kadar uyuduğumu anlatır hep

Back