- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
- 683
Kızlar nasılsınız tostik el fotoları görsek keşkeGünaydınlar Rabia lany kızlar dualarımız sizinle vallaha sabah kalktım karnıma ağrı girdi napiyolar şimdi acaba diye sağlıcakla kucaginaza alın dualarimiz sizinle
Hayırlı olsun meyyke ne kadar da güzel büyümüş bebişin maşallahdoğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dedi
02.02.23 de sabah 9 da burda ol dedi
İyi geliyorsa bende deneyim güneşim ya şu midem düzelse bi hayırlısıylaYa kozalak özü içiyorum 1 haftadır geceleri uyumadan önce o mu iyi geliyor bilmiyorum da midem yanmıyor, tabi gaviscon da içiyorum da... Mesela dün akşam cips yedim yatmadan önce, normalde gece kalkıp kusmam lazımdı ama öyle azıcık ekşidi geçti
Ekoo çok heyecanlı yaa 38.haftadasın artık canım kendini sakın üzme tansiyonum yükseldi de ne demek kız. Kollarında büyüyecek artıkKızlar cuma bebeğime kavuşuyorum inşallah. Bebem kilo almamış, almıyor. Göbek çevresi de aynı. Zorlamanın anlamı yok dedi doktor.
Seninde günün hayırlı olsun yazcımm bildiğim kadarıyla spinal sezeryansa epidural spinal karışık veriyorlar .Ay evet her kahveyi içemiyorum ben akşam onuda aldıram
Ya sağlıkla gelsinde yavrum spinal olacak sezeryan hakkında hiçbir fikrim yok nasıl bişey olacak bilmiyorum, ama serklaj acayip zorluyor beni yürüyemiyorum yarın sağlıkla kavuşalım