2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ay hayırlısı olsun canım yatış derken doğum mu yani

Valla onu ben de merak ediyorum sordum hazırlıklı gel her şey olabilir dedi
Bugün doktorum en riskli hafta 34’tür dedi 34 atlattık küveze gerek kalmadan bir çok bebek normal devam ediyor solunuma dedi içini ferah tut o yüzden hayırlısı neyse o olsun

Hayirlisiyla insaAllah

Canım günlerimiz aynı kasılmaların düzenlimi acaba bendede açıklık varmıdır ki alttan muane istedi yaptırmadım kan muane sonrasımı geldi peki ayyy çok heyecan yaptım şuan bebişin kaç kilo şuan daha küçük benimki haftasına göre normalmiş ama .

Ayy hayorlısı ile atlatın inşallah

Doktoruma doğum hediyesi aldım bugün acayip ilgilendiği için çok içimden geldi ilk gebeliğimde doktor bana hediye versin kafasındaydım çünkü beni ileti ediyordu nasıl vercem acaba çok utanırım
Bugün doktorum beni teselli ettikten sonra benim de beynimde ışık yandı dedim bi hediye alırım, sonra benim şarjım bitmişti hocanın masasında masa şarjı var neyse rica ettim ona taktım telefonu. O arada hocayı arıyor hamileler felan biri kapanıyor biri açılıyor. Hoca dedi ki o kadar yoğunum ki şuan paristen telefon aldım onu bile değiştiremedim.
Yılbaşında parise gitmişti evet yanlış duymadınız. Sonra dedim ne hediyesi ya?! Ama bi çiko yaptırırım. Ulustan ucuz yollu agsjgshs

Sizler doğuma girdikçe bana stres bastı. Hem istiyorum kucağıma alayım hemde öyle korkuyorum ki koruyup kollayamamaktan ağla ağla içim çıktı 10 dk dır. Hamilelik hormonları alt üst oğlumu özledim ben ya gelseler keşke hemen. Bugün 10 yaşına bastı aslanım annesinin bebeği. Hem anne hem baba oldum ona bir ömür de olurum

Mimoza ya benim oğlum da on yaşında olacak mı ben de şuan bunu düşünüp ağladım. A q hamilelikte bir hormon yükleniyor allahım aklıma mukayyet ol diye dua ediyorum

Ya düzenli diyemem ama muayeneden sonra daha sık bi hale geldi kan muayeneden çıktım bi kaç saat sonra geldi ki muayene de o kadar zorlanmamıştım bebişim 3 kiloyu görmüş normalde şekerim yoktu bi önceki muayenede suyu da normaldi ama bu seferki muayenede suyum da fazla çıktı

Yaa kiyamam uzme kendini kuzum yaa bebeleri de uzuyosunuz bak

Yaaa hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Eveet Y Yazin Sevinci sendeyiz artık yarın da senin için heyecanla bekleriz Allahim sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Saolun güzel anneler yarın çok erken 7 gibi alacak dr öğlene kalmaz ecooo harikayım derim, örtüleri aldı eşim ama biraz ufakmış idare edecez 5 te hastanede olacağım inşaAllah uyurum hepiniz dualarımdasınız sağlıkla gelsin bebişler sizde dua edin banada

Doğum günü kutlu olsun kuzucupun

Doğuranlara hayırlı olsun, doğacak olanlar sapasağlam anne yanına çıksın inşallah. Minik kuzum beslenmekte çok zorlanıyor bu yüzden taburcu olamıyor. Bende yavruma kavuşmak istiyorum artık sağlıkla. Müsait olanlarınız kızım için fetih süresi okuyabilir mi ? Allah şimdiden razı olsun herkesten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…