- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Fondötenle kapatıverirsin hemen. Doğumdan sonra geçecek söner bence sıkma kendiniStres altında anında sivilce çıkarabiliyorum meselaçene dudak bölgem şuan pert fotolarım böyle çıkacak çocuğumla
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsunlar
Anammmm yirim sizi hoşgeldiniz kuzucuklargözün aydın arkadaşım sağlıcakla büyüt inşallah
Ya pizza hayırlı olsuuunben de titreyerek gireceğim kesin. Hatta bayılarak bile olabilir cok gecmis olsun. Facede emzirme sanatı diye bir grup var. Aktif değiller ama çok güzel arşivleri var. Başın sikisirsa oradaki yorumlar cevaplar çok işine yarar. Devletin resmi emzirme danışmanları soruları cevapliyordu. Sayfayı kapattılar ama insanlara faydalı olsun diye herkese açık bekliyor
Canımlar Allah razı olsun hepinizden darısı sizlerin başına etiketleyenediğim varsa kusura bakman kilolara takılmayın pzt birine 3 kilo dediydi o 2700 doğdu birine 2600 dediydi o da 2100 doğdu bi de tansiyon çoook önemliymiş oğlanın başına kordon dolanmışmış meğerse bi de doktoru dinlemeyip beklesemmi diye düşünüyordum çok şükür aldırdık Allah hepimizin bebelerine uzun ömürler versin sağlıklarını bağışlasınAy yerim sizi yaa, maşallah maşallah. Gözün aydın kuzum benimÇok güzel haber valla iyisiniz çok şükür.
Amin amin allahım. Zaten süt için yeme içme alet edevat tamam inşallahNesi var mis gibi çocuk işte kuzum çok şükür 2 yi geçmiş bak 20 günde ne hale gelecek şaşacaksın çünkü minik doğan her bebek daha çok kilo alıyor. İlk duam sağ salim kucağına alman ikincisi ise bol yağlı taşan sütlerin olsun yarası kuzucuğa
Allah korumuş kuzum siziCanımlar Allah razı olsun hepinizden darısı sizlerin başına etiketleyenediğim varsa kusura bakman kilolara takılmayın pzt birine 3 kilo dediydi o 2700 doğdu birine 2600 dediydi o da 2100 doğdu bi de tansiyon çoook önemliymiş oğlanın başına kordon dolanmışmış meğerse bi de doktoru dinlemeyip beklesemmi diye düşünüyordum çok şükür aldırdık Allah hepimizin bebelerine uzun ömürler versin sağlıklarını bağışlasın
Tamam o zaman bak mis gibi. Bende onların hiç biri yok muhtemelen hastanede petibör püskürüt verecekler çaya batırıp onu yicemAmin amin allahım. Zaten süt için yeme içme alet edevat tamam inşallah
Aldırayım kocama perşembe günü kontrolden sonra. Ayaklarını ellerini öptün mü kuzularınBi de süt çaylarını ya da bestlak damla içmeye başlan şimdiden hepinizin az kaldı zaten
Kuzum 300 e kadar hafif olarak algılanıyor. Müdahale gerekmiyor. Ama 9 gun cok fazla 3 gune bir çağırıyorlar normalde.Herkese merhaba
Bugün doktor kontrolümde idrarda protein kaçağı olduğunu öğrendim, ebe zaten o yüzden randevumu öne çekmiş. Ama az seviyede dedi şu an birşey yapmamıza gerek yok dedi. Ben endişeliyim. Bugün yine idrar verdim bakalım ne çıkacak. Nst ye bile girmedim daha, 38deyim. Yaaa sallamıyorlardır di mi? Bi sonraki randevu tam 9 gün sonra
T the economist sana ne oldu? Çok sayfa ilerlemiş okuyamadım
Herkesin herseyi yolunda mı?
Ya gayet iyi benceeeee ben 2 filan diyeceksin sandım2600 dedi. Kilosu iyi diyin lütfen
doğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dedi
02.02.23 de sabah 9 da burda ol dedi
Kızlar cuma bebeğime kavuşuyorum inşallah. Bebem kilo almamış, almıyor. Göbek çevresi de aynı. Zorlamanın anlamı yok dedi doktor.
Çatı muayenesi için erken dedi doktorum çok merak ediyorum normal doğurabilecek miyim diye. Denemek istiyorum zaten hazır açılmam da var cm bilmesem de
Beni sabah gelir gelmez şak diye ameilayata aldılar Sezeryana ani yakalandım titreye titreye girdim ameliyata bebeler çıktı emzirmeye çalışıyoz 3-4 kişi falan hakkaten memeler orta malı oldu… olay yerinden son durum.
2600 dedi. Kilosu iyi diyin lütfen
Kiz azcik sakin ol. Bak tansiyonu oynatacaksin hemen doguracaksin.Stres altında anında sivilce çıkarabiliyorum meselaçene dudak bölgem şuan pert fotolarım böyle çıkacak çocuğumla
Ya kaçırmışım işte ; acil mi oldu nolduBeni sabah gelir gelmez şak diye ameilayata aldılar Sezeryana ani yakalandım titreye titreye girdim ameliyata bebeler çıktı emzirmeye çalışıyoz 3-4 kişi falan hakkaten memeler orta malı oldu… olay yerinden son durum.
Sende nedir durum ? Anlayamadım ben yaDoktor diyor bi tansiyon aleti alın eve, 2 günden dolayı tansiyon aleti mi alırım be. Kocam gavisconu bile idareli kullan diyor agsjshsh. Sence tansiyon aletine para verir miyiz hocam
Ben sakin olur çıkartmam onu. O iş bizde merak etme sen.
Hoca da bugün öyle dedi artı eksi 300 diye, eşim diyor oo o zaman 3 kilo doğar2600 doktorun dedigi 300 gr yanlış ölçme payı. 2 gune de 100 gr alsa al sana 3 kilo
Ya ben stresten biraz tansiyonum çıktı daSende nedir durum ? Anlayamadım ben ya
Ah canım benim de dün öle oldu. Aksam normale döndü tekrar ölçünce ama. Sen de tekrar ölçseydin bi kafan rahat ederdi. Son zmnların normal tansiyonu 12/8 değil zaten 13/9 artık. Merak etme.Ya ben stresten biraz tansiyonum çıktı da
EvetAh canım benim de dün öle oldu. Aksam normale döndü tekrar ölçünce ama. Sen de tekrar ölçseydin bi kafan rahat ederdi. Son zmnların normal tansiyonu 12/8 değil zaten 13/9 artık. Merak etme.
Şimdi okudum , cuma günü mü senin sezeryanın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?