• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaydınlar Rabia lany kızlar dualarımız sizinle vallaha sabah kalktım karnıma ağrı girdi napiyolar şimdi acaba diye sağlıcakla kucaginaza alın dualarimiz sizinle🤲🤲🤲
Kızlar nasılsınız tostik el fotoları görsek keşke 😍
doğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dedi 😭
02.02.23 de sabah 9 da burda ol dedi
Hayırlı olsun meyyke ne kadar da güzel büyümüş bebişin maşallah 🧿
Ya kozalak özü içiyorum 1 haftadır geceleri uyumadan önce o mu iyi geliyor bilmiyorum da midem yanmıyor, tabi gaviscon da içiyorum da... Mesela dün akşam cips yedim yatmadan önce, normalde gece kalkıp kusmam lazımdı ama öyle azıcık ekşidi geçti🤣
İyi geliyorsa bende deneyim güneşim ya şu midem düzelse bi hayırlısıyla 🥹
Kızlar cuma bebeğime kavuşuyorum inşallah. Bebem kilo almamış, almıyor. Göbek çevresi de aynı. Zorlamanın anlamı yok dedi doktor.
Ekoo çok heyecanlı yaa😍😍 38.haftadasın artık canım kendini sakın üzme tansiyonum yükseldi de ne demek kız. Kollarında büyüyecek artık 🥰
Ay evet her kahveyi içemiyorum ben akşam onuda aldıram😂
Ya sağlıkla gelsinde yavrum spinal olacak sezeryan hakkında hiçbir fikrim yok nasıl bişey olacak bilmiyorum, ama serklaj acayip zorluyor beni yürüyemiyorum yarın sağlıkla kavuşalım
Seninde günün hayırlı olsun yazcımm 😍 bildiğim kadarıyla spinal sezeryansa epidural spinal karışık veriyorlar .

Pıtışı sıkmayı ne biliyor annen Ayy aramızda ajan mı var 🤣🤣
Biz kendi aramizda da konusuyoz boyle de ondan🤣
Kızlar cuma bebeğime kavuşuyorum inşallah. Bebem kilo almamış, almıyor. Göbek çevresi de aynı. Zorlamanın anlamı yok dedi doktor.
Saglikla hayirla kavusun mubarek gunlerin yuzu hurmetine gerisi bos kuzum skain ol dinlen keyfine bak bi kac gun

neye göre karar veriyolar buna acaba hangisi daha iyi
Epidural normal doğumda yapılıyor, hareketi kısıtlamıyor. Spinal ameliyatlarda genelde. Ama acil sez olursa zaten sırtında takılı olduğu için epidural ile de alıyorlar diye biliyorum. Arkadaşım öyle olmuştu çünkü. Epidural almıştı normal doğumda, sonra sezaryene döndü. Epiduralle girdi. Genelde sezaryeni spinalle yapmayı tercih ediyorlar ama. Benim doğum sırasında epidural yoktu ama acil sezaryene döndü. O zaman genel yapmadılar, spinal yaptılar hızlıca.

İlk hamileliğim biraz geç olmuştu sorun olmamasına rağmen. Benimde beklentim kalmamıştı tedavi göreyim diyordum. Bi kadın bana dedi ki hamilesin dedim olamaz öyle birşey yok valla bak hamilesin gözlerin başka bakıyor dedi. Eve geldim test yaptım 1.5 sene sonra pozitif 😂 şok olmuştum
Bende bir komsunun yanına gittim hamileyim ama söylemiyorum sonra baktı dediki sen hamilemisin dedim yok diye gözlerinden belli diye sanırım kipriklerden biliyorlar birde göz beyazinin renginden sanırım benim mesela kipriklerim döküldü sizin öylemi ?

Kızlar nasılsınız tostik el fotoları görsek keşke 😍

Hayırlı olsun meyyke ne kadar da güzel büyümüş bebişin maşallah 🧿

İyi geliyorsa bende deneyim güneşim ya şu midem düzelse bi hayırlısıyla 🥹

Ekoo çok heyecanlı yaa😍😍 38.haftadasın artık canım kendini sakın üzme tansiyonum yükseldi de ne demek kız. Kollarında büyüyecek artık 🥰

Seninde günün hayırlı olsun yazcımm 😍 bildiğim kadarıyla spinal sezeryansa epidural spinal karışık veriyorlar .
İyi geldi diye düşüyorum canım ya valla denemekte fayda var. Macunu olmasın ama macunda baharat karışımı var. Tavsiye edilmiyor. Özü lazım.

