2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Mimoza ya benim oğlum da on yaşında olacak mı ben de şuan bunu düşünüp ağladım. A q hamilelikte bir hormon yükleniyor allahım aklıma mukayyet ol diye dua ediyorum
Olacak tabi hemde 10 yaşında senin boyunda olacak inan çok çabuk büyüyorlar anlamayacaksın bile. Oğlum benle bir hemen hemen. Bide erkekler anneye düşkün şanslısın. Gidip gelip öper bal peteğim diye sever beni. Göreceksin herşey çok güzel olacak

Tabi ki canım

Bence ölçeği önemli değil ama insan değer görmeyi seven bir varlık bana değerli hissettirdiği için bende onu sizde değerlisiniz diye çam sakızı çoban armağanı mutlu etmek istedim
Çikolata da olur bence evet

uiy bu liste beni mahvetti listede ben yokum

Rabbim tez vakitte kavuştursun sizi inşallah canım az kaldı o da toparlanacak annesi hayırlısıyla

ilk fırsatımda okuyacagim canim not aldım, Allahım bir an önce kavuştursun sizi bebenin adı neydi?

İvit canım bizde geldik dünyaya

kv ne diyor bu duruma bebe doğduktan sonra bi
organizasyon şenlik var mı

Yok kuzum oyle şaşalı değiliz. Ama bana bakacak birini ayarlamış. Sevdiğim de bir teyze bir sürü cocugu ve torunu var. Deneyimli birisi. Beni zorlamaz soyle boyle olsun djye akil vermez diye umut ediyorum. En sevindiğim yani bu oldu dogum sonrasi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…