- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
G gunesli gunler M mimozagerbera kızlar site hata veriyor hepiniz dualarımdasınız yarın siz uyanmadan ben doğurmuş olurum öpüyorum hepinizi diğer bütün annişlerşY Yazin Sevinci yarın akşam 5e kadar siteye giriyorsun ve bana ekocum dipçik gibiyim diyorsun anlaştık mı?
Olacak tabi hemde 10 yaşında senin boyunda olacakMimoza ya benim oğlum da on yaşında olacak mı ben de şuan bunu düşünüp ağladım. A q hamilelikte bir hormon yükleniyor allahım aklıma mukayyet ol diye dua ediyorum
Tabi ki canımDoğuranlara hayırlı olsun, doğacak olanlar sapasağlam anne yanına çıksın inşallah. Minik kuzum beslenmekte çok zorlanıyor bu yüzden taburcu olamıyor. Bende yavruma kavuşmak istiyorum artık sağlıkla. Müsait olanlarınız kızım için fetih süresi okuyabilir mi ?Allah şimdiden razı olsun herkesten
Bence ölçeği önemli değil ama insan değer görmeyi seven bir varlık bana değerli hissettirdiği için bende onu sizde değerlisiniz diye çam sakızı çoban armağanı mutlu etmek istedimBugün doktorum beni teselli ettikten sonra benim de beynimde ışık yandı dedim bi hediye alırım, sonra benim şarjım bitmişti hocanın masasında masa şarjı var neyse rica ettim ona taktım telefonu. O arada hocayı arıyor hamileler felan biri kapanıyor biri açılıyor. Hoca dedi ki o kadar yoğunum ki şuan paristen telefon aldım onu bile değiştiremedim.
Yılbaşında parise gitmişti evet yanlış duymadınız. Sonra dedim ne hediyesi ya?! Ama bi çiko yaptırırım. Ulustan ucuz yollu agsjgshs
Ne bileyim canım ya hormonlar mahvetti benceYaa kiyamam uzme kendini kuzum yaa bebeleri de uzuyosunuz bak
Bi avazda inşallahG gunesli gunler M mimozagerbera kızlar site hata veriyor hepiniz dualarımdasınız yarın siz uyanmadan ben doğurmuş olurum öpüyorum hepinizi diğer bütün annişlerş
Kuzum rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahG gunesli gunler M mimozagerbera kızlar site hata veriyor hepiniz dualarımdasınız yarın siz uyanmadan ben doğurmuş olurum öpüyorum hepinizi diğer bütün annişlerş
Rabbim yardımcın olsunŞubat annelerinden ocak annelerine dönüştük resmen
uiy bu liste beni mahvetti listede ben yokumAy hadi senin bebiş de sağlıkla gelsin inşallah.
Yarın da Y Yazin Sevinci canım sana da şimdiden hayırlı doğumlar olsun inşallahSağlıkla gelsin bebeğin, sağlıkla kucağına al.
23 Ocak semataha
24 Ocak LadyRuby
24 Ocak Pizza
25 Ocak Y Yazin Sevinci
27 Ocak @Didemir1
27 Ocak @the economist
30 Ocak @nsl4721
1 Şubat @Renklirenkli
2 Şubat M meyyke
3 Şubat @ZeynepBetulll
9 Şubat @dandikfindik
Var mı başka kaçan gözümüzden
Yarın şafak 8 @kirmizipatiklikiz
Şafak 9 @MaviMabelleeonları da doğurtalım bi başka var mıydı yakın olan
Sağol kuzum allah razı olsunDoğum günü kutlu olsun kuzucupun
Senin daha 21 gün var sıranı bekle balımuiy bu liste beni mahvetti listede ben yokum
Rabbim tez vakitte kavuştursun sizi inşallah canımDoğuranlara hayırlı olsun, doğacak olanlar sapasağlam anne yanına çıksın inşallah. Minik kuzum beslenmekte çok zorlanıyor bu yüzden taburcu olamıyor. Bende yavruma kavuşmak istiyorum artık sağlıkla. Müsait olanlarınız kızım için fetih süresi okuyabilir mi ?Allah şimdiden razı olsun herkesten
kalbim bu listede olmayı kaldıramazdı zatenSenin daha 21 gün var sıranı bekle balımpeşindeyim ama senden önce doğururum gibi
ilk fırsatımda okuyacagim canim not aldım, Allahım bir an önce kavuştursun siziDoğuranlara hayırlı olsun, doğacak olanlar sapasağlam anne yanına çıksın inşallah. Minik kuzum beslenmekte çok zorlanıyor bu yüzden taburcu olamıyor. Bende yavruma kavuşmak istiyorum artık sağlıkla. Müsait olanlarınız kızım için fetih süresi okuyabilir mi ?Allah şimdiden razı olsun herkesten
Amin inşallah teşekkür ederimRabbim yardımcın olsunbakalım yarın doktor sana ne diyecek. Hayırlısı ile sağ salim gelsin bebeğin inşallah
Senin daha 21 gün var sıranı bekle balımpeşindeyim ama senden önce doğururum gibi
kv ne diyor bu duruma bebe doğduktan sonra biBende sonlardayim. Bir diyorum iste oldu tamam bu sefer doğacak. Bir diyorum 40 haftayı devirip normal doğarmış bidekafamda bilinmemezlik
İvit canım bizde geldik dünyayaGünde 3 kere 20 damla alıyorsun cnm.
Ecocummm sağlıkla gelsin Tuna cık hiç gerilme brn sevindim kavuşacak olmanızarahatla kuzum karnındaki son kıpraşmalaırn keyfini çıkart, son mide yanmaları, son sırtüstü yatamamalar
Pizza kardeş sen bizim Rabiş misin acaba.. Hoşgelmiş minnakların. Bol sütlerin olsun, Allah yardımcın olsun acil şifalar canım
kv ne diyor bu duruma bebe doğduktan sonra bi
organizasyon şenlik var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?