• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Pisikolocık olabilir mi kontrolden ötürüsü
Olabılır bır de bugun baya uzuldum taktım kafaya her seyı belkı onunda etkısı bılemedım yarın anlarız Allah ızın verirse 🤷🏻‍♀️ sen yat uyusana dınlen yarın evlatlarına kavusacaksın 🤗

Kızlar merhaba doğum oldu ameliyat güzel geçti 1 saat olmadan ameliyattan çıktım. Zaten bebek 10 dk da çıktı. Ayy ağla ağla çok güzeldi bembeyaz yavrum diyordum erkek biraz kara olur. Bildiğin süt
Kirpikleri uzun sarısı. Bi oğlusunuz oldu. Bebeği yenidoğan kontrolleri için aldılar bebek dr ve erkek olduğu için ürüloji dr gördü
Odaya çıkartınca bebek geldi emzirdim maşallah tuttu hemen göğsümü o an çok güzeldi
Öyle dirençli ki maşallah zaten tekmelerden belliydi karnımda iken.
Suan daha ayağa kalkmadım saati bekliyorum hemşireler geliyor gidiyor kontrol ediyor
Valal kanamayı değiştiriyorlar vs. Doktorumda dedi ağrı kesici ağrın oldukça söyle taksınlar. Annem hala yolda az kaldı bebek doğunca hemşire temizlerken kaka yaptı 2 kere daha yaptı eşim değiştiremiyor bebek hemşiresini çağırdık sağ olsun değiştirdi. Bizden haberler böyle Rabbim sizlere de sağlıkla kavuştursun inşallah
Biz Şubat annesiydik Ocak annesi olduk 😂
23.01.2023 istesek tutmaz bir tarih oldu hemde Recep aynın 1. Üç ayların başlangıcı
Gözün aydın canım Allah analı babali büyütsün 🧿🧿🤲🤲🤲

Arkadaşlar ben 19 ocak perşembe günü doğum yaptım. Sabaha karşı aniden suyum geldi. Normalde 30 ocakta sezeryan tarihi vermişti doktor ama erken gelmek istedi oğlum. 36+5 haftalık olarak doğdu. Çok şükür sağ salim kucağımıza aldık🧿💙Rabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Gözünüz aydın canım 🥰 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🧿🧿
Hep bi aşirete gelin gitmek istemişimdir. Kilo kadar altın taktıkları doğru mu? En kötü antep olsun diyordum yemeklerinden dolayı. Orduluyla evlendim. Çay içip fındık yiyoz 🤣
Bizde de varsa yoksa karalahana 😣
Kızlar merhaba doğum oldu ameliyat güzel geçti 1 saat olmadan ameliyattan çıktım. Zaten bebek 10 dk da çıktı. Ayy ağla ağla çok güzeldi bembeyaz yavrum diyordum erkek biraz kara olur. Bildiğin süt
Kirpikleri uzun sarısı. Bi oğlusunuz oldu. Bebeği yenidoğan kontrolleri için aldılar bebek dr ve erkek olduğu için ürüloji dr gördü
Odaya çıkartınca bebek geldi emzirdim maşallah tuttu hemen göğsümü o an çok güzeldi
Öyle dirençli ki maşallah zaten tekmelerden belliydi karnımda iken.
Suan daha ayağa kalkmadım saati bekliyorum hemşireler geliyor gidiyor kontrol ediyor
Valal kanamayı değiştiriyorlar vs. Doktorumda dedi ağrı kesici ağrın oldukça söyle taksınlar. Annem hala yolda az kaldı bebek doğunca hemşire temizlerken kaka yaptı 2 kere daha yaptı eşim değiştiremiyor bebek hemşiresini çağırdık sağ olsun değiştirdi. Bizden haberler böyle Rabbim sizlere de sağlıkla kavuştursun inşallah
Biz Şubat annesiydik Ocak annesi olduk 😂
23.01.2023 istesek tutmaz bir tarih oldu hemde Recep aynın 1. Üç ayların başlangıcı
Canım yaa ne mutlu size ❤️ Allah analı babalı büyütsün inşallah, mis gibi kokla bizim için de 🥰

Üstünden 18 saat geçmiş olsa da sağol renklişim inşallah öyle olur. Uçak yolculuğu da otel de sıkıntısız geçer🙏

Ay ben de bi dedim mevzu var galiba ama bir doğumumuz var sanırım sadece. Göbekli beraber çeneleri de mi büyüyor anacım, yazın siz yazın bunlar son yazmalarınız😈 in cin top oynayacak 1 ay sonra burada. Yada belki herkesler çocuğu çok uslu çok güzel emen gazsız bebeler olur yine buralarda cirit atarsınız, inşallah Aminn.
@semataha hayırlı olsun canım bebişin hoşgelmiş sağlıklı mutlu uzun ömrü olsun, bol sütleriniz olsun cnm💕
Hayır okumasam catlarim biliyorum yani şuna bak ya 2.5 saat oldu yok boyle birşey bukadar kitap okusaydim inan şimdi bu mesleği yapıyor olmazdım😭😭😭😭

Olabılır bır de bugun baya uzuldum taktım kafaya her seyı belkı onunda etkısı bılemedım yarın anlarız Allah ızın verirse 🤷🏻‍♀️ sen yat uyusana dınlen yarın evlatlarına kavusacaksın 🤗
Ay hiç uyuyamıyom stres yaptım çok bi de korkuyom bana bişey olursa eşim yapayalnız kalacak kimsesi yok kardeşi yok babası yok aile olmadan arayan soran bi yakını yok napacak yalnız diye bi saattir ağlıyom durduramıyom kendimi

Ay hiç uyuyamıyom stres yaptım çok bi de korkuyom bana bişey olursa eşim yapayalnız kalacak kimsesi yok kardeşi yok babası yok aile olmadan arayan soran bi yakını yok napacak yalnız diye bi saattir ağlıyom durduramıyom kendimi
hiçbir şey olmayacak yahu basit bir operasyon bu oynaya oynaya yapiyorlar valla böyle şeyleri aklına getirme 2 bebeyle napcan onu düşün🤩

hiçbir şey olmayacak yahu basit bir operasyon bu oynaya oynaya yapiyorlar valla böyle şeyleri aklına getirme 2 bebeyle napcan onu düşün🤩
Ay inşallah sakinleşirim yav eşime kıyamadım hep onu düşünüyom annem de pek iyi davranmıyo yarın gariban gariban kalcak köşede gibi gözümün önüne geliyo

Ay inşallah sakinleşirim yav eşime kıyamadım hep onu düşünüyom annem de pek iyi davranmıyo yarın gariban gariban kalcak köşede gibi gözümün önüne geliyo
of kadınlar neden böyle yaa sen doğuma gireceksin içinden 2 bebe çıkacak ama hala kocanı düşünüyorsun. ben olsam ben de böyle yapardım🤣 ama sen yapma şimdi kendini ve bebelerini düşün eşine bir şey olmayacak

Hiç korkma canım hadi güzel güzel uyu yarın bu saatlerde zaten uyuyamayacaksin bundan sonra 4 kişilik bir aileniz olacak bebeklerin baba sevgisiyle mis gibi büyüyecek siz kocamam bir aile olacaksınız dua et bol boll doğum sırasında edilen dualar kabul olurmuş birde Allah'a emanet ol 🤲🤲🤲🤲🤲 seni seviyoruz 🥰🥰😍😍😍

Ya mutluluk sarhoşu olacak gariban gariban durmaz merak etme :) sen kocanı ne düşünüyorsun kendini düşün bebeleri düşün dinlenmene bak uyu artık 🥰

Back