Aynen bende hep diyorum inan ki ilki ne güzel cahillikle giriyorsun şimdi başıma ne geleceğini de biliyorum evde bekleyen bebe olması da beni çok duygusala sürüklüyorAyy bende aynen öyleyim 18 ay var aralari şimdi diyorum nasıl olacak uyunup uyanacam sonra eğilip kalkmaya zorlanacagim sezeryan olacak insan ilkinde neyle karsilasacagini bilmiyor karanbola gidiyor şimdi biliyoruz ya insana bir değişik geliyor
Bilmiyorum ki normal doğum hiç belli olmuyor doktorun ne diyor bu konudaNe zamana doğar acabba
Saol canım sağlıcakla alalım hepimiz valla bir garip duygular içindeyiz bir iki ay dahamı kalsa acepKızlar nasılsınız tostik el fotoları görsek keşke
Hayırlı olsun meyyke ne kadar da güzel büyümüş bebişin maşallah
İyi geliyorsa bende deneyim güneşim ya şu midem düzelse bi hayırlısıyla
Ekoo çok heyecanlı yaa38.haftadasın artık canım kendini sakın üzme tansiyonum yükseldi de ne demek kız. Kollarında büyüyecek artık
Seninde günün hayırlı olsun yazcımmbildiğim kadarıyla spinal sezeryansa epidural spinal karışık veriyorlar .
Derdini öpeyimOf kızlar kötüyüm ya. İçime içime ağlıyorum. Psikolojimin 2 saate .ımana koyuldu.
İncili taç da bulamadımneyse annemler akşam biniyor.
Of kızlar kötüyüm ya. İçime içime ağlıyorum. Psikolojimin 2 saate .ımana koyuldu.
Kuzum benim seni çok iyi anlıyorum ağla rahatla valla sağlıkla gelsinler tabi Allahın izniyle ama hayatımızda minik insanlar olacak bundan sonra anacığun gelsin torununa kavuşsunOf kızlar kötüyüm ya. İçime içime ağlıyorum. Psikolojimin 2 saate .ımana koyuldu.
Senin az kalmış canımBende bebemin gelmesini bekliyorum kuzum bakalim zaman daraldi her gun bi heyecan adrenalin
Canım ya çok iyi anlıyorum seni, biraz eşinle gezin dolaşın olur mu? Güzel şeyler yiyin için ya da kendi başına çık bi alışveriş sinema yap.Of kızlar kötüyüm ya. İçime içime ağlıyorum. Psikolojimin 2 saate .ımana koyuldu.
Şu küçüğüne az önce 50 tl verdim yabu daha güzelmişESENAY Kadın Beyaz Büyük Ve Küçük Ä°ncili 2 Adet Taç Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ESENAY Kadın Beyaz Büyük Ve Küçük İncili 2 Adet Taç yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
T the economist
Şubat 2 ye kadar çalışır görünüyorumAmin teşekkür ederim mimozatansiyonun aynı mı, ne zaman ayrılıyorsun işten?
Doktorda net bir şey demedi akşamda gelebilirsin dedi yarında dedi agrın değişince ara falan dediBilmiyorum ki normal doğum hiç belli olmuyor doktorun ne diyor bu konuda
canim son haftalarda bir miktar protein kaçağı normal diye okumuştumHerkese merhaba
Bugün doktor kontrolümde idrarda protein kaçağı olduğunu öğrendim, ebe zaten o yüzden randevumu öne çekmiş. Ama az seviyede dedi şu an birşey yapmamıza gerek yok dedi. Ben endişeliyim. Bugün yine idrar verdim bakalım ne çıkacak. Nst ye bile girmedim daha, 38deyim. Yaaa sallamıyorlardır di mi? Bi sonraki randevu tam 9 gün sonra
T the economist sana ne oldu? Çok sayfa ilerlemiş okuyamadım
Herkesin herseyi yolunda mı?
Kız zarar etmedin pazardan boş tacı 20 tl ye aldım ben üstünü kendim süsledim doğurcan hala hesap yapıyonŞu küçüğüne az önce 50 tl verdim ya
Ayak üstü geçirdiler bana , neyse
ekonomistliğinin hakkını veriyorKız zarar etmedin pazardan boş tacı 20 tl ye aldım ben üstünü kendim süsledim doğurcan hala hesap yapıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?