Çok yaygın soyisim ya kızlık soyadım çok daha iyiydi çok beğeniyordumZeynep mihra diyorum. Soyadımız aynı
Kızımda çatalda yapmıştı bana cnmÇatal da yapmıyor ki normal ultrasyon sedyesinde bacaklarını kendine doğru çekiyorsun
Üstünden 18 saat geçmiş olsa da sağol renklişim inşallah öyle olur. Uçak yolculuğu da otel de sıkıntısız geçerçok da iyi etmişsin queen ya. Mama termosu edin bi tane. Çok da iyi olur. Mamasını hazırlayıp verirsin. Acayip iyi gelir bi tatil gör bak
Ay ben de bi dedim mevzu var galiba ama bir doğumumuz var sanırım sadece. Göbekli beraber çeneleri de mi büyüyor anacım, yazın siz yazın bunlar son yazmalarınız25 26 sayfa ne konuştunuz okuyumu okumayayimi ne dersiniz ???
Doktoruna soylesen normal sedyede baksa meselaKızlar ben bu çatala çıkma durumundan çok huyluyum niye böyle travmalıyım bilmiyorum ya çatı muanesinde keşke çıkmasam kafaya taktım şimdi gece gece
Kasılma esnasında sancı varmı regl sancısına çok benziyor ortalama 3 dak sürüyor benimki cnm bir de ne kadar sürede bir geliyor kasılma ?Kızlar karnımda sertleşme toplanma oluyor ve canım yanıyor benim çok sık kasılıo bırakıo tekrar kasılıo niye
İlk doğum normal olduysa ikinciye bakmıyorlar diye biliyorumKızımda çatalda yapmıştı bana cnm
Bütün gün kız kardeşime regl olcak gibi hissediyorum yazdımKasılma esnasında sancı varmı regl sancısına çok benziyor ortalama 3 dak sürüyor benimki cnm bir de ne kadar sürede bir geliyor kasılma ?
Zeynep Şifa diyorumKızlar ya isim konusunda hala karar veremedim ama 3 sim arasında kaldım.
MİHRİMAH Şimşek
Zeynep Mihra Şimşek
Zeynep Şifa Şimşek sizce hangisi olmalı kulağa hangisi daha iyi geliyor
Bugunum benim de çişte gectiBütün gün kız kardeşime regl olcak gibi hissediyorum yazdım10 dk kaskatı 1 dk geçiosa yine 10 dk kaskatı oluyorum dk başı da çişteyim
Süreyi dakika dakika tutmaya çalış. Eğer duzenliyse normal sancin olabilir canım. Düzenli değilse yalanci sancılardir muhtemelen. Bir de hareket edince veya yatinca geçip gecmemesine bak.Kızlar karnımda sertleşme toplanma oluyor ve canım yanıyor benim çok sık kasılıo bırakıo tekrar kasılıo niye
Kızlık soyadım nirvana idi ya benim deÇok yaygın soyisim ya kızlık soyadım çok daha iyiydi çok beğeniyordum
Niye öyle yaBugunum benim de çişte gecti
Yürü meyke. Yürüyünce geçiyor benimde olıyordu. Yalancı sancı imiş.Kızlar karnımda sertleşme toplanma oluyor ve canım yanıyor benim çok sık kasılıo bırakıo tekrar kasılıo niye
Bacak aramda top var gibi ben yürürken de çok zorlanıyorum ama evin içinde turlayayımYürü meyke. Yürüyünce geçiyor benimde olıyordu. Yalancı sancı imiş.
Ayy ondan bende nefret ederim hayatta yemen o yumurtayı belki hayatta en tiksindigim şeydir diyebilirim birde biri kusarken oturur onla bende kusarimYumurtam haşlanırken patladı yaaa en sevmediğim şey
(altta bi de derdini... Butonu olsa skdjdjdj)
Benim çatalda doğum hane de yapıldıÇatal da yapmıyor ki normal ultrasyon sedyesinde bacaklarını kendine doğru çekiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?