• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Korkma dedi, zaten haftasını doldurmuş. Dışarda çok daha iyi besleyeceksin onu. Erken değil, sıkıntılı değil. Şükür farkettik. Cuma günü watsap gruplarına bebeğinle fotoğrafını atıp hayırlı cumalar mesajını öyle atarsın dedi 😀 son hamile salı günün, son iki kişi hafta içiniz. Çok şükür bu zamana kadar geldik bundan sonrası hep artı birinizle dedi. Ben ağlıyorum tabi ühüüü artı bir bile değil buçuuuuuuk felan diyorum 😅
Dedi sonra gel bi daha bakalım belki yüzünü gösterir baktık gösterdi harbi. Eli yine çenesinde. Bak annesi diyor bana. Ben ağlıyorum hüüü ben anne mi olucam 😫 😅 doktor diyor bak sana benziyor diyorum kandırmayın beni , vallahi diyor baksana aynı sen. Bakıyorum evet aynı bana benziyor hüüüüğğ bi tur daha ağlama.
Hoca dedi ağlama ama üzme kendini de bebeğin de etkilenmesin. Bak bunlar herşeyi hissediyorlar felan. Ben tamam ağlamıyorum diyorum ama sümüğüm akmış o anda 🫠🫠
Sağlıkla al kucağına ya bizi çok güldürdün bu grupta bazen çok gergin olduğum anlar da senin yazdıklarına gül gül sakinleşmiş buldum kendimi hakkını helal et 😂

Selam kızlaar. doğan minnoşlar dünyaya hoşgeldiler sağlıkla sihhatle huzurla buyusunler inşallah 🤲🏻 doğuran yiğit,güzel analara geçmiş olsun gözleri aydın olsun kurtardılar çok şükür darısı biz doğurmayanlara inşallah 😅 dün kontrol vardı oğlan olmuş 2950gr. Göbüşü 1 hafta önde, boyu 1 hafta geride dedi nasıl oluyorsa artık 🤷🏻‍♀️ baş geliş ancak kanala inmemiş daha. Haftaya çatı kontrolü yapacakmış 🥴 bizim oğlanın doğacağı yok heralde. İçerde keyfi yerinde. Doktor kan için ferinject serum yazdı. Ama devlet hastaneleri acilleri uygulamıyor özel sigortalar dahil uygulama işini sigorta karşılamıyor özel hastanede 550tl uygulama bedeli söyledi vay anasının gözü dedim götü boklu kan ilacı halbuki. İlaç raporla bile 310 TL tuttu zaten. Aranızda yaptıran oldu mu bilmiyorum. Devlette bunu dahiliye polikliniği 1 günlük yatış gösterip öyle uygulatıyormuş bilginiz olsun. Ben yine herşey belirsiz bel ağrısı çatı ağrısı çekmeye devam anlayacağınız 😩
Ben üç kez damardan aldım ferinject’i. Özel bir ünv tıp fakültesi hastanesinde. Kendim ilacı almadım doktorum yazı yazdı, doğumhaneye gönderdi orda taktılar ve hiç ücret almadılar. Sadece bir saat kadar tuttular ilkinde, yatış olmadı. İki ve üçte zaten önceden aldığım işin hiç tutmadılar bile serum biter bitmez kalkıp eve gittim.
3 kez almama rağmen hemoglobin hala 11. Referans değeri en düşük 12’den başlıyor 😬 bu bebe demir içiyor galiba 🤒
Canim bak sona kadar geldin cok sukur. Gozun aydin
Teşekkür ederim canım hem de bin şükür 🥰 daha zorunu yaşayınca bugünler şükretmelik oluyor bu haftada doğursam bile üzülmem.

Ve sevgili grup arkadaşlarımm hepimiz az çok son zamanlarımızı yaşıyoruz hamilelik Allah katında çok kıymetli, duası çok makbul zamanlar. Sevdiklerimize, kendimize bebeklerimize bol bol dua ederek geçirelim 😍

Sağlıkla al kucağına ya bizi çok güldürdün bu grupta bazen çok gergin olduğum anlar da senin yazdıklarına gül gül sakinleşmiş buldum kendimi hakkını helal et 😂
Yaaa ❤️ bi nebze de olsa yüzünüzü gülümsetebildiysem ne mutlu banahahajshsj şaka şaka, helal olsun tabi. Ben de çok eğlendim burda. İyi ki var burası. Biraz veda gibi oldu. Durun daha doğurmadım daha uykusuz gecelerim başlamadı , daha bok fotoğrafı atıcam buraya 😀

Varya iyi ki annem dedi yarına geliyorum. Eğer demeseydi çok kötü olurdum. Bide abimin eşi ile yeğenim de gelecek. Ona da çok sevindim vallahi. Yengem çok beceriklidir. Gerçi talat bulutla evlenecekti ama neyse onu unuttum ahsjsjsj
Yeğenime dedim ne alayım sana karne hediyesi dedi halacım ben gelmek istiyordum geliyorum ya o bana yeter.
Bi tur daha ağlama seansı 😬
Evet kim varsa gelecek yanınıza getirin kızlar

