2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Evet çok korkuyom renkli çok karışığım.
Sonradan ölçtüğümüzde daha yüksek çıktı çünkü sezeryan tarihini öğrendim
Nasıl cıkmasındı ki zaten bence normal ya. Tansiyona değil de kilo konusunda haklısın takılmakta, demek ki içerde yeterince büyümüş küçük avakadon böyle düşün. Önemli olan sağ Salim doğmuş olması. Göreceksin bir ay sonra bambaşka, bes ay sonra bambaşka kocaman bi tosun olacak. Rabbim başka dert vermesin.
Bi de tarih almak da rahatlık, saçına dön çektir , bir gece önce bavulları arabaya koyun. Sabah basıp gitmek daha konforlu ki. Haftasonuna üç kişilik çekirdek bir aile olarak giriş yapacaksanız böyle düşünmeli.
Aldığımız balsamlardan, lanolinlerden kullanmaya başla. Kendini rahatlatmak için kulaklık tak yürü, ya da sure fln dinle. Sen iyi olursan bebeğin de eşin de çok iyi olacak. İyiyi çağır

Sanki spinali şimdi takmışlar bana, resmen belimden aşağısını hissetmiyorum. Dizlerimin bağı çözüldü deyimini sonuna kadar yaşıyorum
Sağa yatıyom sağ gözümden yaş akıyor, sola yatıyom sol gözümden. Bana dua edin nolur, allah içime ferahlık versin.
Kimseye de söylemedim sezeryan tarihini millete açıklama yapmak istemiyorum sürekli. Anneme söyledim o da geliyor zaten. Bide size

Ya üzülüyorum bebişim böyle yapma

Haftasonu kahvaltısını hiç düşünmemiştim ya
Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin, sağlıkla eve gelmeyi nasip etsin. Ananesi pazar günü bize pişi yapsın da hep beraber yiyelim inşllah.

Kız ne pişisi, sen memorialde doğuracaksın. Karı koca yemeği veriyorlardı orada

Canım gerçekten bi sorun yok aslında sana öyle geliyor. Bebeğinin en ufak sağlık sıkıntısı yok, küvöze girmeyecek, daha ne yavrum ? Herkese duyur gönlünce ki ne var bunda ? Boşa ağlıyorsun yazık göz yaşlarına
Allah gönlüne ferahlık versin

Ben de aglıcam şimdi, pişi çok severim canım çektikçe de kahvaltıya gidiyorum dışarıya arkadaşımla. Annem fln asla yapmaz öle şeyler diye aglicam, ne hamileyken ne sonrasında

Ben de aglıcam şimdi, pişi çok severim canım çektikçe de kahvaltıya gidiyorum dışarıya arkadaşımla. Annem fln asla yapmaz öle şeyler diye aglicam, ne hamileyken ne sonrasında
Olm deme öyle yiyemem şimdi ya seneye gelince yaparız sana. Ana olucam öğrenirim inşallah amin

Aynen her dakika aksiyon okumadan duramiyorsun okusan yetisemiyorsun hayırlısı ile doguraydik

Burada ben boga burcuyum diye bağıran yorumlar var. Hem ağlarım hem yerim.
Kuzum bende aglayacam simdi. Birsey yok ağlayacak. Hersey güzel olacak. Bir prens geliyor

Olm deme öyle yiyemem şimdi ya seneye gelince yaparız sana. Ana olucam öğrenirim inşallah amin
Siz gelin bana ben yaparım size yüzünüz gülsün karnınız doysun inşallah eco ne güzel rahatlayacaksın mide yanman bitecek gece sağa sola dönememe sık çişe gitme kalmayacak bunlar. Bebeğini esnerken düşün kuş kadar ağzı ile, emdiğini hayal et ellerini tutunca yumruk yaptığını falan. Ayyy ne güzel

Ya birsey soracam. Mesela bebek artik doğsun diyor doktor. Seninde saglik sorunun yok. Neden suni sanci vererek doğumu baslatmiyorlar. Szeryan yapiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…