• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ayy bende aynen öyleyim 18 ay var aralari şimdi diyorum nasıl olacak uyunup uyanacam sonra eğilip kalkmaya zorlanacagim sezeryan olacak insan ilkinde neyle karsilasacagini bilmiyor karanbola gidiyor şimdi biliyoruz ya insana bir değişik geliyor
Aynen bende hep diyorum inan ki ilki ne güzel cahillikle giriyorsun şimdi başıma ne geleceğini de biliyorum evde bekleyen bebe olması da beni çok duygusala sürüklüyor 🙇🏻‍♀️

Ya kızlar ben 38 de normal doğum ile doğurmak istiyorum gün olarak da kendime 1 şubatı seçtim 😅 açılma olması ve sancımın olması için bütün tuşlara basıyorum. Dün doktor kanala girmiş ama yerleşmemiş daha çok aşağı inmemiş dedi. Ayriyeten 3 buçuktan sonrası kg olarak zorlar dedi oyüzden daha fazla kg almadan bebişko doğurmalıyım. Dün de özel Bi ebe ile anlaştım hastaneden bakalım doğumun ve kasılmaların hızlanması için yardımcı olacak. Hastaneye yatıştan bebeğin meme emmesine kadar yanımda kalacak en azından belirsizlikle uğraşmayacağım yanımda beni yönlendiren birinin olması rahatlatır diye düşünüyorum. Artık gerisi bebeğe kalmış,😅 lütfen ananı uğraştırma kızım

Kızlar nasılsınız tostik el fotoları görsek keşke 😍

Hayırlı olsun meyyke ne kadar da güzel büyümüş bebişin maşallah 🧿

İyi geliyorsa bende deneyim güneşim ya şu midem düzelse bi hayırlısıyla 🥹

Ekoo çok heyecanlı yaa😍😍 38.haftadasın artık canım kendini sakın üzme tansiyonum yükseldi de ne demek kız. Kollarında büyüyecek artık 🥰

Seninde günün hayırlı olsun yazcımm 😍 bildiğim kadarıyla spinal sezeryansa epidural spinal karışık veriyorlar .
Saol canım sağlıcakla alalım hepimiz valla bir garip duygular içindeyiz bir iki ay dahamı kalsa acep

Of kızlar kötüyüm ya. İçime içime ağlıyorum. Psikolojimin 2 saate .ımana koyuldu.
İncili taç da bulamadım😢 neyse annemler akşam biniyor.
Kuzum benim seni çok iyi anlıyorum ağla rahatla valla sağlıkla gelsinler tabi Allahın izniyle ama hayatımızda minik insanlar olacak bundan sonra anacığun gelsin torununa kavuşsun

Of kızlar kötüyüm ya. İçime içime ağlıyorum. Psikolojimin 2 saate .ımana koyuldu.
İncili taç da bulamadım😢 neyse annemler akşam biniyor.
Canım ya çok iyi anlıyorum seni, biraz eşinle gezin dolaşın olur mu? Güzel şeyler yiyin için ya da kendi başına çık bi alışveriş sinema yap.

Herkese merhaba
Bugün doktor kontrolümde idrarda protein kaçağı olduğunu öğrendim, ebe zaten o yüzden randevumu öne çekmiş. Ama az seviyede dedi şu an birşey yapmamıza gerek yok dedi. Ben endişeliyim. Bugün yine idrar verdim bakalım ne çıkacak. Nst ye bile girmedim daha, 38deyim. Yaaa sallamıyorlardır di mi? Bi sonraki randevu tam 9 gün sonra 🙁

T the economist sana ne oldu? Çok sayfa ilerlemiş okuyamadım
Herkesin herseyi yolunda mı?

Herkese merhaba
Bugün doktor kontrolümde idrarda protein kaçağı olduğunu öğrendim, ebe zaten o yüzden randevumu öne çekmiş. Ama az seviyede dedi şu an birşey yapmamıza gerek yok dedi. Ben endişeliyim. Bugün yine idrar verdim bakalım ne çıkacak. Nst ye bile girmedim daha, 38deyim. Yaaa sallamıyorlardır di mi? Bi sonraki randevu tam 9 gün sonra 🙁

T the economist sana ne oldu? Çok sayfa ilerlemiş okuyamadım
Herkesin herseyi yolunda mı?
canim son haftalarda bir miktar protein kaçağı normal diye okumuştum

Back