• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bütün gün kız kardeşime regl olcak gibi hissediyorum yazdım 🤷🏻‍♀️ 10 dk kaskatı 1 dk geçiosa yine 10 dk kaskatı oluyorum dk başı da çişteyim
Benim de bu şekilde canım sancıyla geliyor ağırlıklı olarak bana ilaç başladı yarın da devam ederse nst gir kesin .

Doktoruna soylesen normal sedyede baksa mesela
Valla doktorumu korkuta korkuta normal doğuma kendi ellerimle engel olcam heral bu gidişle
İ

İlk doğum normal olduysa ikinciye bakmıyorlar diye biliyorum
İlk normal ama kasılmalarım olduğu için açılma varmı bakmak istedi canım
Benim çatalda doğum hane de yapıldı 😔ebe yaptı
Öfff anasını satayım

Sanırım 1.5 saattir mesajlari okuyorum. Simdiye kadar okudugum en heyecanlı bölüm bu aksamkiydi 😁

Ben de kadife sabahlik bulamayınca güzel bir hırka aldım. Sonra da giyerim dedim.

Ve benim de cikolatalarim geldi 🙂 bu gruptaki arkadaslar önermişti, çikolata atölyesi diye. Tadına da baktım. Enfes 😁
Güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah 🙏 çok güzel olmuş ❤️

Valla doktorumu korkuta korkuta normal doğuma kendi ellerimle engel olcam heral bu gidişle

İlk normal ama kasılmalarım olduğu için açılma varmı bakmak istedi canım

Öfff anasını satayım
Doktor bakmıştı 20 li haftalarda inan canım acımamıştı çok. İstersen doktor kendi odasında normal kontrolünü yaparken yapsın rica et

Benim de bu şekilde canım sancıyla geliyor ağırlıklı olarak bana ilaç başladı yarın da devam ederse nst gir kesin .
Sabah randevum var 9 da zaten sabır diyorum da aaaağğ diye bağırtıyor arada rahim mi götüm mü belim mi yerini anlamadım yazsam mı doktora

Bacak aramda top var gibi ben yürürken de çok zorlanıyorum ama evin içinde turlayayım 😩
Ellerinle karnını ovala yürüyemezsen su iç uzan yan yat derin nefes al benimde arada oluyor ama normal bu sancılar sadece düzenli olup 5 yada 10 dk da bir gelmesi sakıncalı ona dikkat et benim tansiyonum yükseliyor ya doktor dedi yükselince sancında artar diye

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 29
9/6 10/6 çıkardı şimdi böyle
Tatlım benim tansiyon genelde hep 10 6 ama kasılma şiddetli bunlar yalancı kasılmalar 36 sonrası artan bir durum doğum kasılması ve sancısı regl gb olmuyor ama doktorum 36 öncesi kasılmalaırmın düzenli olmasına şaşırdı ondan ilaç başladı yoksa tansiyon problemi de yok bende , Yarın detaylıca bakar zaten kendini yorma hiç.

Sabah randevum var 9 da zaten sabır diyorum da aaaağğ diye bağırtıyor arada rahim mi götüm mü belim mi yerini anlamadım yazsam mı doktora
Melike ilk çocuk muydu kuzum senin? Sanki yalancı sancı değil mi ne😑 su içme ve dinlenmeyle geçmiyorsa bi Dr una yaz istersen bu saatte ulaşabiliyorsan yada acile git ulaşamıyorsan da

Tansiyonun iyi canim korkma. 11 12 ler kan basincindan oyle oluyor.
Bende de aynisi var bugun. Tekme felan degil aksamdan beri top gibi kasılma. Belim kalcam felan heryerler agriyor. Bunu nasil ayırt edecem bilmiyorum..
Ama bir kaç defa sanci geldiğinde çığlık attirmisti.
Dinlenince hafifliyorsa sorun yok diyorlar.
Kafan rahat etsin bir bardak sekerli bir limonata ic

+Ana doğuruyom ana
-dur şu tekli koltuk kaldı onu da silelim de gideriz 😂
Benim annemin de ben sancı çekerken dur şu içli kofteyide ye git demesi gibiu😭
Arkadaşlar ben 19 ocak perşembe günü doğum yaptım. Sabaha karşı aniden suyum geldi. Normalde 30 ocakta sezeryan tarihi vermişti doktor ama erken gelmek istedi oğlum. 36+5 haftalık olarak doğdu. Çok şükür sağ salim kucağımıza aldık🧿💙Rabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Gözünüz aydın canimm Allah analı babalı buyutsun🧿🧿🧿🧿🤲

Tansiyonun iyi canim korkma. 11 12 ler kan basincindan oyle oluyor.
Bende de aynisi var bugun. Tekme felan degil aksamdan beri top gibi kasılma. Belim kalcam felan heryerler agriyor. Bunu nasil ayırt edecem bilmiyorum..
Ama bir kaç defa sanci geldiğinde çığlık attirmisti.
Dinlenince hafifliyorsa sorun yok diyorlar.
Kafan rahat etsin bir bardak sekerli bir limonata ic
Yattım uyumaya çalışıyorum su an geçti toplanma falan arada vuruyor o kadar sabah ola hayrola 🙇🏻‍♀️

Niye öyle ya 😭
Doktor bana 37 görsek şükretcem demişti acaba benim stresten mi böyle oldum yarın kontrolüm var kaskatıyım son 1-2 saattir özellikle sırtım bile ağırdı
Pisikolocık olabilir mi kontrolden ötürüsü

Back