Benim de bu şekilde canım sancıyla geliyor ağırlıklı olarak bana ilaç başladı yarın da devam ederse nst gir kesin .Bütün gün kız kardeşime regl olcak gibi hissediyorum yazdım10 dk kaskatı 1 dk geçiosa yine 10 dk kaskatı oluyorum dk başı da çişteyim
Tansiyonunu ölçtün mü normal miKızlar karnımda sertleşme toplanma oluyor ve canım yanıyor benim çok sık kasılıo bırakıo tekrar kasılıo niye
Valla doktorumu korkuta korkuta normal doğuma kendi ellerimle engel olcam heral bu gidişleDoktoruna soylesen normal sedyede baksa mesela
İlk normal ama kasılmalarım olduğu için açılma varmı bakmak istedi canımİ
İlk doğum normal olduysa ikinciye bakmıyorlar diye biliyorum
Öfff anasını satayımBenim çatalda doğum hane de yapıldıebe yaptı
Güle güle dağıtmak nasip olsun inşallahSanırım 1.5 saattir mesajlari okuyorum. Simdiye kadar okudugum en heyecanlı bölüm bu aksamkiydi
Ben de kadife sabahlik bulamayınca güzel bir hırka aldım. Sonra da giyerim dedim.
Ve benim de cikolatalarim geldibu gruptaki arkadaslar önermişti, çikolata atölyesi diye. Tadına da baktım. Enfes
Doktor bakmıştı 20 li haftalarda inan canım acımamıştı çok. İstersen doktor kendi odasında normal kontrolünü yaparken yapsın rica etValla doktorumu korkuta korkuta normal doğuma kendi ellerimle engel olcam heral bu gidişle
İlk normal ama kasılmalarım olduğu için açılma varmı bakmak istedi canım
Öfff anasını satayım
Sabah randevum var 9 da zaten sabır diyorum da aaaağğ diye bağırtıyor arada rahim mi götüm mü belim mi yerini anlamadım yazsam mı doktoraBenim de bu şekilde canım sancıyla geliyor ağırlıklı olarak bana ilaç başladı yarın da devam ederse nst gir kesin .
Ellerinle karnını ovala yürüyemezsen su iç uzan yan yat derin nefes al benimde arada oluyor ama normal bu sancılar sadece düzenli olup 5 yada 10 dk da bir gelmesi sakıncalı ona dikkat et benim tansiyonum yükseliyor ya doktor dedi yükselince sancında artar diyeBacak aramda top var gibi ben yürürken de çok zorlanıyorum ama evin içinde turlayayım
Magnezyum içtin mi içmediysen iç mutlakaSabah randevum var 9 da zaten sabır diyorum da aaaağğ diye bağırtıyor arada rahim mi götüm mü belim mi yerini anlamadım yazsam mı doktora
9/6 10/6 çıkardı şimdi böyleTansiyonunu ölçtün mü normal mi
Tatlım benim tansiyon genelde hep 10 6 ama kasılma şiddetli bunlar yalancı kasılmalar 36 sonrası artan bir durum doğum kasılması ve sancısı regl gb olmuyor ama doktorum 36 öncesi kasılmalaırmın düzenli olmasına şaşırdı ondan ilaç başladı yoksa tansiyon problemi de yok bende , Yarın detaylıca bakar zaten kendini yorma hiç.9/6 10/6 çıkardı şimdi böyle
Çağla Allah kocana yardım etsin demişti 10 sene önce aynı doktorumDoktor bakmıştı 20 li haftalarda inan canım acımamıştı çok. İstersen doktor kendi odasında normal kontrolünü yaparken yapsın rica et
Melike ilk çocuk muydu kuzum senin? Sanki yalancı sancı değil mi neSabah randevum var 9 da zaten sabır diyorum da aaaağğ diye bağırtıyor arada rahim mi götüm mü belim mi yerini anlamadım yazsam mı doktora
Zeynep MihraKızlar ya isim konusunda hala karar veremedim ama 3 sim arasında kaldım.
MİHRİMAH Şimşek
Zeynep Mihra Şimşek
Zeynep Şifa Şimşek sizce hangisi olmalı kulağa hangisi daha iyi geliyor
Doktoruna bir sor canım istersenSabah randevum var 9 da zaten sabır diyorum da aaaağğ diye bağırtıyor arada rahim mi götüm mü belim mi yerini anlamadım yazsam mı doktora
bende de cok sık oluyorKızlar karnımda sertleşme toplanma oluyor ve canım yanıyor benim çok sık kasılıo bırakıo tekrar kasılıo niye
Sabah randevum var 9 da zaten sabır diyorum da aaaağğ diye bağırtıyor arada rahim mi götüm mü belim mi yerini anlamadım yazsam mı doktora
Cok elit yalnız.Kızlık soyadım nirvana idi ya benim deben hala kullanıyom
Benim annemin de ben sancı çekerken dur şu içli kofteyide ye git demesi gibiu+Ana doğuruyom ana
-dur şu tekli koltuk kaldı onu da silelim de gideriz
Gözünüz aydın canimm Allah analı babalı buyutsunArkadaşlar ben 19 ocak perşembe günü doğum yaptım. Sabaha karşı aniden suyum geldi. Normalde 30 ocakta sezeryan tarihi vermişti doktor ama erken gelmek istedi oğlum. 36+5 haftalık olarak doğdu. Çok şükür sağ salim kucağımıza aldıkRabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Yattım uyumaya çalışıyorum su an geçti toplanma falan arada vuruyor o kadar sabah ola hayrolaTansiyonun iyi canim korkma. 11 12 ler kan basincindan oyle oluyor.
Bende de aynisi var bugun. Tekme felan degil aksamdan beri top gibi kasılma. Belim kalcam felan heryerler agriyor. Bunu nasil ayırt edecem bilmiyorum..
Ama bir kaç defa sanci geldiğinde çığlık attirmisti.
Dinlenince hafifliyorsa sorun yok diyorlar.
Kafan rahat etsin bir bardak sekerli bir limonata ic
Pisikolocık olabilir mi kontrolden ötürüsüNiye öyle ya
Doktor bana 37 görsek şükretcem demişti acaba benim stresten mi böyle oldum yarın kontrolüm var kaskatıyım son 1-2 saattir özellikle sırtım bile ağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?