2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Tansiyonun nasıl kuzum?

Vay anasini sayin seyircilerbenim doktorum da oyle dedi 3500 den sonrasina vajinal dogum yaotirma taraftari degilim dedi 3200 du gecen hafta bugun bakalim persembe kac cikacak
herkes doğuracak ben marta sarkacam die korkuyorummmm
Kiz anam daha subat gelmedi dur sakin ol rocky
Senin az kalmış canım epidural normal düşünüyorsun değil mi?
Kuzum acilmam hizli ilerlerse epidural almiycam ama yavas ve acili olursa mecburrrr
Hiç bitmiyor çeneleri hiç iş yapmiyolar aşama kadar burda sayfa dolduruyolar anam kahvaltı yapiyorum mutfağı topluuom hopp 3 sayfa yazmışlar bitmiyor çeneleri bitmiyor
Kiz 10 parmagimiz 10 marifetse biz napalim bacim kalhvaltimi yaotim mutfagimi topladim her yeri elden gecirdim anama gidecem kurabiya yaptim goturecem firina atacam simdi bebemin yatagini silip hazirlayip cikacam

herkes doğuracak ben marta sarkacam die korkuyorummmm
Valla tarihsel olarak ben de korkuyorum ama bence benim uşak çok hareketli içimden bir ses 38 e hazırla kendini diyor, gövde de büyük ama sıkıldı içeride zaaarr
Kızlar bebeğim doğdu çok şükür her şey yolunda çok güzel geçti ameliyat şimdi biraz ağrım var malesef toparlaninca size yazicam
Hoşgelmiş kuzucuk, Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın
Hiç bitmiyor çeneleri hiç iş yapmiyolar aşama kadar burda sayfa dolduruyolar anam kahvaltı yapiyorum mutfağı topluuom hopp 3 sayfa yazmışlar bitmiyor çeneleri bitmiyor
Hiç sorma akşama birikiyor diye bakıyorum, bu günlerde ayrı bir muhabbet var, akşama evde badana olacak ben daha buradan ayrılıp kitaplığımı boşaltamadım meraktan, artık telefonu bıraktım pc den ancak yetişmeye çalışıyorum, ülke gündeminden hızlı gündem değişiyor mübarek

Selam kızlaar. doğan minnoşlar dünyaya hoşgeldiler sağlıkla sihhatle huzurla buyusunler inşallah doğuran yiğit,güzel analara geçmiş olsun gözleri aydın olsun kurtardılar çok şükür darısı biz doğurmayanlara inşallah dün kontrol vardı oğlan olmuş 2950gr. Göbüşü 1 hafta önde, boyu 1 hafta geride dedi nasıl oluyorsa artık baş geliş ancak kanala inmemiş daha. Haftaya çatı kontrolü yapacakmış bizim oğlanın doğacağı yok heralde. İçerde keyfi yerinde. Doktor kan için ferinject serum yazdı. Ama devlet hastaneleri acilleri uygulamıyor özel sigortalar dahil uygulama işini sigorta karşılamıyor özel hastanede 550tl uygulama bedeli söyledi vay anasının gözü dedim götü boklu kan ilacı halbuki. İlaç raporla bile 310 TL tuttu zaten. Aranızda yaptıran oldu mu bilmiyorum. Devlette bunu dahiliye polikliniği 1 günlük yatış gösterip öyle uygulatıyormuş bilginiz olsun. Ben yine herşey belirsiz bel ağrısı çatı ağrısı çekmeye devam anlayacağınız

Nasıl ya çatına bakarak mı söyledi bunu yoksa genel olarak 3500 sonrası doğurtma taraftarı değiller mi

3500 sonrası çok düşük bi kilo bence yani cogu bebe bu kiloda doğuyor zaten. hadi 4 ve üstü dese anlarım da az geldi bana bu. valla benim ablam 4.600 kg bebe doğurdu normal hicbise de olmadı

ya bu sağlık ocağı şimdi de hastanedeki babamı aramış. yıldım ya. beni aramayı bıraktılar artık babam aradı git diyo. mecbur gideceğim. ama orda bi tetanoz cıngarı çıkarmadan dönmem
Ya gelip o tetanozu ben yapacam sana biraz daha buraya gelip bizi arıcaklar bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…