Bide bugün aklıma cin bi fikir geldi. Ortaya sorayım. Cuma sezeryan olcam ya perşembe akşamı duphalac içeyim mi? Gaz çıkarmama yardımcı olur 😬 çok saçma bişey mi olur. Beyin bedava cinsinden 😂
Bana doğurduğum gece lavman yaptılardı bacım keşke bende içsemde yapmasalar ama normal doğum olduğu için yaptılar heralde

Bugün bi arkadaş memelerin ortalık malı olcek herkes gelip bebeleri emzirmeye çalışck memelerini sıkıştıracaklar hazır ol dedi meme benim kırmızı çizgimdi ihlal edilmiş hissediyom şimdiden
Ha ha ha zamaninda bu konuyla ilgili cok kesin konusmus sonrada tükürdüklerini misliyle yalamisbiri olarak söylüyorum ki buyuk konuşmamak lazim🙊

Hic bilmiyorum bende. Deneyimli analar yazsjn. Yada uzerinde yazıyordur belki.
Günde 3 kere 20 damla alıyorsun cnm.
Varya iyi ki annem dedi yarına geliyorum. Eğer demeseydi çok kötü olurdum. Bide abimin eşi ile yeğenim de gelecek. Ona da çok sevindim vallahi. Yengem çok beceriklidir. Gerçi talat bulutla evlenecekti ama neyse onu unuttum ahsjsjsj
Yeğenime dedim ne alayım sana karne hediyesi dedi halacım ben gelmek istiyordum geliyorum ya o bana yeter.
Bi tur daha ağlama seansı 😬
Ecocummm sağlıkla gelsin Tuna cık hiç gerilme brn sevindim kavuşacak olmanıza💕 rahatla kuzum karnındaki son kıpraşmalaırn keyfini çıkart, son mide yanmaları, son sırtüstü yatamamalar🥰
Evet kim varsa gelecek yanınıza getirin kızlar
Pizza kardeş sen bizim Rabiş misin acaba.. Hoşgelmiş minnakların. Bol sütlerin olsun, Allah yardımcın olsun acil şifalar canım

Günde 3 kere 20 damla alıyorsun cnm.

Ecocummm sağlıkla gelsin Tuna cık hiç gerilme brn sevindim kavuşacak olmanıza💕 rahatla kuzum karnındaki son kıpraşmalaırn keyfini çıkart, son mide yanmaları, son sırtüstü yatamamalar🥰

Pizza kardeş sen bizim Rabiş misin acaba.. Hoşgelmiş minnakların. Bol sütlerin olsun, Allah yardımcın olsun acil şifalar canım
Evet canım rabiş o güya gizlendi 😁😂 bugün doğum yaptı bebeleri yanında çok şükür

Ya birsey soracam. Mesela bebek artik doğsun diyor doktor. Seninde saglik sorunun yok. Neden suni sanci vererek doğumu baslatmiyorlar. Szeryan yapiyorlar.
Canım burda dediğin gb oluyor zaten eğer çatı müsaitse farklı sorun yoksa suni ile doğum başlatılıyor

Bide bugün aklıma cin bi fikir geldi. Ortaya sorayım. Cuma sezeryan olcam ya perşembe akşamı duphalac içeyim mi? Gaz çıkarmama yardımcı olur 😬 çok saçma bişey mi olur. Beyin bedava cinsinden 😂
Aaa aynı gün doğum yapıyoruz Rabb'im sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin 🤲🤲🤲🤲

Kızlar bebeği yerinde durmayanlara ben de katılıyorum galiba bugün muayene ye gittim 35+6 da 1 haftayı aşkındır kasılmalarım vardı zaten doktor nst dedi sancıda çıkınca açılma var mı diye baktı 2cm açılma da olunca serum verdi ama kasılmalar bitmedi üstüne sanırım muayeneden kaynaklı sancılarımı hissetmeye başladım ve kan geldi yarın yatış için gel dedi 🥲

Aaa aynı gün doğum yapıyoruz Rabb'im sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin 🤲🤲🤲🤲
Ay hadi senin bebiş de sağlıkla gelsin inşallah.

Yarın da Y Yazin Sevinci canım sana da şimdiden hayırlı doğumlar olsun inşallah 🙏❤️ Sağlıkla gelsin bebeğin, sağlıkla kucağına al.

23 Ocak semataha
24 Ocak LadyRuby
24 Ocak Pizza
25 Ocak Y Yazin Sevinci
27 Ocak D Didemir1
27 Ocak T the economist
30 Ocak N nsl4721
1 Şubat R Renklirenkli
2 Şubat M meyyke
3 Şubat Z ZeynepBetulll
9 Şubat D dandikfindik

Var mı başka kaçan gözümüzden 🤔