Bizimde kontrolümüz vardı. 36+6’dayım oğlum 3 kilo 40 gram olmuş. Doktor tüm yasakları kaldırdı🥳 artık serbestim çok şükür bugünlere. Evde yürüyüşe başladım hemen 🤙 yatmak çok zordu ama geçip bitiyormuş 😌😌
Çatı muayenesi için erken dedi doktorum çok merak ediyorum normal doğurabilecek miyim diye. Denemek istiyorum zaten hazır açılmam da var cm bilmesem de 😬

Bizimde kontrolümüz vardı. 36+6’dayım oğlum 3 kilo 40 gram olmuş. Doktor tüm yasakları kaldırdı🥳 artık serbestim çok şükür bugünlere. Evde yürüyüşe başladım hemen 🤙 yatmak çok zordu ama geçip bitiyormuş 😌😌
Çatı muayenesi için erken dedi doktorum çok merak ediyorum normal doğurabilecek miyim diye. Denemek istiyorum zaten hazır açılmam da var cm bilmesem de 😬
Gözün aydın canım haberler çok güzel 😍

Epidural normal doğumda yapılıyor, hareketi kısıtlamıyor. Spinal ameliyatlarda genelde. Ama acil sez olursa zaten sırtında takılı olduğu için epidural ile de alıyorlar diye biliyorum. Arkadaşım öyle olmuştu çünkü. Epidural almıştı normal doğumda, sonra sezaryene döndü. Epiduralle girdi. Genelde sezaryeni spinalle yapmayı tercih ediyorlar ama. Benim doğum sırasında epidural yoktu ama acil sezaryene döndü. O zaman genel yapmadılar, spinal yaptılar hızlıca.
teşekkürler yine güzel bilgilendim😄❤️

Gözün aydın canım hadi hayırlısı inşallah 🙏 bebeğin ve senin için hangisi daha iyi olacaksa öyle gelsin sağ salim gelsin kuzucuk

Çok stres oldum ya nasıl doğuracağım 😭 dikişlerin yeni olmasa normal doğururdun dedi sancıların cok guzel dedi 🙇🏻‍♀️
Ayy bende aynen öyleyim 18 ay var aralari şimdi diyorum nasıl olacak uyunup uyanacam sonra eğilip kalkmaya zorlanacagim sezeryan olacak insan ilkinde neyle karsilasacagini bilmiyor karanbola gidiyor şimdi biliyoruz ya insana bir değişik geliyor

Benim ablam aralıkta doğurdu tıp fakültesinde hem epidural hem spinal yapmışlar planlı sezeryandı. Karışık yapıyoruz demişler bende hep öyle zannediyordum 🤪

MasaAllah kuzum gozun aydin cok sevindim🥰🤲

Benim ablam aralıkta doğurdu tıp fakültesinde hem epidural hem spinal yapmışlar planlı sezeryandı. Karışık yapıyoruz demişler bende hep öyle zannediyordum 🤪
Karışık olabilir canım, arkadaş doğumdan sonra epidural kullanmaya devam etmiş ağrısı oldukça doz alıyormuş 👌 o yüzden karışık yapıyorlardır mutlaka. Yoksa spinal sadece yeterli oluyor.

MasaAllah kuzum gozun aydin cok sevindim🥰🤲
Sağ ol mavim sen nasılsın bu ara yine yetişemedim ben sondan okuyorum hep ama yazamıyorum pek. Okumak bile iyi geliyor 👻
Karışık olabilir canım, arkadaş doğumdan sonra epidural kullanmaya devam etmiş ağrısı oldukça doz alıyormuş 👌 o yüzden karışık yapıyorlardır mutlaka. Yoksa spinal sadece yeterli oluyor.
Anladım kuzum sağ ol aydınlandım 🌞 gibisin

Back